• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk néhány nappal korábban. Könnyű volt elérni, egyből felvette. A randi napján délelőtt még egy sms-ben megerősítettem a látogatási szándékomat, hamar jött is a válasz, hogy várni fog rám.
  • Megközelítés:

    Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, magas ház a Kelenföldi Pályaudvar közelében. Parkolás könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    A házban jó sok lakás van, így könnyen be is jutottam az épületbe, Brendának már csak a lakásba kellett beengednie. A hely szép, otthonos, nyugodt, nem kell másokat kerülgetni, a kellemes légkör garantált. A fürdőben is rendelkezésre áll minden, amire ilyenkor szükség van. Ideális kéjlak.
  • Lány külseje:

    Brenda egy fekete színű, hálószerű ruhában fogadott, amiben nagyon-nagyon dögös volt, alatta azért a sötét színű fehérnemű eltakarta a legintimebb részeket, de így, hogy csak sejtetni engedte a lényeget, nagyon szexi és nagyon izgató volt. Brendus hosszú, kibontott haja ezúttal világosabb volt, ahogy az a képeken is látható. Formás, nőies idomaiban nem győztem gyönyörködni.
  • Action:

    Régen látott ismerősként finom, forró csókokkal üdvözölt, majd beszélgetni kezdtünk, volt is miről, hiszen elég hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára jártam nála. Mivel azonban nemcsak beszélgetni mentem, a fürdőbe indultam, ahonnan visszatérve Brenda az ágyon várt rám, ezúttal már a hálós ruci nélkül. Simogatással, csókokkal és csikizéssel kezdtünk, közben a melltartójától sikerült megszabadítanom. "Hagyom, hogy levedd a bugyimat is" - mondta, majd meggondolta magát: "Előtte inkább leköszönök." Azzal franciázni kezdett, majd nem sokkal később tényleg hagyta magát kihámozni a bugyiból, aminek külön koreográfiát találtunk ki még egy régebbi hancúr-parti alkalmával, és mivel ez Brendának nagyon tetszik, azóta is alkalmazzuk. További csókolózás után elindultam lefelé, hosszabb ideig elidőztem a ciciknél, majd Brenda testét végig csókolva eljutottam a mézes csuporig. Finom kelyhét kezdtem kényeztetni, ahol egy kis piercing is található. Jó volt nyalni, ő is élvezte, mert egyre hangosabb sóhajokkal, majd érezhetően egy jót élvezve eljutott a csúcsra. Kis pihenő után jelezte, hogy nem akar adós maradni, és ismét elkezdett játszani a hangszeren, mint egy egyszemélyes fúvós zenekar. Amikor éreztem, hogy elértük a kellő állapotot, kértem a vegyvédelmi eszközt, és Brendus punciját hátulról puskavégre kaptam. Egy ideig dugtunk, majd a gonoszkodó kisfőnök jelezte, hogy most nem igazán érzi jól magát a gumiruhában. Brenda azonban nem hagyta, hogy kifogjanak rajta, és fantasztikus orális szexben részesített. Először ott térdeltem előtte, néztem és simogattam, miközben franciázott, majd hanyatt fekve, lustán ellazulva hagytam, hogy a már vele többször átélt módon kivégezzen. Így is lett, csodásat élveztem a szájába. Hagyta, hogy lenyugodjak, utána ment csak a fürdőbe, majd a tisztálkodás után visszatérve még összebújva beszélgettünk, jó volt közben a finom bőrét simogatni. Az idő gyorsan repült, így irány a zuhanyzó, öltözködés, elköszönés, indulás.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás. A randi elején egy kis ajándékkal együtt adtam oda, abszolút megérte.
  • Összkép:

    Brendával már többször volt alkalmunk együtt lenni, és mindig elégedetten, kielégülten, feltöltődve távoztam tőle, mint ahogy most is. A legjobb szolgáltatók egyike, szerintem ebben nem vagyok egyedül a véleményemmel, és még óvatosan is fogalmaztam. Teljes mértékben igazodik a vendéghez, a vendég igényeihez, kedves, érzéki és nagyon jó társaság. Mindig jól érzem magam vele, másnak is csak ajánlani tudom.
Happy Massage