• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Szia drágám :)Köszönöm szépen a kedves szavakat és persze a csodálatos 2órát is amit együtt voltunk.Én is jól éreztem magam és várom a folytatást :)Addig is szép napokat kívánok neked és vigyáz magadra :)Csókollak téged :)

  • Egyeztetés:

    Először viberenTelefonon történt, készségesen elmondott minden tudnivalót, kedves aranyos hangja volt:)
  • Megközelítés:

    Stadionoktól pár percre van csak kocsival. Parkolás ingyenes a közelben, én simán találtam helyet.
  • Helyszín:

    Emeletes újépítésű ház, nagyon tiszta és rendezett a környék. A lakásba érve is ugyanez fogadott, baszoba is szép tiszta, fürdőben is minden tip top, többfélre tusfürdő, szájvíz. Teljesen rendben volt.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitáskor egy gyönyörű szempár fogadott, cuki mosollyal, kis köntösben. Szobába érve ledobta a köntöst és alatta az általam kért ruci volt rajta. Szép tenyérbe illő mellei, gyönyörű nagy formás markolnivaló popsija van.
  • Action:

    Elején a szokásos tiszteletkört letudva kedvesen megmutatta holvan a fürdő, gyorsan lezuhanyoztam és már nyargaltam is vissza a tetthelyre. Kezdeti feszültséget nemigazán kellett feloldani mert úgyéreztem eléggé bejöttünk egymásnak. Finoman elkezdtük símogatni és csókolgatni egymást ami hamar átváltott nyelves csókokba, itt jegyezném meg hogy fantasztikusan csókol a leányzó. Nagyon kezdeményezően elkezdett egyre lejjebb és lejjebb csókolgatni, majd elérte a már meredező hímtagomat. Először csak szépen finoman a makkot nyalogatta szopogatta, majd egyre jobban bevette-mélytorkozta-lent tartotta másodpercekig, már már magát kényszerfranciáztatta, persze folyamatos szemkontaktus mellett, nagyon észnél kellett lennem hogy még ne menjek el, így gyorsan gumit kértem amit a szájával húzott fel, majd misszionárius pózban folytattuk, összefonódva, közben finoman karmol, harapdálja a nyakad és izgat, döngettünk is rendesen amég csaknem elért a vég és hatalmasat élveztem a gumiba. Nagyon aranyosan letisztogatott, elugrottam frissíteni a fürdőbe, addig hozott nekem egy kis vizet. Pihi közben nagyon jót beszélgettünk mindenfélre dolgokról, rendkívül értelmes és jófej csaj. Mivel a kicsi én jelzett hogy akcióra kész. Rubi drága hamar újra a szájába vett, de most az ágy mellé álltam, ő ült és úgy cuppogott, rendkívül hamar keményre szopott, fantasztikus technikája van, majd gumit húztunk újból és nyeregbe pattant. Rendkívül jól tekeri a csípőjét, közben csókolóztunk. Majd hogy egy kicsit pihenjen, betámadtam hátulról, lehet neki adni, nem finnyás, úgy éreztem ez a kedvenc póza, markoltam és csapkodtam azt a gyönyörű nagy formás fenekét közben, tetszett neki, biztatott közbe. Majd mivel úgybeszéltük hogy torokraélvezés lesz a vége, gumit levettük és még játszadozott velem egy darabig, finoman, lassan, érzékien szopott még egy jó darabig, majd amikor már majdnem elélveztem hirtelen torokra kapott tövig és hatalmasat lőttem a torkába. Majd még lent tartotta egy jó darabig. Egy cseppet se láttam az utódokból. Huncut mosollyal rámnézett mondtam neki teljesen kinyírtál:) :D Minden erőm elszállt, de azért valahogy összekaptam magam, még egy gyors tusolás belefért, utána beszélgettünk egy kicsit még öltözés közben, utána fájó búcsú és tipli:)
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam nála ezért az elején rendeztem de nem ragaszkodott volna hozzá, rendkívül korrekt leányzó. A pesti átlag alatt; bőven átlagon felüliért:)
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves, értelmes és szexi leányzót ismertem meg Rubi személyében. Tessék vele tisztelettel bánni és nagyon meghálálja. Én biztos visszatérek még, csókollak drága köszönöm az élményt!:)
Happy Massage