• Barbi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt a Beszámolókon figyeltem fel Barbi hirdetésére és a lényegre törő képek láttán nem is sokat gondolkodtam, hogy hívjam-e... A telefont ő kezeli és a program egyeztetését követően meg is állapodtunk egy közeli időpontban.
  • Megközelítés:

    Széll Kálmán tér közelében, a Városmajor felé eső mellékutca. Ennek megfelelően tömegközlekedéssel és autóval is kiválóan megközelíthető, viszont közvetlenül a ház közelében nehéz parkolót találni, erre érdemes pár percet pluszban rászánni.
  • Helyszín:

    Régi, század eleji épület átlagos állapotban. A lakás is ennek megfelelő, de a tisztaságra, törölközőre nem lehet panasz. Sajnos abban a szobában ahol mi voltunk tatami nincs, így a masszázspadon zajlottak az események.
  • Lány külseje:

    A hirdetésben feltöltött képeknek teljesen megfelelő, formás és vékony alkatához képest méretes mellekkel megáldott lány nyitott ajtót. Arca kifejezetten bájos és engem különösen elvarázsolt huncut mosolyával, kedvességével is.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás programra érkeztem és kérésem szerint a masszázsra a program közepén került sor. Így felvezetéssel kezdtünk, amit megelőzött egy kellemes, kölcsönös simogatásokkal tarkított ismerkedős beszélgetés. Közben az egyenlőség jegyében-hiszen én már Ádámkosztümben voltam- megszabadítottam Barbit is minden textil darabtól, így feltárultak gyönyörű, formás mellecskéi és a ma már inkább ritkaságnak számító, fazon igazított puncika is. Ekkorra már egyre jobban összemelegedtünk, így elérkezettnek láttam az időt a következő pontban részletezett kölcsönös kényeztetéshez.
    A masszázsra a kényeztetést követően került sor és kérésemre nem erős sportmasszázst, hanem lágy, érzéki simogatásokkal tarkított lazító masszázst kaptam Barbitól. Lábamtól a nyakamig módszeresen végigmenve-a fenekem és ágyékom környékén örömömre hosszasabban elidőzve-finom érintéseket kaptam, így valóban kellemesen ellazulva várhattam a második erotikus részét a programnak.
  • Levezetés:

    Visszatérve Barbi kényeztetéséhez a masszázspadra ültettem és elé térdelve vettem "birtokba" finom puncikáját. Barbi tudja élvezni a kényeztetést..., így ténykedésemet egyre erősebb hanghatások, csípőmozgások kísérték egészen addig, amíg eljutottunk az örömteli végkifejletig. Mondanom sem kell, hogy ekkorra már én is toppon voltam, így pozíciót cseréltünk a masszázspadon és hátamon feküdve, szemeimet becsukva adtam át magam Barbi ügyes kezeinek. A masszázst követő levezetésre is hasonlóképpen került sor annyi különbséggel, hogy újra jobban aktivizálódtam én is és Barbi kézimunkájával párhuzamosan érzéki kényeztetésben részesítettem a figyelemreméltóan szép és formás mellecskéket...
  • Elszámolás:

    Barbi alap programjában nem szerepel a számomra fontos kölcsönös franciás kényeztetés, így ezt extraként vettem igénybe. Viszont a másfél órás program tiszteletdíja ezzel együtt is megfelel a budapesti átlagnak.
  • Összkép:

    Barbi személyében fiatal, gyönyörű szép és nagyon kedves lányt ismertem meg, aki maximálisan figyel vendégére és ha hasonló gyengédséggel és kedvességgel közeledünk hozzá, akkor el is tudja engedni magát... Így feltűnően gyorsan elrepült az együtt töltött másfél óra, melyet követően pozitív érzésekkel feltöltődve léptem a távozás mezejére.
Happy Massage