• Vivien11

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Felvette. És egyeztettünk. Szuper, mert mehetek. A hangja még mindig csábító és mosolygós. És most kipihent is :)
  • Megközelítés:

    Könnyen odataláltam. Csúcsforgalmon kívüli időben szuperül megközelíthető. Pontos címet kaptam. Pontosan megtaláltam. Pont jó helyen van Viv(i).
  • Helyszín:

    Tökéletes. Minden masszázsra éhezőnek egy kánaán. És Viv(i) benne a mennyei manna. A hely rendezett, patyolatosan tiszta. Pazar és szép. Fürdő ok, masszázshelyünk is nagyon ott van. Tusfürdő sok, törölköző is kedves, bár nem annyira, mint Viv(i).
  • Lány külseje:

    Viv(i) szép. Tökéletes testtel, simogató bőrrel, masszázsra érzékeny kezekkel. A szeme szikrázó. Mosolya... az van, de milyen... huhhh... :) Minden szexi rajta és feszes. Szerintem.
  • Erotikus masszázs:

    Ismerősnek kijáró csókpuszi az arcom két cuppanós felére. Ettől már olvadok, lehet ki kéne hagynom a masszázs részt, fut át a fejemen. Ez a kósza gondolat. Átölelem, és örülök, hogy a dokim szigorúan masszázst írt elő nekem javulásként.
    Viv(i) kacéran bepaskol a fürdőbe. Én pancsolok, dudorászhatnékom van. De ellenállok, nehogy Viv(i) kidobjon :)
    Frissen fürdött testem maga alá kapja és mivel kértem főleg hátamat és a lábamat kell leápolnia. Orvosi javaslatra. Élvezem a kezeit. Élvezem, ahogy bemelegít engem és magát a keményebb átformálós, a tespedt izmokat pezsgésbe kell hoznia masszázsra. A lágyabb , felfedező mozdulatokat átmenettel hergeli erpsebb fokozatba. Sziszegek, de most szadiznia kell. Orvosi javaslatra. Markol, nyom. Én nyögök. Nagyot. Kuncog. Hátam, lábam, élvezkedik rajta. Élvezem, ahogy ráül az egyik combomra. Érzem a vénuszos dombját a tangán keresztül. A combomon. Kanos voltam. Most még jobban. Egy idő után fölém hajol és kedvesen ígér a fülembe. Ezt is meg azt is. Félreértés elkerülése végett. Kis hergelő csúszka masszázzsal vezetné le a szadit amit ellenem elkövet. Legyen. Csúszok elébe.
    Megfordulok és felfalom a szememmel, míg lassú kéjes mozdulattal keni magát. Én nem vállalom. Élveznék túl korán. Ha csak hozzá érnék. Rámcsúszik. Élvezem melleit a mellkasomon csúszni. Nyögök, hogy el ne lőjjem magam. Keresztbe hasal a hasamon, lejjebb hatolva a hasam belecsúszkál a hasába. Haslingam a farkamnak. Le kell állítsam. Majdnem lövök.
  • Levezetés:

    Megkegyelmez, mosolyogva szop a farkamra. Nemsokáig bírom. Mellei közé vesz és olajosan csúszva ráélvezek a melleire, csorgok a mellei között. Látom. Látja. Mosolyog. És elolvadok, hogy nem pattan le és nem rögtön törölközik, hanem mosolyog átölel, összeken. Szorítom és lihegek a fülébe. Kuncog.
  • Elszámolás:

    Másfél órásat kértem Viv(i)ből és megkaptam. Nekem tökéletesen megfelelt minden amit kaptam és amit adtam cserébe. Mivel még kis meglepit is kaptam, csak én nem bírtam tovább kiélvezni.
  • Összkép:

    Kedves, mosolygós Viv(i) lány, csakis ajánlani tudom a finomságokat kedvelőknek :) Viv(i) egy menő bonbon:) És én tudom, hogy még veszek belőle :)
Happy Massage