• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző napon gördülékenyen történt. Megerősítést kért következő nap reggel sms-ben, mert tapasztalatai szerint sokan nem jönnek el, akik előző napon jelentkeznek be (Csodálkoztam rajta, mert én nem hagynám ki a találkozót egy ilyen szép nővel).
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető autóval, de parkolóhelyet kicsit keresgélni kell napközben. Fehérvári út ismert környéke.
  • Helyszín:

    Elegáns lakás több emeletes épületben körfolyosóval. Lakásban többen "rendelnek" egyszerre, de a logisztikát ügyesen összehangolják a lányok. Szobában franciaágy, a falon pont az egyik kedvenc képem. Fürdő is rendben.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű vékony tornász alkatú nő tökéletes testtel, bomba alakkal, vékony derékkal, szép arccal és tenyérbe illő mellekkel. Selymes tapintású, puha bőre van, sötét hosszú haja.
  • Action:

    Kicsit elfogult leszek, mert Nekem nagyon bejönnek a temperamentumos természetű, sötét hajú hölgyek. Zuhany után kicsit vártam rá, de amikor belépett a szobába és leomlott meztelen testéről a kimonója, akkor a lélegzetem is elállt, annyira gyönyörű volt. Innentől kezdve teljesen exsztázisban voltam. Hosszasan csókolóztunk állva, miközben hozzám simult. Nagyon jól csókol. Az ágyon hanyatt feküdtem és elkezdett franciázni.Nagyon finoman, lágyan, lassan és fokozatosan húzott fel, hol a szájába vette a makkomat és föl-le járt a szája a farkamon, hol a hegyétől a tövéig finoman végig nyalt, kérésemre a zacsit is kényeztette. Ezt követően átnyúlt felettem a gumiért, miközben puha teste hozzám simult, amit szintén élveztem. A legfantasztikusabb jelenet az volt, amikor (védőfelszerelés felhelyezését követően) rám ült és egyenes derékkal és háttal, kicsit magát hátravetve rajtam derékszögben meglovagolt. Visszagondolva is beleborzongok a látványba, ahogy gyönyörű teste felém magasodik. Kikészültem, képtelen voltam betelni a látvánnyal, amit bókok formájában szóvá is tettem. Nem tudom szavakba önteni, hogy mit éltem át, talán ahhoz tudnám hasonlítani, mintha az "Elemi ösztön"-ben Mi alakítottuk volna az évszázad dugásának két főszerepét. Szűk puncijában így mentem el, csak akkor hagyta abba, amikor már lenyugodtam. Míg pihiztem készségesen letisztogatott. Mikor magamhoz tértem csak egy negyed óránk maradt, ezért sajnos nem tudtam Ramónát olyan hosszasan kényeztetni, mint Ő engemet. Második menetet kutyusban nyitottuk, majd misszionárius pózban folytattuk. A végkifejlet a már említett lovagló pózban ért el ismét, miután kezemet levettem Ramóna derekáról és fejem fölé raktam a párnára , és magamat elengedve önkívületi állapotban hatalmasat élveztem.
  • Elszámolás:

    Korrekt új pesti átlag. Először találkoztunk, előre asztalra helyezve.Teljesen megérte a nem mindennapi felejthetetlen élményért.
  • Összkép:

    Ramóna nem egyszerűen szép lány vagy nő, hanem valódi hölgy, akinek temperamentumos természete kifinomult stílussal és eleganciával párosul. Nagyon érzéki, barátnő feeling-es szerető, aki simul, bújik hozzám, végig a kedvemben szeretne járni. Remélem, hogy lesz még lehetőségem ismét találkozni Vele. Kéretik nagyon vigyázni rá, a bunkó modorú makktársak ne Őt keressék.
Happy Massage