• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves budioka
    Igy nagyon utólag is de köszönöm látogatásod és a beszámolót. Az alattam szóló kritikusoknak pedig: maradjon a mi kettőnk titka h ez a randi miért csak "jóra" sikeredett . Bár nem rajtam múlt és nem szeretném csevikurályunk népszerűségét lerombolni.. legyen ennyi elég :)))
    Puszi Zaya :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Néhány csengő hang után, felvette és már egyeztettünk is. gyorsan, kedvesen, bájosan történt minden!
  • Megközelítés:

    A IX. kerület egy utcájában van a kéjlak. A parkoló fizetős de nem drága kategória. Elsőre kicsit nehezen találtam el a címet, de ez csak az én balgaságom volt!
  • Helyszín:

    Új házban egy modern, pazar lakás. Minden nagyon szép, új, ízléses, csilli-villi, a helyszín tökéletes a célnak. A fürdő jól felszerelt, minden megtalálható benne a megfelelő tisztasági fok eléréséhez!
  • Lány külseje:

    Filigrán csinos leányzó. Akik a teltebb hölgyeket szeretik, azoknak nem jönne be Zaya. A cickók szilikonosak, de szépen illenek az összképbe. Egyben van a Hölgy rendesen!!!
  • Action:

    Mikor felértem hozzá egy kék ruha egyvelegben fogadott. A bemutatkozás után némi folyadékpótlás után, irány a zuhi. Visszatérve már az ágyon várt rám. Simogatás, puha puszik, lágy csók után lekerült minden Zayáról. Kezelésbe vette a velem-egykorút! Minden igényt kielégítő orál következett! NF vizsga munkát kaptam, szépen megfűszerezve mély-torkossal, olyan szép, lefetyelős típusút! :-) Elindultam délre én is. Nyelvvel, kézzel próbálkoztam, véleményem szerint sikerrel, a hanghatásokból ítélve!

    Merevedésem oly szintű volt, hogy kívántam a védő eszközt, és a bátorító gumis francia után a behatolás következett!!!!:-D Misszivel kezdtünk, majd doggy következett. Ebben a pózban csattantak spermáim a gumi falán, jól sikerült!!!:-)

    Rövid pihegés és egy laza tus után egy nagyon kellemes masszázs következett, közben csivitelés. Majd ismét kezébe vette a kezdeményezést! "Kis barátom" működésbe kezdett mert Zaya dolgozott az ügyön rendesen. Amikor már úgy ítélte meg , a gumis francia után lovacskázás kezdődött. A "gyí te pacit" befejezvén szó szerint kezébe vette a dolgok irányítását, minek eredménye képpen keblére lőttem forró folyadékomat! Még tenyerében lüktettem , amikor felocsúdtam és foglaltam el helyemet e világban!!!!:-D

    Frissítő zuhany és némi kedves szavak után következett a búcsú és indulás kielégülten, de elégetetten!!!!
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt "rózsa szálakat " az aktus után helyeztem el a pulton, melyek száma kicsit magasabb mint a pesti átlag! De sebaj, hiszen jól éreztem magam!
  • Összkép:

    Vékony, izmos hölgy magas tudás szinttel. Nagyon jó, élvezetes délutáni programra sikeredet a Zayával eltöltött délután! Kimondottan jól éreztem magam!
Happy Massage