• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Köszönöm,-)))
    Érezhető volt a kritika, ígérem korrigálunk rajta.....
    Remélem a bő élménybeszámoló ellensúlya kedvet csinál másoknak is.
    Várlak vissza pihe-puha türcsikkel!
    Csókok,
    J.

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és először egy kolléganővel beszéltem ,aki nagyon kedvesen informált szinte mindenről és ezen felül még egy plusz visszahívást is kaptam Jázmintól. Nagyon simán találtunk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot amit azonnal le is fixáltunk.A telefonban Jázmin nagyon kedves és informatív volt ,az első beszélgetés után már roppant szimpatikussá vált számomra!
  • Megközelítés:

    A "szokásosnak" nevezhető 13.kerület ,azon belül is a nagy kedvenc Marina part. Én szinte csak ide járok mert itt azért minőség van minden téren így a csalódás lehetősége minimális. BKV a közelbe telepített számos megállót ,így tömeggel is megközelíthető a hely, de az autósok vagy egyéb járművel közlekedőknek sem okozhat gondot a címre jutás. GPS a helyet ismeri . A parkon belül egyenlőre még ingyenesen parkolhatunk,( tudtommal már nem sokáig) és hely is akad mindig ,úgyhogy minden szempontból ideális.
  • Helyszín:

    Felső kategóriás lakópark ezért a benne lévő lakások is hasonló szintet képviselnek. Minden modern és újszerű ,nincs semmi negatívum amit fel lehetne jegyezni. Rengeteg szépség dolgozik a Marinán ,jó időben az ember csak pislog ha pár percig sétál a házak közt és kicsit nézelődik:))). Jázmin rejtekhelye egy szépen berendezett ízléses lakás amit több leányzó használ diszkréten. Az épületbe bejutás kóddal történik majd lift vagy lépcső használata után már vár egy résnyire nyitott ajtó jelezvén a célt. Belépve az ajtó mögött vár Jázmin aki a telefonban kért fehérnemű harisnyatartó kombinációban fogad egy hatalmas mosollyal és két puszival.Cipő lerakása után követve a szépen ringatózó fenekét egy szobába érkezünk ahol tükör, egy bőrkanapé ,masszázspad illetve a szoba közepén hatalmas matrac található. Használati tárgyaknak szekrény ,ruháknak szék. Teljesen rendben van! Negatívumnak viszont meg kell említeni ,hogy a megszokott kellemes illatokat itt rendesen betakarja a dohányfüst szaga. Fürdő átlagosan felszerelt, fürdőkád + zuhanyfüggöny, néhány fajta tusfürdő és ennyi! Hiányoltam a szájvíz plusz kispohár szettet ha már Jázmin extrában csókot vállal szerintem ez alap lenne! Szóval a felszereltség még fejleszthető. Tusoláshoz tiszta ,száraz és megfelelő méretű törölközőt kaptam így már csak ez választott el Jázmintól!
  • Lány külseje:

