• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, néhány szignál után csengő-bongó hangon beleszólt és már egyeztettük is a részleteket. Felfokozott vággyal robogtam felé, nagy elánnal.
  • Megközelítés:

    A XIII. és VI. kerület sarkán található ez a régi típusú, de jó állapotú, hagyományos pesti bérház. Tömegközivel és gk-val is könnyen megközelíthető. Parkoló található bár fizetős.
  • Helyszín:

    Nagyon jó állapotú, polgári lakás. Szépen rendben van az egység, a fürdőszoba kádas és jól felszerelt. Az egyéni testápolás minden szerével el van látva az Ashley-lak, szinte még nehéz is a választás, de azért megoldottam.
  • Lány külseje:

    Nagyon szexi, helyes leányzó.Csodálatos keblei- amit már jól ismertem- lenyűgözőek. Élénk világos, huncut szemek, amelyek mindig ragyognak, feszes és mégis puha ajkak, helyes arc. Teste feszes, simogatni való bőr, nekem nagyon bejön.
  • Action:

    Nem ez volt az első alkalom vele, de régen láttuk egymást. Nagy várakozással tekintettem légyottunkra ismerve a dörgést nála!:-D

    Egy pinky textilben fogadott, nem rejtve véka alá bájait. Puszival, csókkal, öleléssel fogadott, egyből feloldva bennem gátlásaimat. Kedves, vicces dialógus kezdődött a rég-múlt dolgairól, bár úgy tűnt mintha tegnap történt volna az utolsó találkozás.

    Tök közvetlen bájos teremtés, de sajna a testi vágy felül kerekedett a francia társalkodó- női mivoltomon és a szertartás-szerű tusolásom után csókkal indítottunk a pamlagon. Közben kezem ide-oda tévelygett testének különböző pontjai között. Csodálatos keblei minden pozícióban vonzották ujjaimat, de hát mit tegyek? Ez a cici fétis!!!!:-) Lassan elindultam Kelyhe felé, mindig-mindig visszaugorva egy-egy csókért. Majd hosszabb távra rendezkedtem be lent Délen. Nyelves, ujjas kényeztetésben részesítettem melyet nagyon szépen fogadott. Élvezet volt ezt tenni vele, mert tök ari ahogy átadja magát a kéjnek, persze pillanatok alatt vissza tud térni a mókás, Ashley is. Némi elidőzés után kellemes, nyálas NF következett ami felettébb felizgatott, és amire eldöntöttem, hogy mit szeretnék, már robbantam is szájában, mindezt hanghatások kíséretében.

    Tartalmamat eltávolítva, kicsit felfrissítve önmagát már bújt is hozzám mint egy cicus- inkább mint egy vadmacska- és egy baró beszélgetésbe kezdtünk. Nagyon közvetlen, humoros, szórakoztató jánka Ő, de az a fránya vágy, hmmm, ismét rám jött.

    NF-el és kézimunkával ismét működésbe hozta a Velemegykorút. Persze nem hagytam volna ki a 69-t, amelyet nagy kedvvel éltem át. Úgy éreztem, hogy elég kemény vagyok a behatolásra és lovacskázni kezdtünk. Csodálatos látvány ahogy ezekben a pózokban sármos ikrei mozognak és mindezt a kezedben teszik. Néhány figurát ebben a poziban kipróbáltunk, majd váltottunk doggyra. . A vad lökések közepette oda-oda csapkodtam izmos popsiára. Jött a misszi és annak néhány válfaja. Elájultam, ahogyan megint átadta magát az "Érzésnek"! Elgondolásom szerint a cickókban szerettem volna elmenni, de az egyik misszis poziban ellenállhatatlanul eljött a fantasztikus orgazmus pillanata és így a gumiba ürítettem!:-D

    Másodpercekig lüktettek az erek "bájdorongomon", nem múlva a pillanat kellemes, mindent elsöprő érzése. Azért szépen, lassan visszaállt az egyensúlyi helyzet. Dumcsi, tusi és jött a csókokkal tarkított elválás! Hjajjjjj! Nagyon jó volt!!:-D Már mint nem a búcsú, hanem a szex Ashleyvel.
  • Elszámolás:

    Ismerősként az akció után történt. Minden extra benne volt, így a pesti átlaghoz közeli volt a leperkált "rózsák száma" Nekem nagyon megérte, mert fantasztikusan jól éreztem magam vele, és nem csak szexuális, hanem mentális értelemben is.
  • Összkép:

    Egy csodálatos hancúr, egy csinos, kívánatos hölggyel. Emelett kafa barátnős feeling és persze észveszejtő orgazmusok!!:-) Mi kell más?????:-D
Happy Massage