• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Drága Szívem!
    Elmondhatatlanul örülök, hogy április óta én vagyok a No. 1., és erről még megerősítést is kapok! :) Én is szeretem a társaságod :P
    Várlak továbbra is, a következő többszáz randinkra! ;)
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon írtam rá amikor láttam, hogy online, de nem jött válasz, ezért egy smst küldtem. Az időpont meg is felelt neki, amit kértem. Ennél könnyebben nem is mehetne.
  • Megközelítés:

    A körút miatti felújítás megnehezíti az autóval odajutást. BKV hasonló rendszerességgel jár, mint korábban. Béke tér a közelben, az sokaknak ismerős lehet. Onnan könnyed gyalog távra van a helyszín. Sok parkoló. Fizetős, de az olcsóbbik fajta.
  • Helyszín:

    Panel, ezzel együtt tiszta, rendezett. Sok tusfürdő, mécsesek, fények. Most új, színváltós izzó is került a baszobába. Talán egyik elsőként vettem észre. Jó, persze ez apróság, de azért elárul néhány dolgot annak aki érzékeny rá. Alice igényes a környezetére is.
  • Lány külseje:

    Ezt a gyönyörű hamvas testet nem lehet megunni. Szerintem kevés a kép és nem is adja át igazán ami személyesen vár. Hibátlan sima, selymes, világos bőr. Szép arc, kerek popsi, minden szép és ragyogó. A gyümölcsös rágót én is meg tudom erősíteni, parfümöt is mindig érezni rajta. Puncikába nem lehet belekötni, csak belenyalni vagy betenni ami oda való.
  • Action:

    Már rég nem írtam Aliceról beszámolót, de ez nem azt jelenti, hogy nem találkoztunk közben. Szinte minden héten meglátogatom, ami nem véletlen. Egyszerűen nem tudok elszakadni tőle. Nem mintha akarnék, de akkor sem menne. Ritka jót lehet vele szexelni. Élvezi amit csinál és rettentő ügyes. Azért nem írok minden randiról, mert megkaptam már, hogy mi újat lehet még ennyi beszámoló után.. hát az is fontos, ha nincs új. Azaz a színvonal maradt ugyan olyan max pontos mint amit tőle megszokhattunk. Nem olvastam végig az összes beszámolót ... minek is tenném, van vele bőven tapasztalatom. De talán ritka hirdetők egyike, akiről nem született se rossz, se egyeztetési problémás beszámoló. Se tiszta lap... szóval igenis hír értékű, hogy nincs új a nap alatt azon kívül, hogy a pici szája egyre ügyesebb.
    Már ha lehet ezt egyáltalán fokozni.

    Az elmúlt néhány randi forgatókönyve szinte mindig ugyan az. Zuhany, kibontom a ruhából, vagy ő vetkőzi le azt a semmit amiben a zuhany után vár, miközben csókolgatom. Letérdel, azonnal mélyre vesz. Attól függően, hogy éppen milyen állapotban vagyok, vagy könnyedén, vagy egy kis küzdelemmel, de mindig sikerül neki. Felhúzom magamhoz, néhány csók, majd hanyatt fekszem. Franciázik, néha mintha az élete múlna rajta. Egyszer sem éreztette még, hogy na most már húzzunk gumit. Nem fárad el, vagy csak nem mondja. Inkább már én szoktam megsajnálni, nehogy túlságosan elfáradjon. Ekkor gumit húzunk, pacigol, majd hasra fektetem és így vagyunk hosszabb ideig. Nagyon bejön így is a látvány, na meg hogy átadja magát teljesen. Ez azért kiszolgáltatott póz egy kicsit. Hátulról, fekve. Miután ezt a pózt kicifráztuk, felállunk, a falnak döntöm. Addig-addig csináljuk a fal mellett is, amíg már annyira elfáradok, hogy ismét letérdel elém, gumi le és a szájába adom ami bennem van. Nem siettet, hagy lenyugodni. Zsepi, hozzám bújik, beszélgetünk, majd el.
    Egy óra elmegy így gyakran egy akcióval, néha egy gyors második francia is becsúszik. Mikor hogy. Nem ellenkezik sosem.
  • Elszámolás:

    Utólag szoktam adni amikor öltözöm. Még a régi b-ig átlag. Igazán profi kiszolgálás
  • Összkép:

    Voltam már eleget, jövök is még. Helyzetjelentés pár hónap múlva ismét. Addig is mindenki továbbra is vigyázzon rá.
Happy Massage