• Sylvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága kisoroszlán1!

    Köszönöm az értékelést,megbántani nem tudsz,úgy vettem ki a szavaidból,hogy a képeim olyan távól állnak a valóságtól,mint Makó Jeruzsálemtől:))
    Nem is vitáznék ezen,te így láttod.Annyit fűznék hozzá,hogy ok nem vagyok egy nádszál de a feszesség ott van.
    Mindenkinek joga van megírni a véleményét,azért van ez az oldal.
    Ettől függetlenül,örülök,hogy azt megkaptad amiért jöttél!
    Szép napot!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Egy hirtelen ötlettől vezérelve hívtam fel. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és le is fixáltuk az időpontot - éppen ráért.
  • Megközelítés:

    A kondorosi házba tette át a székhelyét. Ennek megfelelően mindennel egyszerű a megközelítése. Villamos a ház előtt áll meg. Kocsival a közeli uszoda ingyenes környéke javasolt.
  • Helyszín:

    A lakóparkban nem kellett túl magasra menni, majd kétszer jobbra fordulva már nyílt is az ajtó. Egy másik lány is itt rendel - nemrég jártam nála - így már ismerős volt a kégli. Csak most egy másik szobába mentem...és egy másik lányhoz.
    A szobában egy süppedős franciaágy töltötte be a teret, egy ventillátor hűtötte a levegőt. A cuccaimat egy fotelbe raktam. A fürdő tiszta - tusfürdő, szájvíz rendben.
  • Lány külseje:

    Itt most nagy gondban vagyok, hogy az elveimet betartva (ne bántsam meg a lányt) mégis objektív legyek.
    A képek szerintem nem kevés optikai tuningon estek át és így igen messzire kerültek a valóságtól. Talán a 8. kép - a fehér pólós - áll legközelebb a látottakhoz, melyen azért látszik hogy bizony ez a test nem olyan feszes mint amit a többi kép sugall és itt-ott van némi gömbölydedség. És talán az adatok is átestek némi kozmetikázáson :)))
    Persze ettől függetlenül a teltebb lányokat kedvelők semmi kifogásolni valót nem fognak találni.
  • Action:

    A fentiek után joggal kérdezhetitek: ha ilyen kritikus voltam a külsővel szemben, akkor miért maradtam?
    Nos, két dolog miatt: egyrészt pár évvel ezelőtti találkozásunk alapján bíztam odaadásában és bevallom, hogy most igazából a popsiszex miatt mentem. És ezekben nem is csalódtam:)

    A fürdőből való visszatérésemet követően gyorsan egymásnak estünk: Ő a cerkát kezdte keményen masszírozni a törcsin keresztül, én pedig a méretes popsit kezdtem marisgatni. Csók az nem volt - valamiért egyikünk sem erőltette.
    Aztán lekapta rólam a törcsit és az ágyra húzott, ahol hanyatt vágtam magam és a szájába vette a közben már igencsak éledező kisorit. Szopta igen komoly vehemenciával, két levegővétel között kézzel is besegített. Időnként hozzáverte a közelben ringatózó hatalmas melleihez.....
    Igencsak kellemes élmény volt, kishíján ki is végzett pár perc alatt (igaz, én is elég kanos voltam). Pici szünetet kértem és közben 69-be fordultunk. Tovább folytatta a cerka heves ostromát miközben én a puncit nyaltam. Ekkor elém került ánusza és eszembe jutott jövetelem igazi célja: a popsiszex.
    El is kezdtem ujjammal izgatni ánuszát, majd a sikeren felbuzdulva szép lassan be is toltam a barlangba. Valami hihetetlen pulzálással fogadta közeledésemet: beszippantotta ujjamat, majd kitolta és aztán újra be...
    Nagyon szűk kis helyet találtam, gondoltam mi lesz itt a cerkával majd :)))
    "Bemelegítésül" egy kicsit pacizott rajtam a vv húzás után, a hatalmas mellek vadul csapkodták mellkasomat. Ringásukat csitítandó beléjük kapaszkodtam, szopogattam a bimbókat. Majd végre rátértünk jövetelem igazi céljára és és a kisori bekéredzkedett a popsiba. Először az ágyon térdelve merültem el a szűk kis odúban miközben szépen remegett döféseimre méretes kemény popsija. Majd hanyatt fektetve Őt kerültem bele és így lábait felhúzva meneteltünk a cél felé. Aztán az ágy mellé állítottam és így állva óvatoskodtam bele végig figyelve reakcióit - mert azért fájdalmat nem akartam okozni hevességemmel. A hangjai alapján úgy véltem, hogy szerencsére inkább az élvezet hatására jöttek elő belőle.
    A sok variától egy kicsit befáradt a kisori és már kevés volt a popsihoz a tartás, de nem akartam innen elszakadni :) Lekaptam a sapkát, majd Patti jó magasra emelt popsijában gyönyörködve segítettem magamon. Időnként jól megcsapkodtam a cerkával a méretes popsit és végül a reszkető fenekét beterítve lett végem.
    Megtöröltem Őt is, magamat is - folyt rólam az izzadtság rendesen -, majd egy picit még dumcsiztunk, aztán fürdés és tipli.
  • Elszámolás:

    Az új pesti átlagtól két szállal kisebb csokrot az elején letettem az asztalra ahol végig ott is maradt. Figyelemmel az alap tartalmára reálisnak mondható a hála mértéke.
  • Összkép:

    Amiért mentem hozzá azt maximálisan megkaptam. Rendkívül odaadó, mindenben a vendég kívánságát teljesíti. A modell alkatú lányokat kedvelők ne Őt keressék - viszont akik egy jó popsiszexre vágynak azok bátran tárcsázzák a számát.
Happy Massage