• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedvesen tájékoztat a részletekről, nekem megfelelt, így hamarosan meglátogattam. Érződött, hogy amit vállal, az tényleg menni is fog, tisztában van a határaival és nem ígérgetős. Szeretem az ilyet.
  • Megközelítés:

    Sportcsarnok közelében, jár ott mindenféle BKV, de a parkolás nem mindig könnyű. Szerencsére 1 sarokra találtam helyet, és Zuglóban ez egyelőre ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, teljesen rendben van. A lakás szintén, fürdő is pöpec, tusfürdőből sokféle, szájvíz is van. A törölköző a legjobb, amit eddig tapasztaltam: friss, hatalmas és vastag. Szobában a szükségesek: inas, ágy és tükör, valamit zeneeszköz.
  • Lány külseje:

    Melltartó, tanga, magassarkú szettben bújt elő az ajtó mögül, alacsony, vékony, széparcú hölgy. Formás popsi, tenyérbe illő cicik, picit puhák, de nagy és peckes bimbókkal, amelyek végig aktívak voltak. Nagyon karcsú és feszes mindenhol, hason picit érződik a fogyás (szülés?), de csak szőrszálhasogatásból írom. Sajnos lábszáron érződött egy kis borosta, de a punci makulátlan volt. Összességében szinte tökéletes test és arc, nagyon finom illatú hajjal.
  • Action:

    Fürdés után ő még kiszaladt helyretenni a fürdőt, de mivel vigyáztam, villámgyorsan visszatért. Finom csókkal kezdtük, majd egyre fokozódott a hangulat, nyelveink kergették egymást a kezdeti felfedezés közben. Simogattam mindenféle, ő is egyre jobban kereste az érintéseket, igazi, lágy, barátnős bemelegítés volt. Az ágyra döntöttem és úgy folytattuk, majd letérdeltem elé és levettem a tangáját. Nedves volt már és vágyta a nyelvem, én pedig nem várakoztattam feleslegesen. Finoman nyaltam, próbáltam több irányt és tempót, ő pedig sóhajokkal jelezte a helyes irányt. Igen hamar meg is feszült a teste, de éreztem, hogy nyitott a folytatásra, nincs szükség pihentetni az érzékeny csiklót. Lágyan folytattam míg újra hevesebben vette a levegőt és megint élvezett. 3. vagy 4. orgazmusa még intenzívebb lett, remegtek a lábai és tényleg kellett pár másodperc pihenő, de utána megint húzta a csiklójára a számat. Egy ujjam is bevetettem, hiába tocsogott, alig fért be a szűk punciba. Miután újra elment, fölé másztam és csókolóztunk, majd kényeztetni kívánt ő is, én pedig kíváncsian hanyatt feküdtem. Többnyire a mélytorok vonz, de tudtam, hogy itt nem lesz, ennek ellenére félig bevette és ügyesen szopta, miközben ütemesen járt a kis keze. Tudtam, hogy ez tökéletes befejezés lesz, de meg akartam dugni, kíváncsi voltam, közben mire lesz képes az az érzékeny kis punci. Gumi fel és beleült. Először térden, majd guggolva, mindkettőben ügyesen mozgott, akár el is élveztem volna, de hátulról is benne akartam lenni. Tetszett neki az ötlet és a tükörből figyeltük egymást ahogy meghajtottam. Markoltam a derekát, finoman a hajába is túrtam, ő pedig megint elment párszor, szépen lúdbőrzött a háta és karja. Kicsit szemből is érezni akartam, ő besegített az ujjaival mindkettőnknek és így igen közel kerültem a véghez. Az órára pillantva láttam, hogy időszerű elengedni az utódokat, gumi le, ő elém térdelt és szépen a szájába fejte a farkam. Amikor összehúzódtam így kipréselve az utolsó cseppeket, még azt is lenyelte és csak utána engedett el. Nagyon intenzív érzés volt finom szívóhatására telespriccelni a száját. Tisztogatás, simogatása, csókok majd zuhany. Az idő letelt, és amúgy is elég nagyot élveztem, nem vágytam folytatásra.
  • Elszámolás:

    Sok extra nincs, vagyis igazából amit vállal, azt alapban. A lenyelés egy számomra fontos plusz, nála ez tökéletesen működött.
  • Összkép:

    Nagyon csinos, ápolt lány, értelmes és tisztában van azzal, mi fér bele neki. A határokon belül maradva minden tökéletes. A pornós, vadulós szex kívül esik, de a barátnős együttlét, igazi csókkal, sok orgazmussal és a bónusz lenyeléssel nekem nagyon megfelelt most.
Happy Massage