• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Kedves GeorgeBest!

    Igazán tartalmas, mindenre kiterjedő beszámolót írtál. Köszönöm!
    Csak remélhetem, hogy meghoztam a kedved a masszázs iránt.... bár írtad hogy nem azért jönnél vissza hozzám :-) de ha úgy gondolnál rá mint előjátékra... ígérem a könyököm nem használom! :-)
    De mást igen ;-)
    Igaz nem egyszerű hozzám bejutni de tudom kitartó vagy.... szeretettel várlak!

    Addig is szép napokat kívánok:
    (Puszi a bimbókra)

    Izi

  • Egyeztetés:

    A történet már kedden elkezdődött, mert igen nagy hiány mutatkozott punciban és az általam kedvel IX. kerületi hölgyek sajnos nem voltak elérhetőek. Nem véletlen, hisz bizonyára sokan kedvelik őket. Végső kétségbeesésemben átkalandoztam a b (masszázs) oldalra, ahol felfedeztem Izát, aki a legnagyobb örömömre azonnal felvette a telefont. Aztán az öröm le is lohadt, mert kijelentette, hogy 8 után nem fogad olyan kuncsaftot, aki még nem járt nála. Nosza komoly lobbyzásba fogtam, hogy nyugodtan csekkoljon le, hisz talán egy bevállalható figurája vagyok a budapesti szexiparnak. Még vagy egy órát üzengettünk egymásnak és úgy éreztem, hogy célegyenesben vagyok, de aztán Iza mégiscsak visszalépett. Aztán ma már korábban kapcsoltam és üzenet, illetve telefon formájában próbáltam elérni. Visszacsörgött és gyorsan megegyeztünk abban, hogy azonnal pattanjak autóba és 20 perc múlva már a kapukódot kértem.
  • Megközelítés:

    IX. kerület rehab részének a mértani közepe. Könnyű parkolással és talán nem túl bonyolult tömegközlekedési lehetőséggel.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház, szépen berendezett, tiszta lakás, mint ha valaki életvitelszerűen lakna ott. A ruháknak van kanapé, a masszázsnak egy masszázs pad, a csúszkának tatami, a szájvíznek valódi üvegpohár.
  • Lány külseje:

    Hol is kezdjem, hogy ne legyek neveletlen, amikor egy hölgy korával foglakozok, de hát tulajdonképpen ez nem titok, hisz ki van írva. Szóval a test, az edzéseknek köszönhetően ahhoz a bizonyos számhoz képes nagyon jól karban van tartva, feszes rajta minden. A mell is meglepően szép, talán csípőn és a popsin talán látszanak már nőiesebb jelek. Az arc mindig ízlés kérdése, nekem kifejezetten tetszik, talán az egyik kép sejtetni is engedi a valóságot.
  • Erotikus masszázs:

    Belépés, puszi és már dobálom is le a ruháimat, amire kapom is a megjegyzést, de hát a hölgyeknél töltött idő nagyobb részét szeretem ruha nélkül tölteni…. Visszatérve kért és kapott egy ölelést, de mint megjegyezte nem teljesen ilyenre számított. Felpattantam a masszázs padra és átadtam magam Izának, miközben beszélgettünk. Mentálhigiénés szakembernek sem utolsó, hisz rövid idő alatt kiderítette a szexfüggőségemet, de szerencsére erről a szenvedélyemről nem akart lebeszélni.
    Lent kezdett a talpamnál és folyamatosan érezte bennem a feszültséget, kért hogy engedjem el magam. Aztán jó alaposan megmasszírozta a vádlit, majd a combokat. Kissé aggódtam, hogy ilyen tempóban az erotikának nem nagyon tudunk teret engedni és jobb lenne, ha lehuppannánk a tatamira és valami teljesen másba kezdenénk. Mondta, hogy a koreográfiát Ő állította össze, amibe nekem nem sok beleszólásom van, így maradtam. Itt annyi erotika volt, hogy a comb és hát átmenetnél néha betévedt a keze a combok közé is. Valamilyen kellemesen meleg olajszerű dolgot locsolt folyamatosan rám. Nagyon jó keze van, ezt a hátamnál is megtapasztalhattam
    Meg jó hegyes könyöke is….. A csuklyás izmot jelölte meg, ahol a feszültség legjobban összegyűlt bennem, amit a könyökével igyekezett kilazítani. Egyébként a feszültséget illetően volt némi igazsága, de hát ki nem az manapság. Összességében nagyon jól esett, de azért már vártam a következő lépést!
  • Levezetés:

    Aztán végre-valahára leparancsolt a tatamira és még mindig háton kellett maradnom. Ott kaptam tőle egy ritkán látható csúszka masszázst. Minden oldalról, minden szögből csúszkált rajtam, nagyon kellemes látvány volt nézni a tükörben. Máskor meg olyan mozdulatokat tett, mint aki meg akarna dugni és akkor meg arról beszélgettünk, hogy én annak bizony nem lennék ellenére. Látva az idő rohanását, próbáltam hosszabbítani, de ez nem volt lehetséges.
    Aztán a hátamra parancsolt és újra rémülten pillantottan fel az órára. A matek kedvéért 13.05-kor érkeztem és az idő közeledett a 14.00-hoz. Iza megnyugtatott, hogy negyedkor ki fogok lépni az ajtón.
    Okos, figyelmes nő, mert ahogy a hátamra feküdtem, rám ült és máris ráharapott a bimbóra, amiről a beszélgetés folyamán kiderült, hogy a gyengém. Közbe lenyúlt és pillanatokon belül felkeményített. Aztán felült, fogta a kezében a farkamat, miközben úgy mozgott, mintha benne lennék, tetézve mélyen a szemembe nézett és fülig érően mosolygott.
    Egy gyors mozdulat előre és a farkam már a két popsi közé szorítva élvezte a Iza tevékenységét. Sajnos nem olyan sokáig, mint kellett volna, mert a szex fejben dől el Izából csak úgy sugárzott az erotika. Ennek következtében 14.07-kor már a málnás fröccsömet kóstoltam. Persze ennek előtte Iza letörölgette az utódokat a popsijáról, ahova a nagy része landolt és rólam is.
    A végén is megöleltem és ez már neki is kedvére való volt.
    Még egy utolsó pillantás az órára kilépés előtt, 14.15…..
  • Elszámolás:

    Itt volt egy kis bénázás, mert előtte nem beszéltünk sem a csokorról, sem az átadás módjáról. Az előbbit elmondta, az utóbbira pedig volt egy kis doboz kikészítve, amit nem nagyon vettem észre, de vettem az akadályt. Erre mondják, hogy a pesti átlag.
  • Összkép:

    Igen kellemes meglepetés, bár a beszik alapján nem volt nagy kockázat a látogatásban. Egy igazi nagybetűs nő, aki kedves,okos, határozott és ráadásul nagyon erotikus is. Nem vagyok egy masszázs fan, de vissza fogok menni, mert a levezetésben akadnak még feltáratlan területek….
Happy Massage