    A hirdetésben szereplő képek 100%-ban eredetiek ,retusnak nincs nyoma. Engem első perctől kezdve rabul ejtettek ,az összes a kedvencem lett. Jázmin arckitakarás nélkül hirdet így nem nagyon érhet senkit meglepetés. Az életben még szebb mint a képeken ,bármennyire is elcsépeltnek hangzik ez a mondat. Szép fekete hajkoronája ápolt és jó illatú volt, az arca nagyon szép szinte ártatlan, angyali kisugárzásával és nagyon bájos mosolyával mindenkit levesz a lábáról azonnal.Szép barna (kreol) bőre bársonyos,selymes tapintású ,feneke pedig csodaszép, kerek és markolható csoda. Mellei nagyobbak mint a fotói sejteni engedték, szépek érzékiek ,reagáló finom bimbókkal. Feszességük nem idéznek gumilabda effektust, inkább természetes szépségnek mondanám. Mint már mondtam az elején, Jázmin egy szexi fehérnemű + harisnyatartó szettben fogadott amivel már az első percben izgalomban tartott. A kanapéra ültünk és lábait rám tette majd szendén érdeklődött a jövetelem céljáról. Két extrája van ,a csók és a kölcsönös francia. Megbeszéltük ,hogy másfél órát maradok ,kétszeri kényeztetéssel és ha extrára támad kedvem akkor majd a végén hozzácsapjuk azt is. Ezek után közös megegyezéssel belekezdtünk a lényegi részekbe.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve kicsomagoltam a fehérneműből csak a harisnyatartó maradhatott. Leheveredtünk a hatalmas matracra és finoman csókolózni kezdtünk. Simogattam ,markoltam ahol csak értem közben a csókcsatánk is egyre vadabb és őrültebb lett. Mivel az elején is kényeztetést kértem ezért pár perc múlva Jázmin tudta a dolgát és bekebelezte a már jó ideje ágaskodó tagomat és kézzel illetve szájjal vetette rá magát. Párszor a kezét le kellett állítanom mert kicsit soknak ítéltem ,de nem jött zavarba mert szájjal is csodákra képes így elsőre pár perc alatt kivégzett. Kis tisztogatás után gyors zuhany majd visszahuppantam a matracra mert jött a frissítő masszázs. Finom illatú olajjal kezdte bekenni a lábaimat és bokától haladt felfelé. A masszázsa kellő erősségű és őszintén mondom ,hogy nagyon jól esett. A vádlik alapos átgyúrása után a combok és a fenék résznél több időt töltött, itt már érezhető volt a masszázs erotikus jellege kisebb benyúlások a lábak közé meg apróbb erogén zónák felfedezésére utaló mozdulatok is voltak. A hátmasszázs fenomenális volt pedig elmondása szerint ez a rész nem az erőssége. Nem tanulta a masszázst csak pár, ellesett mozdulattal kezdte a pályafutását. Ahhoz képest igen gyakorlottnak és jó kezű masszőrnek is lehetne mondani az amatőr versenyzők mezőnyében. Kezeimet ,nyakamat és végül a vállaimat is átgyúrta , én személy szerint elégedett voltam a program ezen részével! Negatívum a megszokottnál jóval hangosabb zene volt amit le is halkított miután nem értettük egymás szavait. A masszázs közben folyamatosan érdeklődött, visszajelzést kért ,hogy jól csinálja-e vagy finomabban esetleg erősebben szeretném, szóval érezhető volt rajta ,hogy nagyon meg akar felelni az aktuális partnerének. Kisebb hibáit pedig a rutintalanság számlájára írhatjuk.
  • Levezetés:

