• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Elsőre felvette. Hétfőn hívtam, hogy keressünk egy megfelelő időpontot a hét közepére. Végül a kedd délelőtt 9 órában maradtunk. A telefonban rendkívül kommunikatív és kedves hangja van. Ez nálam az első szűrő. Nagyon jól megérzem a hang alapján a beszélgető partnerem hozzáállását. Már itt a maximális pontszámot kapta. Igazán kielégítő felvilágosítást adott. Részletesen elmondta, hogy mit vállal, ill a virágszálakról is kaptam felvilágosítást. A pontos címet is elmondta és még azt is megtudtam, hogy ha telefonnal parkolok, mi a parkolóóra kódja és mennyi a parkolás tarifája.
    Ezek után kíváncsian vártam a találkozást.
  • Megközelítés:

    A III. kerület panelházas része, kanyargós labirintusokkal. A GPS odavezetett, de talán anélkül is megtaláltam volna. Közel a Szentendrei úthoz, szerintem a tömegközlekedés is kiváló. Parkolni a házak előtt lehet, én közvetlen a bejárat előtt raktam le az autót. Már említettem, hogy milyen részletes infókat kaptam a parkolással kapcsolatban amit most megosztok. Parkolózóna: 0302 Tarifa:175-Ft/óra
  • Helyszín:

    A panelházaktól senki ne várjon Marina parti luxust. A panelek között azonban ez az épület a jobb állapotban lévőkhöz tartozik és a környezete is rendben van.
    A kapu elől telefonáltam, megkaptam az emelet számát és hogy a liftből kiszállva merre kanyarodjak. A csengetés után nyílt a kapu. A lépcsőházban nagy a forgalom, de engem ez nem zavart, illemtudóan kívántam jó reggelt mindenkinek (nem is sejtették, hogy nekem nemsokára milyen jó lesz...). Amikor kiszálltam a liftből persze rossz irányba indultam, de egy kis kanyar után megtaláltam a nyitott ajtót. A lakás egy átlagos panel hangulatát tükrözi, egy pici felújítás azért ráférne. Ketten rendelnek, de a fürdés után már csak mi maradtunk, a kolléganő közben távozott.
    Azonnal bekísért egy szobába. A berendezés a legszükségesebb bútorokra korlátozódik. Egy franciaágy, vele szemben egy szekrény nagy tükörrel, aminek nagy hasznát veszi az ember bizonyos helyzetekben. Néhány szék amire lehet pakolni és egy asztal, amin mindenféle apróság van (csoki, víz stb.). A fürdőszoba, mint minden panelban, kicsi. Fürdőkád szolgál zuhanyzásra, talán egy zuhanyfüggöny jó szolgálatot tehetne a kifröccsenő cseppek ellen. Ami kellett a tisztálkodáshoz az mind megtalálható volt.
  • Lány külseje:

    És itt érkeztünk el a lényeghez. Kíváncsian vártam, hogy megpillanthassam. A képei nagyon jók voltak, bár arckitakarással hirdet és ilyenkor mindig izgulok. Itt ezzel nem gond, kár volt izgulni. Volt egy elképzelésem a fotók alapján és egyáltalán nem csalódtam. Gyakran dolgozom a photoshoppal, ezért tudom, hogy a retusálást mennyire túlzásba lehet vinni. Bíztam benne, hogy itt nem fogok csalódni, mert a képein nagyon kevés retus van. és ez így is lett. Alacsony de a magasságához mérten tökéletesek az arányok. Finom, feszes és tetoválás mentes bőr, gömbölyű popsi, aranyos poci és két gyönyörű, meredező bimbókkal felékszerezett, a testalkatához passzoló méretű cicik. Tutajos! Utcai ruhában fogadott, bár engem különösebben soha nem érdekelt a fogadóruha. Arca nagyon kedves és ami nekem a legfontosabb, folyamatosan mosolyog.
  • Action:

