• Lily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután hívtam pár csörgés után fel is vette. Szépen hangja azonnal el csábított tudtam el kell jussak hozzá valahogy. Sajnos elégé sok dolgom volt de nagyon segítőkész volt hogy legyen egy mindkettőnknek alkalmas időpont.
  • Megközelítés:

    Szokásosan autóval érkeztem lily a telefonban el mondta hol találom egyből oda is találtam. Ingyen parkoló a ház körül, pár méterre a bejárattól meg is tudtam állni. Odafelé minden tömegközlekesési eszközzel találkoztam a metró is pár percre volt tőle.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen felújított jól berendezett modern. A szobában nagy francia ágy mellete tükör a jobb rálátásért. A fűrdő is nagyon szép midennel felszerelt sokféle tusfürdő szájvíz és makulatlan tisztaságal találkoztam.
  • Lány külseje:

    Mikor ajtót nyitott ledöbbentem a látványtól hogy milyen gyönyörű lány még a szavam is el akadt töle. Hatalamas barna szemek hosszú haj el bűvölő arc. A bőre barna és feszes a tapintása pedig mindennél selymesebb. Formás tenyérbe íllő cicik a feneke pedig egyezerűen olyan szépen kerekedik hogy nincsenek megfeleő szavak rá.
  • Action:

    Mikor ajtót nyitott annyira le döbbemtem a gyönyörtől hogy köszönt de én nekem pedig annyira el akadt a szavam hogy nem tudtam hírtelen vissza köszönni semm. Majd mikor látta hogy mennyire zavarba jöttem be invitált le vettem a cipőmet és be kísért a szobába. Itt le öltöztem és kaptam tőle egy friss és nagy puha törölközőt majd el indultam tusolni. A zuhanyból visszatérve épen a friss lepesőt húzta fel az ágyra. Le ültem az ágy szélére, mellém ült és hogy oldja a feszültséget beszélgetésbe kezdet közben pedig finoman simogatott. Nagyon jól esett és sikerült is el lazulnom mig beszélgetünk fel heverdtünk az ágyra. Itt tovább simogatott és én is el kezdtem be barangolni kezeimmel feszes testét majd puha csókokkal a nyakamtól egyre lentebb és lentebb haladva izgatva minden porcikám mig el nem jutott ekkor már meredető szerszamomig. És egy elképesztő franciázásba kezdett és mikor a makomat nyalogata az egész testem bele remeget. Nem szerettem volna adósa meradni ennek az élmények így hát megkértem hogy most én mutassam meg tudásom. Lassan csókolva tért vissza mellém én is puszilgatva halattam lefelé selymes bőrén. Amedig haladtam lefelé a teste bele bele rezent míg el nem jutottam gyönyörű kelyhéig. Majd be mutattam neki ézréki nyelvleckemet selymes puncián amit élvezett is, összehúzódássokal halk nyögések és erősnedvesedése jelzett amit meg koronázott egy hatalams orgazmussal a végén. Ekkor vissza tértem és gumit kértem fel is helyeztem és missziben hatoltam be elsőként. Csodálatos élmény volt nem szertettem volna túl gyorsan csinalni nagyon érzékien haladtunk nagyon elvezte folyamatos összehúzódásai gyönyörködtetek ahogy előtem feküdt. Egy kicsit el fáradtam így meg kértem hogy most ő legyen felül. Lovaglásba kezdet amit olyan teknikával csinált amiet eddig meg nem éltem át és csodalni tudtam eközben szépséges testét. Ezt a pózt nagyon élvete mert míg csinalta egyre erősebb összehúzódásai egészen egy orgazmusig repítették. Nem szerettem volna el sülni én is így pozt váltottunk és hátulról folytattam. Kerekfeneke és vékony csípőjének látványa hamar véget vetett kitartásomnak és egy hatalamsat élveztem. Ezutan le tisztogatott de már sajnos időnk végéhez közeledtünk fel ajánlotta hogy zuhanyozak le ismét, éltem a lehetőséggel. A gyors zuhany után ki kísért egy arcra puszival el köszöntem és indultam tovább.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag szobában raktam le a csomagot míg ott voltam ez nem is mozdult. De a vele eltöltött idő mindent meg ér.
  • Összkép:

    Egy csodás lány nehezen leírható élény a vele együtt töltött időt. Mindeki számara felejthetetlen élményt nyújt aki ellátogat hozzá. Sajnos jobb besorolást nem tudok adni de ISTENŐT érdemelne.
Happy Massage