    A teljes testem alapos átgyúrása után jött a kulcskérdés! Megfordulsz? Megpördültem azon nyomban. Kezdtünk egy összebújással ami heves csókcsatába torkollott. Sajnos meg kell jegyeznem ,hogy Jázmin az adatlapja ellenére bizony dohányzik ami egy nem dohányosnak sajnos érezhető. Nem mondom ,hogy nagyon zavart ,de szerintem le sem lehet tagadni,főleg úgy ,hogy az egész lakásban érezhető volt.Na mindegy vissza a lényeghez. Az őrült csókcsata hosszasan eltartott ,szinte nyaltuk faltuk egymást amitől persze mindketten egyre izgatottabbá váltunk. Én egyre keményebb Jázmin egyre nedvesebb lett. A nagy örömködésben elkezdtük felfedezni egymás testét. Én a tökéletes fenekét gyúrtam-markoltam míg ő a férfiasságomat vette szó szerinti kezelésbe. Újra le kellett állítanom a kezét több alkalommal amit nem azért csinált ,hogy mielőbb kivégezzen hanem az erősen felizgult állapotában ez volt a reakciója. Ahogy a kezét elvettem máris a gyönyörű és telt szájával folytatta az isteni franciáját! Szája nagyon finom ,húsos ,szinte robban az érzékiségtől. Vétek lenne nem használni! Végig csókoltam én is a testét ,hosszan elidőztem az érzéki melleinél, nagy sóhajokkal és beleéléssel adta tudtomra a tetszését. Nyakát és combjait is végig csókoltam majd nagyon rövid pillantást szenteltem Jázmin puncijának is. A borostából levágtam ,hogy talán nem is kell nekem ezen részével annyira foglalkoznom így pici clitoris izgatás után tovább is léptem a dolgon. Legközelebb biztos több időt fordít eme nemes testrészére is. De nem von le ez a kis hiba semmit Jázmin erotikus kisugárzásából és vadító szexi vadmacska mivoltjából. Hosszas csókcsata ,simogatás, harapás és egymás szétszedése után jött a várt francia ismét. Puha szájával birtokba vette az egész szervemet majd hol lassan, hol gyorsan eltüntette majd elővarázsolta, újra és újra. Bő nyállal teszi a dolgát közben érzékien a szemembe néz és kihívóan domborítja csodás fenekét ,hogy fogjam markoljam. Én teljesen átszellemülten feküdtem és fogtam ahol csak értem ,simogattam ,ujjaztam és érzésem szerint kicsit a csúcsközelbe is vittem mert sóhajai szaporák voltak és hangos nyögései is azt mutatták ,hogy Jázmin nagyon élvezi az erotika minden formáját. Lehet vele gyengéden ,finoman csókolózni és lehet vele vadul egymást szétszakítva, karmolva egy hatalmasat orgiázni persze aktus nélkül! Néha annyira belefeledkeztünk a kis csatánkba ,hogy majdnem lekeveredtünk az amúgy nem kicsi matracról. Szóval a fergeteges és erotikától robbanó játékunk vége egy nagyon kellemes bő nyálas profi francia oktatás volt Jázmin részéről. Nem mondhatom ,hogy időt fordított a környékre meg zacsi meg stb, ez inkább egy célratörő végzetes történet volt egy teljesen felizgult vadmacskától. Én ezt a kis hibát most elnéztem neki:). Másodszor is a kezébe érkeztem mert a repertoárjában nincs NFVSZ, sajnos. Kis törölgetés majd jött a harmadik zuhany.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt, Marina parti átlag. Két extrája van , csók és kölcsönös francia. Mindkettőt kértem aminek a felét maradéktalanul ki is használtam. Sok szó nem esett róla , a végén felkerekítve hagytam a kanapén az ajándékot.
  • Összkép:

    Jázmin egy nagyon szép és kedves fiatal lány. Kár lett volna kihagyni az életemből viszont pár dolgot még javítania kell ,hogy tökéletes partner legyen. A már többször említett dohányzást kár letagadni mert nem lehet:). Apróbb figyelmességek elmaradtak ,mint például a vízzel kínálás érkezéskor vagy a már szintén említett szájvíz-rágó vagy egyéb frissítő hiánya. Háromszor voltam zuhanyozni ugyanazzal a törölközővel, hangos zene stb stb. Ezek mind betudhatóak a rutintalanságnak vagy a bohémságnak viszont valakinek nagyon fontosak! Ezek ellenére Jázmin egy nagyon szép és kellemes fiatal leányzó akiben nagyon sok érték van. Őszinte, kedves és remek beszélgetőpartner vagy fergeteges szerető a határokon belül persze. Biztosan idővel csak jobb lesz és lassan a hibákat is kijavítja, akkor pedig tökéletes partneré válik minden szempontból. A pár negatívum ellenére én jól éreztem magam vele , szükségem volt az általa nyújtott élményhez ,viszont ez egyszeri alkalom volt. Aki nagyon szép arcú és egy igazán tüzes szépséggel szeretné eltölteni a szabadidejét annak Jázmin nem lesz csalódás. Garantált a kedvesség és igazán barátnős érzést nyújt.
Happy Massage