• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment, dél körül hívtam, másodjára felvette és aznap délutánra meg is beszéltük az időpontot. Korrektül tájékoztatott. A pontos címet a találkozó előtt fél órával mondta meg.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható és megközelíthető, az Árpád híd közelében van, tehát bármivel el lehet oda jutni. Én bringával mentem, így megvolt előtte a bemelegítés :), az utcán lakatoltam le egy táblához.
  • Helyszín:

    Régebbi bérház jó állapotú lakása, ahol Timi lakik, nincs más a lakásban. A fürdőszoba különösen szép. A szoba kicsi, de teljesen korrekt, van benne egy franciaágy és sámli a ruhádnak. A képeken kátható egy tükrös falrész, nekem ez nem tűnt fel -- most vagy ennyire figyelmetlen vagyok vagy tényleg nem volt ott. Nekem igazából ez nem lényeges.
  • Lány külseje:

    Abszolút tetszett, kedves arca van, jól áll neki a szemüveg, bár mikor levette, úgy is jó volt. A feneke különösen tetszett, kerek és nagyon tömör, jó érzés belemarkolni. Ahogy a hirdetésében is írja, normális, utcai ruhában fogad, ez szerintem hozzáad a barátnős érzéshez.
  • Action:

    Miután lezuhanyoztam, fogat mostam és öblögettem, leültem az ágyra és megvártam, míg ő is elment a fürdőszobába, kb. öt percre. Anyaszült meztelenül jött vissza, ami egyből felizgatott, rövid simogatás után egyből el is kezdett franciázni, gondolom, mert látta, hogy "harcra kész" állapotba kerültem. Az alapban benne van a csók, amivel éltem is, de kicsit visszafogott volt -- ezt persze megértem, mert mégiscsak vadidegen voltam neki. A bőre jó illatú, pozitívum, hogy nem dohányzik. A franciája nagyon kellemes, közben lágyan simogatja a heréket.
    Nem sokára kedvem támadt beléhatolni, úgyhogy misszionáriusban el is kezdtük. Valóban szűk a puncija, jó érzés benne lenni. Tetszett, hogy nem hallatott műnyögéseket. Inkább legyen valaki halkabb, nem várom el, hogy eljátssza a nagyhalált.
    Később kutyapózba váltottunk, ez nagyon tetszett, mert mint fentebb említettem, nagyon jó fogása van a fenekének. Bírja az intenzív mozgást, egyáltalán nem panaszkodott.
    Eléggé leizzadtam, úgyhogy kértem, hogy lovagoljon meg, amit jól csinált, el is élveztem tőle. Utána letörölgetett.
    Ezt követően elég sokat beszélgettünk, látszott, hogy szeret cseverészni, mindenféle témáról. Rokonszenves volt, ráadásul a hangja emlékeztetett egy ismerősömre, el is képzeltem, hogy ő vajon milyen lehet az ágyban. :)
    Igazából lett volna még kedvem legalább egy franciára, de kifutottunk az időből (legközelebb jobban kell sáfárkodnom azzal az egy órával), úgyhogy lezuhanyoztam és eljöttem.
  • Elszámolás:

    Az elején át is adtam az ajándékot, ami korrekt mértékű, átlag körüli. Az alapcsomagot vettem igénybe.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, izgató volt Timi teste, így nagy kedvvel ügyködtem benne. Könnyen lehet, hogy még visszatérek, mindenki másnak is bátran ajánlom.
Happy Massage