• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, igazából annyira nem vészes... Az általa megjelölt időpontban (11:30-12:00 közötti időben) szinte 100% hogy elérhető. Én többször is hívtam mivel (önhibámból) többször kellett változtatni a randi időpontján. Nagyon korrekt és készséges volt.
  • Megközelítés:

    XI. kerület, Kondorosi úton található OMW benzinkút közelében található lakópark. Nem messze található a Nyéki Imre uszoda. Autóval mentem, a GPS a bejáratig vitt.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóház, a környéken további lakóház építések és az ott található forgalmas út felújítása is folyamatban van. A megfelelő lépcsőház jól ki van táblázva, kapucsengő is egyszerű, bejutva a lépcsőházba akár lépcsőzni akár liftezni lehet. Elárulom lépcsővel sem vészes a Vivihez való feljutás. A megfelelő emeleten a folyosó végén, a bejárati ajtók jól láthatóan meg vannak számozva. A lakásban többen rendelnek, de az összehangolt logisztikának köszönhetően Vivin kívül senkivel sem találkoztam.
    A szoba fehér falú, a sötétítőfüggöny behúzásával is megfelelő megfelelő mennyiségű fény jut be, így jól lehetett gyönyörködni Vivien idomaiban. Nagy franciaágy van benne 2 oldalán kis szekrényekkel. Ezenkívül egy szék és egy kis asztalka, amire lepakolhatjuk a ruhákat. A fürdőben kád van elhúzható zuhanyfüggönnyel.
  • Lány külseje:

    Az ajtónyitás után nagyon kellemes látvány fogadott az ajtó mögött. Alacsony, vékony de sportos testalkat, hosszú szőkésbarna haj, szilikon cici és száj és nagy barna szemei vannak a hölgynek. A cicik nagyok, kellemes tapintásúak, enyhén gravitáltak. Nem kell félni az arckitakarástól a képein, csinos pofival van megáldva, olyan nő aki után biztos, hogy mindenki megfordul az utcán. Egy fekete csipkeszegélyes babydollban fogadott ha jól emlékszem...
  • Action:

    Ajtóban két puszival fogadott, majd a baszobába vezetett ezután megkérdezte pontosan mit is szeretnék, majd kaptam egy törölközőt és mentem is zuhanyozni. Visszaérkezésem után már csak egy törülköző volt köré csavarva, pici időt kérve még kisietett a fürdőbe. Visszatérve az ágyra mellém heveredett, beszélgetős simogatás ismerkedés következett. Nagyon kellemes csókolózni vele, finom az a szilikon száj, persze a ciciket is közelebbről szemügyre vettem, jó tapintásúak. Kis idő elteltével védőruházatot kértem és missziben kezdtük, így szemmel tudtam tartani a ciciket is, nagyon fincsi volt, nem is bírtam sokáig az első menet hamar véget ért. Ezután kis beszélgetős pihi, úgy érzem jól eltudtunk beszélgetni egymással. Több témáról is szó volt, aranyos volt ahogy beszélt nekem az állatok iránti szeretetéről. Miután ismét visszatért kicsi énbe az élet egy kis mélytorkos franciát kértem, amit készségel meg is tett nekem, majd gumihúzás történt kézzel, először hátulról doggyban szeretkeztünk, aztán beleült háttal, majd szemből is. Lovaglás közben a melleivel foglalatoskodtam, nagyon élveztem a látványt és ahogy mozgott rajtam. Később ismét fordulás misszibe, majd a szájában ért a vég. Az utódok törlőkendőben végezték. Utána még egy kis beszélgetés, aztán elmentem zuhanyozni. Öltözés, ajtóban puszik és már mentem is tovább a melóba.. Sajnos... :(
  • Elszámolás:

    Az új pesti átlag. Az elején az asztalra helyezve, végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam és így visszagondolva nem is csak a szex miatt, jó volt vele magánéleti dolgokról is elbeszélgetni. Meglepően közvetlen volt velem, sokat megtudtam róla. Kiderült hogy ugyanannyi idősek is vagyunk.
Happy Massage