• Honey

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Honey már régen a kedvenceim között szerepel ,de még vártam, mert kevés beszije van , és nem elég meggyőzőek. Az új fekete-fehér fotója megindította a fantáziám, és írogatni kezdtem a csevijébe , amire kedvesen válaszolt. Szóval ilyen nyitott ? Az egyik képen a telt ajkai is látszottak és pont olyanok , amit szeretnék igazán megcsókolni. Telón is beszéltünk , ahol közvetlen és vidám volt , úgyhogy 1,5 órában egyeztünk meg , amit le is fixáltam az oldalon. Végül viberen pontosítottuk a címet , amivel a nevem is elárultam, de bíztam diszkréciójában.
  • Megközelítés:

    A Budai Vár bennem igen romantikus emlékeket ébreszt, ott csókolóztam először egy lánnyal egy fedett lépcsőlejárón. Ismerem, mint a tenyeremet , ezért külön örültem, hogy Honey ott található.
    A Dózsa téren parkoltam és Könyvtári Lift potom 200 Ft-ért fölröpített a Várba. Onnan 3 perc séta a Dísztér.Ezt a megoldást mindenkinek tudom ajánlani.A 16-os busz is ott áll meg egyébként.
  • Helyszín:

    Úri utca, a ház nem új, de a lakás hypermodern, tejüveg tolófalak, íves lépcső átlátszó üvegből vezet a felső szintre, luxus fürdő, hatalmas, csináltatott kanapé , masszázs padot nem láttam. Tusfürdő, szájvíz OK,törülközőt én választhattam szín szerint .
  • Lány külseje:

    Honeyról olvastam, hogy Glamour Modell, de mikor megláttam, rögtön levett a lábamról közvetlenségével és természetes kedvességével. Hosszú szőkés-barna haja , gyönyörű barna szeme, smink annyi volt rajta,
    amennyi feltétlenül szükséges az összképhez. A szája tetszett a legjobban , finoman kirúzsozva, mikor mosolyog, fülig ér ! A " kölyköm voltál " szerelmes dal jutott eszembe, mégiscsak egy 21 éves lány fogadott ! Egy fekete síma ruhában fogadott , csak szép lábait mutatta meg először.
  • Erotikus masszázs:

    Mikor előjöttem a fürdőből , már gyertyafény várt, egy üveg száraz Tokaji borhűtőben, két elegáns talpas pohárral. Koccintottunk, csókocska érintőlegesen , én várakozólag levetettem magam a hatalmas ágyra, ő még a fekete ruhában pompázott. Mosolyogva, szép lassan vetkőzött, vékony, karcsú alakja, lapos hasa előtűnt. Aztán előtűntek az alakjához illő , de jócskán megnövelt , alma formájú keblek, amitól elakadt a szavam. Pici, de formás popsi, tejkávé színű szolibőr, karcsú comb és formás láb. Odahuppant mellém sportosan, karjánál fogva magamhoz húztam és alaposan megcsókoltam. Ő is benne volt, befogadta a nyelvemet , beszívtam az alsó ajkát , erre bedugta a nyelvét ő is a számba .Közben markoltam formás popsiját, pont elfért a két kezemben.Szemérem dombjával ránehezedett Mirrmurrkára, aki rögtön megpróbált kiegyenesedni. Virgonckodtunk, cserélve a pozíciókat, látszott , hogy elemében van.
    Te ilyen perverz vagy ? Kérdeztem, mire lebiggyedt szájjal hüppögte : Az is baj ? És nevetett ennivalóan, és még jobban szorított a combjával.
    Szépen hátára fektettem és melleit egyenként kényeztettem, a bimbók felkeményedtek, aztán hasát, a köldökét , végül széthajtottam lábait. Elkezdtem nyalogatni , Honey kéjesen fészkelődött. Szép síma babapuncija van pici szárnyacskákkal , de a csiklója viszont párnás husi ! Ismeritek a régi találós kérdést ?! Melyik a legfinomabb szilva ?! A pina puszilva ! Hát pont ilyen Honey puncija ! Beszívtam a szilváját a szájamba , nem tudtam betelni vele !
    Ezután kicsit gonoszkodtam : Azért legyen már egy kis masszázs is ! Honey engedelmesen a krémért nyúlt és elkezdte a sarkamtól a kezelést. Közben mesélt magáról , az életéről színesen, szórakoztatóan.
    A vádlimat szétszedte rendesen , hogy bizonyítsa szakmai felkészültségét, a combomat én kértem, mert tenisz után gyakran begörcsöl. A popsinál már elkalandozott a keze a lábam közé, kis idő után inkább 69-et kértem.
  • Levezetés:

    A 69-et saját bevallása szerint is szereti, én is markoltam baba popsiját , élvezettel habzsoltam szilváját , majd egyik ujjam is bevetettem, G pontját is izgattam, a popsiját is nyalogattam , a lukacskát is körbe simiztem a visszajelzések szerint eredményesen. Ő bő nyállal cuppogott , a feje ritmikusan mozgott föl-le, Mirrmurrkát többször is körbe nyalogatta, harapdálta. Hosszasan kényeztette a bakalmákat, egészen bekapta őket, kézzel is gyurmázta , ami nagyon jól esett . Gyosabban, lassabban is csinálta , közben figyelte jelzéseimet, nem kapkodott egyáltalán. Mikor éreztem, itt a csúcspont , jeleztem és kezébe gyűjtötte a fiúkat, utána szájával lenyugtatott szépen.
    Kimentem lelötykölni magamat, ittunk egy korty bort , én már vizet is kértem, mert még autóznom kellett.
    Honey is meg lehetett elégedve , mert nagyon bújósra vette a figurát , csókolgatta a nyakamat , nevetgéltünk, teljesen barátnősen viselkedett . Összebújtunk, csókolóztunk , ő mindezt nagyon lelkesen, mosolyogva és odaadóan művelte.
    Kértem befejezésül a Lingam masszázsát mutassa be , de erősen csinálja, mert másodszorra már nehezebben jön össze. Bízzam csak rá, szólt mosolyogva, és síkosítót kent a kezére. Félig rám feküdt, bomba mellét a kezembe adta és egy kézzel húzogatni kezdte finoman Mirrmurrkát. Egyre vadabbul csókolt , és egyre jobban csavargatta, gyömöszölte Mirrmurkát. Aztán csak a bakalmákat gyűrte , húzogatta jó sokáig , a szánk végig össze volt tapadva, már azt sem tudtam , a nyelvem pont az ő szájában , vagy az enyémben van éppen. Csak akkor vettem el egy pillanatra , mikor kiáltottam, jövök ! Aztán tovább csókoltuk egymást , Honey meg hozzám fészkelődött, símogatott, nyugtatgatott, mert fújtattam, mint egy bakzó macska .
  • Elszámolás:

    Tokajit szopogattunk , nem kannásbort ! Luxus, diszkréció , kedvesség ! Ez mind megvolt, és amit kaptam , messze fölülmúlta várakozásomat !
  • Összkép:

    Időutazás a régmúltban, már első alkalommal ilyen barátnős együttlét nagy örömmel töltött el. Honeynál minden egyben van, odaadó természet, született kedvesség, mondta is , hogy neki nagyon megy a kapcsolatteremtés. Ami a fotókon látszik az mind ott vibrál élőben is, fantasztikus élményt nyújtott luxus körülmények között. Annak különösen ajánlom, aki a masszázson kívül másra is nyitott !
Happy Massage