• Freya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem, telefonon mindent egyeztettünk. Kedves, közvetlen volt, megegyeztünk a találkozó időpontjában és elmesélte milyen lehetőségeink vannak.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. A megközelítés, parkolás egyszerű, de tömegközlekedéssel sem lehet semmi gond, a villamos a ház előtt tesz le.
  • Helyszín:

    Egy új építésű bérház 2. emelete. Több szoba van, Vivien ezek közül az egyikben rendel. Azt hiszem még egy lány lehet itt, bár vele nem találkoztam. Tiszta, rendes lakás, a fürdő is rendben van. Több fajta tusfürdő közül lehet választani, és van szájvíz is valamint eldobható műanyag pohárkák. A törölköző is rendben, nem találtam kivetni valót.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken. Vivi egy nagyon csinos szuper alakkal és cicikkel "megáldott" lány (bár a méretes ciciket nem annyira a genetikának mint inkább a sebésznek köszönheti). Sportol is, hogy megőrizze az alakját. Minimum 10 évet letagadhatna a korából.
  • Action:

    Végül 1 órára maradtam. A tisztálkodás után Vivi is eltűnt egy kis időre a fürdőszobában, majd egy kis törölközőben tért vissza. Amikor ezt levette rögtön fokozódni kezdett a keringés a megfelelő régióimban. Először csókolóztunk majd a cicikkel foglaltam el magam egy kicsit. Utána kértem, hogy feküdjön hanyatt, hagy kényeztessem. Ez végül a hangokból ítélve jól sikerült, bár szerintem nem jutott el a csúcsra. Ezután szerepet cseréltünk és ő kényeztetett engem. Rövid idő múlva kértem a VV öltözetet, mivel a látvány az érzés és az előzmények már nagyon felizgattak.
    Először háttal majd szemből ült bele és szuperül mozgott! Szuper látvány és érzés volt mindkettő. Utána misszionárius pózban folytattuk, ahol a magasra húzott lábak és az előttem ringó méretes cicik hamarosan kikészítettek. Majd egy hosszabb beszélgetés következett, mígnem az idő lejárta előtt kb 15 perccel Vivi megkérdezte, van-e kedvem még egy menethez. Természetesen volt, ezért neki is kezdtünk nagy lelkesedéssel... Sajnos itt már a gumi zavaró tényező volt, ezért Vivi javaslatára ettől megszabadultunk és kézzel végzett ki miközben izgató domborulatait simogattam.
    Egy kis levezető beszélgetés és tusolás után megköszöntem a találkát és távoztam.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélteknek megfelelően és a pesti átlag szerint történt az elszámolás. a virágokat még megérkezéskor a kis asztalra tettem, ott is maradtak a távozásomig.
  • Összkép:

    Vivi egy nagyon kedves, közvetlen, jó alakú lány akivel nagyon kellemes egy órát töltöttem el. Még biztosan meglátogatom!
Happy Massage