• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Zászlós kolléga!

    Próbálnék én fogást találni rajtad, de nem nagyon tudok belekötni abba amit írtál. Első sorban azért, mert az egész személyiséged, viselkedésed udvarias, kedves, odafigyelő, aki partnerként kezel, örül minden kis apróságnak.
    Kifogtad a szelet a vitorlámból. Nem vagyok egy konfliktus-kerülő típus ( ezt már sokan tapasztalhatták ), de veled egy szelíd oroszlánná válok. Úgy látszik ilyen hatással vagyunk egymásra.
    Mikor kinyitottam az ajtót el is nevettem magam ha emlékszel, mert olyan voltál mint egy kisgyerek aki éppen megérkezik Disneylandbe.
    Örülök, hogy Miss Szeptember lehettem.

    Valami csak eszembe jutott: ha valaki az első szobán túlra is el szeretne jutni, nagyon egyszerű a megoldás, csak a két kolléganőm egyikéhez kell bejelentkeznie.

    Örültem, legyen szerencsénk egymáshoz máskor is!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    A korábbi ismeretség révén rendszeres a csevegés üzifalon, fórumokban, néha telefonon is, így már a múlt hónapban elhatározásra és egyeztetésre került, hogy nálam Aliz lesz nálam Miss Szeptember. Jó egy héttel előre telefonon fixáltuk az időpontot, ami a randi előtti nap még megerősítésre került.
  • Megközelítés:

    Bajban vagyok, az eddigi leírásaimat mindig kritika érte. Jómagam autóval mentem a II kerület festői kilátást nyújtó utcájába, ahol a ház közvetlen közelében van ingyenes parkolási lehetőség. BKK opció esetén troli, villamos és metró nem jöhet szóba, a kalandvágyóknak van fogaskerekű, de leginkább a busz ajánlott, ami sűrűn jár arra, bár a számát nem tudom.
  • Helyszín:

    Domboldalba épült hatalmas, többszintes családi ház, amit többféle bérlő hasznosít különböző irodai célokra, így aztán nincs unalomból kíváncsi szomszéd, senkit nem érdekel, mitől ez a nagy forgalom. A kapun bejutva egy szintet lefelé kell menni a lépcsőn, és már nyílik is egy több szobás lakás ajtaja. Tágas előtér, van hely cipőnek, kabátnak. Mindjárt az első szobába lettem beinvitálva, ennél beljebb még sosem jutottam. :)) A fürdő szemben, az elrendezési kicsit fura, a kádba bejutáshoz a szertornász múlttal rendelkezők előnyben. :D A csap a legtöbb helyen megszokott módon kissé nehezen marad meg zuhanyzó állásban, a mosdónál kispohár és szájvíz. A masszázsszoba hangulatos, hatalmas matrac a középpontban, a falon tükrök, a vetkőzéshez van ülőhely és szobainas a ruháknak.
  • Lány külseje:

    Aliz elbűvölő szépség. Ránézésre a 20-as évei végén járó magas, jó alakú lánynak mondanám, kacér mosoly, formás lábak és popsi. Fűzőszerű csábiruciban fogadott, ami alakját még jobban kihangsúlyozta, de ezt együttes erővel gyorsan le is vettük, természetesen csak a kímélése érdekében, mert nehezen jönne ki belőle a masszázsolaj.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor még az előszobában megtörtént a cipő levétele, és a magammal hozott finomságok átadása, Aliznak egy kis csoki, kedves kollega nőjének gyümölcs alapú házi finomság. Utána behúzódtunk a szobába, ahol vetkőzés, majd kikísért a fürdőbe, hogy minél tisztábban kerülhessek az áldozati oltárra. Visszatértemkor aztán csókok, ölelések, vetkőztetés, időrendiség szempontjából jelzem, hogy a kényeztetést vettük előre.
    Miután kellően elkényeztettük egymást, hasra fordultam, Aliz pedig kezelésbe vett. A vádlimnál kezdve alaposan átgyúrt, kérésemre finomabbra fogta az erősséget, igy haladt felfelé. A lapockámhoz érve már rám ült, kezeivel fentebb, míg csúszkálva lentebb masszírozott, ez fantasztikus érzés volt. Aztán hogy neki is jusson masszázs, még helyet cseréltünk, de én inkább a lábait és popsiját vettem kezelésbe, ami egyáltalán nem volt ellenére, míg el nem jött az idő a távozásra.
  • Levezetés:

    Mint említettem, fürdőből visszatérve kedves csókok és ölelések közepette bújtunk össze, ismerkedésre nem volt szükség, a hangulatot más a korábbi jól sikerült találkozások megalapozták. Szeretem a partnerem kényeztetésével kezdeni a találkát, Aliz pedig ehhez a vágyamhoz remekül adja magát. Hasra feküdt a matracon, csak a csókokhoz fordult felém időnként, én pedig nyakát, hátát simogatva, puszilgatva haladtam egyre lejjebb. Elértem a formás popsihoz, itt bőven elidőztem, aztán nyíltak a lábak, fejem pedig bekerült közéjük, és élvezettel belekezdem a finom nyalakodásba. Érezhető volt a vágy fokozódása, előbb oldalt, majd hanyatt fordult, minél jobb hozzáférést biztosítva számnak, nyelvemnek, időnként ujjaimnak. A visszajelzéseiből észrevehető volt, hogy egyre jobb, és jobb neki, majd hangjából és mozdulataiból éreztem, hogy célt értünk.
    Még kapott pár puszit odalent, aztán átöleltem, csókoltam, közben pedig lentebb bizalmas incselkedésbe kezdtünk. Aztán hogy jó is legyen, és a normális határokon belül maradjunk, én kerültem alulra, Aliz pedig bőségesen beolajozott, én pedig Őt. Kezdetét vette a fantasztikus csúszka, ami -ezt nem tudom másképp megfogalmazni- a gumi nélküli dugás illúzióját kelti, a harcos pedig rövidesen eleresztett egy sorozatot, a teljes tárat kilőve közénk, a végeredmény pedig a hasamon landolt. Kis lihegés után alapos törölgetés következett, Aliz még egy gyors mosakodásra is kiszaladt, jelezve, hogy ha még egy csúszkát szeretnék, akkor ezt én is ejtsem meg.
    Visszatérte után kis bújás, ölelés, majd levezetésként egy alapos frissítő masszázs következett.
    Időnk leteltével együtt mentünk zuhanyozni, azt a temérdek olajat nem lettem volna képes egyedül lemosni magamról. :) Alaposan bekentük egymást tusfürdővel, amit természetesen még le is kellett csutakolni, de meg volt hozzá a kellő segítség mindkettőnknek. Fürdés után öltözés közben még csipegettünk egy kis Milka csokit, majd elszámolás, búcsú és távozás következett.
  • Elszámolás:

    Még egyeztetéskor megbeszéltük, hogy a Budai hegyek közt mi dukál egy másfél órás szeánszért, mondhatjuk, hogy ez a masszázs átlag, egy egyáltalán nem átlagos élményért. Így távozásomkor a bútoron lévő édességek közt helyeztem el.
  • Összkép:

    Semmilyen hirdetés nem alkalmas annak a varázslatnak a bemutatására, amit Aliz nyújt, én sem az alapján figyeltem fel rá. Anno még egy gokart versenyen találkoztunk, már a kisugárzása felkeltette bennem a vágyat a közelebbi megismerkedésre, a találkozások minősége pedig arra ösztönöz, hogy vissza-vissza kell térni hozzá.
Happy Massage