• Kittana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta kinéztem Kittanát. Mivel nem lakom túl közel, rászántam magam, hogy meglátogatom. Nem vette fel a telefont, visszahívott és meg is beszéltünk másnap délre egy találkát. Kérte, hogy azért még hívjam fel, ha elindulok. Ekkor mondta, hogy ne haragudjak, de késik egy fél órát, mert valami nagyon fontos dolga akadt. Ez nekem is jól jött, mert kicsit késve sikerült elindulnom. A randi előtt 10 perccel hívtam, hogy még egy kicsit késni fogok a lentebb leírtak miatt. Ő pedig pont közben írt egy sms-t, h had kérjen még egy 10 percet. Így végül az eredeti időponthoz képest 45 perccel később, de sikerült összehoznunk a találkozót.
  • Megközelítés:

    Nagyjából ismerem Pestet, GPS nélkül mentem és valahogy sikerült eltévednem. Parkoló lett volna egész közel is, én 1 utcával messzebb álltam meg.
  • Helyszín:

    Szépen felújított régi pesti ház. Kellemes illat, hangulatosan berendezett szoba. Valami gond volt a zenével, azért rádió szólt. Kittana elnézést kért emiatt, de ebben a helyzetben a zene volt az utolsó, amire figyeltem.
  • Lány külseje:

    Varázslatosan szép arca van. Az a fajta lány, aki, ha sminkelné magát csak rontana a helyzeten. Valami szexi fehérneműben fogadott, nem tudom pontosan, a szemem leragadt a tekintetén. Amint megláttam, tudtam, hogy jó helyen vagyok, még a csokit is elfelejtettem neki átadni, csak a végén jutott eszembe, amikor öltözés közben megtaláltam a zsebemben :D
  • Erotikus masszázs:

    Előre leszögezem, még sosem voltam ilyen és hasonló, de még csak hagyományos masszázson sem, így laikusként tudom értékelni. Kittana a fürdést követően megkérdezte mivel kezdjünk. Szeretem a legjobb dolgokat a végére hagyni, ezért a masszázs mellett döntöttem. Hason fekve az ágyon a vádlimtól kezdve haladt felfelé, olyan közepes erővel talán, nagyon kellemes volt. A hátamon lenne mit eldolgozni, órákba telne valószínűleg, ezért csak amolyan formalitás szerűen végigment mindenhol. közben beszélgettünk mindenről, igazán rokonszenves lány és persze sasoltam a tükörben a bámulatos arcát. Kicsit kilógott a cici a fehérnemű felett, arról is nehezemre esett levenni a szemem :)
  • Levezetés:

    Az idő repült a masszázzsal én meg repültem át az ágyra. Kérdezte, szeretnék-e csúszka masszást, így ezzel kezdődött a szeánsz. Én már a közben meztelenedett látványától hadi állapotban voltam, ez az olajos cicikkel csak fokozódott. Fantasztikus érzés töltött el. Oldalról csinálta, közben simogattam ahol éppen értem, isteni hamvas bőrrel áldották meg. Kis idő után már szájjal is kényeztetett. nekem jóformán már annyi elég lett volna, hogy hozzámérjen, de nem akartam megtörni a varázst, ezért kértem, hogy inkább én had foglalkozzak vele. Végigcsókoltam a testét, majd a puncijához érve szólt, hogy kicsit érzékeny stádiumban van. Próbáltam az izgalmi szintem ellenére a lehető legóvatosabban bánni vele, de sajnos éreztem rajta, ha a csiklójához érve kellemetlen neki, azért inkább visszacseréltük a felállást. Folytatta amit korábban elkezdett és annyira jó volt nekem, hogy hamar ki is tört belőlem minden. Nem lehet szavakkal leírni, milyen volt kedves Kittanaval, át kell élni.
    Remélem legközelebb én is hasonló örömöket tudok neki szerezni.
  • Elszámolás:

    A telefonban egyeztettek szerint, asztalra helyezve. Nincs viszonyítási alapom az ajándékkal kapcsolatban, Ő az első lány, akit meglátogattam.
  • Összkép:

    Óriási élményben volt részem vele. Az a fajta lány, akivel megszökne az ember egy lakatlan szigetre. Először, de nem utoljára találkoztunk!
Happy Massage