    Lehet hogy ez a rész egy kicsit rendhagyó lesz, de ez annyira más randi volt az eddig megszokottakhoz képest, hogy inkább csak a hangulatot próbálom meg visszaidézni a precíz technikai leírások helyett (bár az eddigi beszámolóim is inkább ezt emelték ki).
    Amikor megérkeztem, bementünk a szobába. Azonnal leültetett és csokival, vízzel kínált. Elkezdtünk beszélgetni. És csak beszélgettünk, beszélgettünk, beszélgettünk.......... Közben mellettem ült vagy éppen előttem guggolt és simogatott. Már kezdtem aggódni, hogy nemsokára lejár az időm. Persze már a telefonban elmondta, hogy nem egy óra nézegetős típus (a szobában nincs is óra!). Biztos látta rajtam, hogy már mást is szeretnék a verbális kommunikáción kívül, ezért felajánlotta, hogy mehetnénk fürdeni. Gyorsan levetkőztem és ő is megszabadult a ruháitól. Itt láttam meg először, hogy milyen jó teste van!
    Beléptünk a kádba. Nagyon finoman kezdett el mosdatni, kiemelt figyelmet fordítva a már meredő testrészemre. A beszélgetős ismerkedésen túl most már a testi ismerkedésen is túl voltunk.
    A tisztálkodás után felajánlott egy masszázst, amit örömmel fogadtam, hiszen amúgy is inkább a masszázs oldalon vagyok gyakorlottabb látogató. Úgy emlékszem, hogy Ő is masszőzként kezdte.
    Nem okleveles masszőz, de nagyon szakszerű fogásokkal kezdte el gyúrni a lábaimat. Közben egyre csak beszélgettünk, beszélgettünk, beszélgettünk....... Nagyon sok mindent megtudtam róla és természetesen Ő is rólam. Úriembernek tartom magam, ezért ezeket az információkat természetesen megtartom. Nagyon sok idő telt el a masszázzsal és a beszélgetéssel, nem is tudom mennyi, mert teljesen elvesztettem az időérzékemet. Muszáj volt megszakítani ezeket a kellemes perceket, mert a hormonjaim jeleztek, hogy nem férnek a bőrükbe.
    Feltérdeltem és magamhoz öleltem. Most rajtam volt a sor, hogy felfedezzem a kívánatos kis testét.
    Simogattam puszilgattam, míg eljutottam a gyönyörök kapujához. Fantasztikus puncija van, látványra és érzésre is! A pici nagyajkak közül hívogatóan kikakandikálnak a kisajkak. Mint egy nyíló orchidea. Ilyennel még nem találkoztam, nagyon izgató!! Még sokszor szeretném látni! Felajánlottam egy yoni masszázst és mivel megkaptam a beleegyezést, néhány fogással (természetesen itt nincs lehetőség egy teljes yóni masszázsra) próbáltam örömet okozni.
    Miután mindketten kiélveztük az adott szituációban rejlő lehetőségeket, az én kényeztetésem következett. Kaptam egy olyan olajos lingam masszázst, amilyet csak a legjobbak tudnak. Nagyon jóóó volt. Rákérdezett a gumis franciára és mivel olyanban még nem volt részem, gondoltam próbáljuk ki! Gyorsan gumit húzott és bekapott. Ügyes volt, de azért a gumis francia nem lesz a kedvencem. Már nagyon fel voltam húzva, ezért kértem, hogy üljön bele. Na, hát ez nem volt semmi! Az én méretemmel is olyan szűknek éreztem, mintha satuba fogták volna a farkincámat. Úgy gondoltam hogy most gyors élvezést fogok végrehajtani és hamarosan kutyusba fordultunk. Néhány lökés után üvöltve engedtem a védőköpenybe az örömcseppeket. Tisztogatás után megint csak beszélgettünk, beszélgettünk......
    Mikor ránéztem a telefonomra, és láttam mennyi az idő, úgy gondoltam, hogy nem élek vissza Dóri fantasztikus vendégszeretetével. Szívesen maradtam volna még, de az már pofátlanság lett volna. Ezért álló farokkal még egy gyors zuhi és sok puszi, simogatás közepette elindultam. Ilyet még csak egy helyen tapasztaltam, hogy kikísért a liftig. Jól esett.
  • Elszámolás:

    Ez aztán több mint korrekt! Az egész randi alatt szóba sem került. A legvégén adtam oda egy olyan alacsony csokrot, ami az eltelt időhöz és a kapott élményhez képest bagatell! Szerettem volna többet adni, de nem fogadta el! Mindenképpen valamilyen módon kompenzálni fogom a legközelebbi alkalomkor.
  • Összkép:

    Nagyon jó! Kíváncsian indultam, csodásan éreztem magam és minden szempontból kielégülten távoztam. Keveset vállal, de nem éreztem semminek sem a hiányát, bár a csók mégis jó lett volna, azonban betartottam a játékszabályokat (nagyon ügyel a higiéniára, ezért a szűkös étlap).
    Annak ellenére, hogy én a nőiesen teltebb alkatú lányokat szeretem, Dóri kellemes meglepést okozott. Arányosan vékony, nagyon jó alakja van. A lakás nem luxus, de ezzel egyáltalán nem foglalkoztam, mert az ott töltött idő alatt végig, az én kedvemet kereste, igazi tündér volt.
    Még egy mozzanat. Észre vette, hogy egy pici piros pattanás van a bőrömön. Azonnal kiment, és hozott egy erre való kenőcsöt. És ez még nem minden, az egész tubust el kellett tennem a táskámba. Hát ez az igazi kedvesség és odafigyelés. Írhatnék még hasonló apró figyelmességeket, de már így is bő lére eresztettem a mondandóm. Egy szó mint száz, Dórit még többször meg fogom látogatni, mert ritka egy kincs!
    Véleményem szerint Dóri azon néhány lány közé tartozik itt az oldalon, aki a teljes személyiségét beleadja a randiba és a szolgáltatás csak másodlagos. Természetesen ez csak akkor működik, ha mi is tisztelettel bánunk vele! Megéri! Azt hiszem, megint egy gyöngyszemre akadtam.
Happy Massage