• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre nem vette fel, gondolom, elfoglalt volt. Majd fél óra múlva újra felhívtam. Végre sikerült! Kellemes hangján elmondta a menüt, megbeszéltük az időpontot. Találkozó előtt egy óra ismét hívtam, hogy lefixáljuk.
  • Megközelítés:

    Árpád hídtól kényelmes távolságra van, néhány percnyi sétával hamar odatalál az ember. Parkolással talán adódhatnak nehézségek, ahogy elnéztem a helyet, de van több fizetős parkolóhely a környéken.
  • Helyszín:

    Picit döcögősen ment az eligazítás az én hibámból, viszont diszkrét volt a bejutás. Tutti fürdőszoba, függönnyel, rakat tiszta törülköző bekészítve, példás rend, öblítő, többféle sampon, ráadásul csúszásgátlóval. Értékelem ezt részletekre ügyelő hozzáállást. A széles franciaágy mellett volt egy kis puff, ahova lehetett ruhát pakolni.
  • Lány külseje:

    Egy ideje már kinéztem a hölgyeményt, engem mint lábfetisisztát a lábai győztek meg, még régebben egy Balatonos képével (amellett, hogy az alakja formás, fognivaló feneke van, helyes arcáról nem is beszélve). Egyszer okvetlen meg kell tapasztalnom az „áldását”. Sokszor szembesültem azzal, hogy a hölgy arcra, alakra, stb. bejövős, viszont láb testrésze csalódáskeltő tud lenni. Viszont a Timi lábai után nyugodtan lehet akár szobrot alkotni, akár anatómiai rajzot. Olyan kecsesek, olyan formásak, olyan mértékben erezettek, ahogy lennie kell, a lábujjak, a körmök mind ápoltak. Ahh! Tudom, akinek nincsen lábfétise, furcsán tekinthet a lábimádásra, de én áldásnak tekintem, hiszen annyival több női testrészt imádhatok, élvezhetek. Popó, mellek, arc, alak, miegymás után. Leöltözés közben lopva tanulmányoztam a lábfejét.
  • Action:

    Az elején úgymond ismerkedős összebújással kezdtük, oldalfekve ölelgetéssel, simogatással. Szeretem, ahogy felfedezem a NŐ testét. Kezeim ellenállhatatlanul el-elkalandoztak a popójához, elégedetten konstatáltam, hogy bizony feszes, kemény, időnként jóérzéssel belemarkoltam. Aztán fel a hátára, lapockákhoz, kitapintottam a kisportolt, kecses hátizmait (mint kiderült a beszélgetésünkből, jár edzőterembe, tartsa is meg ezt a jó szokását). Majd kölcsönös franciát kértem, belevetettem a női templom bejáratába, viszont azt kell, hogy mondjam olyan technikával csinálta a franciát, többféle módon is, a kedvencem, mikor a makkot bombázza nyelvcsapásokkal, Timi megérezte, hogy erre kedvezően reagálok. Hogy emiatt időnként megfeledkeztem magamról, és csak élveztem az Ő kényeztetését. Igen, önző faszi voltam. Ilyet nem szabad csinálni. Majd megkértem, hogy hadd imádhassam a lábait. Hátra feküdt, kezembe vettem ezt az anatómiai csodát, arcomba temettem, beszívtam a levegőjét, de csodás illatok voltak azok. Ezt meg is jegyeztem neki, erre Ő kuncogva, reméli nem büdösek. Dehogyis azok! Egy lábimádó számára egy szép, ápolt női láb illata szexuálisan felizgató. Szép talpa van selymes bőrrel. Ismét visszatértünk a franciához, most már láttam Őt, ahogy örömökben részesíti a lenti főnököt, közben a lábaival is foglalkoztam, majd kényeztettem a punciját is.
    Timi sugallatára gumit húztunk és lovagló pózba helyeztük magunkat, igazi rutinos volt, ezt is többféleképpen művelte. Majd átmentünk kutyapózba, elém tárultak a gyönyörű, formás fenekei, Jó érzékkel a lábaim közé rakta a lábait, hogy a megfelelő szögben érintkezzünk. Néhány perc után önuralmam cserbenhagyott, beleremegtem, megadtam magam az élvezeteknek, felértem a csúcsra.
    Még volt hátra kb. 10-15 perc, ezt beszélgetéssel töltöttük el. Ezalatt megbizonyosodhat az ember egy intelligens csajszival van dolga. Nagyon jó hallgatóság, olyan szinten tud beszéltetni, hogy már nekem kellett kontrollálnom magam, hogy ne csak én beszéljek, hanem én is hallgassam őt. Végül is túlléptük az egyórás időkeretet, észre se vettem. Nem győztem elnézést kérni tőle, amiért visszaéltem a vendégszeretetével. Gyors letusolás, öltözködés közben még csevegtünk egy kellemeset, végül ajtónál elbúcsúztam tőle.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszélteknek megfelelően. Számomra többet nyújtott, bőven megérte.
  • Összkép:

    Képek, adatok megfelelnek a valóságnak. Helyes csaj, értelmes tekintettel, nagyon meg vagyok elégedve vele. Élmény volt vele eltölteni az időt.
Happy Massage