• Kirukii

  • Beküldte:
  • Kirukii reagálása

    Köszönöm szépen! Igazából csak első alkalommal vagyok ilyen a második már oldottabb. De örülök, hogy így is jól érezted magad! Csók

  • Egyeztetés:

    Itt láttam a hirdetését és, éppen hivható volt. Felhivtam gyorsan felvete és megbeszéltük a randit. Rákérdeztem a popora mondta alapba van, de az méret függő. Akor már éreztem nem lesz belöle semmi, de az csak plusz pont lett volna, ha megkapom :)mindegy. Mondta hivjam fel a randi elött fél órával és adja a pontos cimet, ugy is lett.
  • Megközelítés:

    Láttam irták páran, hogy az oktogonhoz közel van a helyszin, de szerintem a vötösmartinhoz van közelebb. Pontos cimnél még egy probán is át kellett menni, de ezt nem lövöm le :D
  • Helyszín:

    Lakás a szoba a célnak megfelel. Szerényen berendezet kevés butoral, de az a lényeg, hogy franciaágy legyen :) na meg benne Kirukii :D. A fürdő szép és higénikus tusfütdő, törülköző mindrn van!
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, de szerintem arcra kicsit másab. Teste vonzó a formás cicikel és kekerek popsival. Mosolya is vonzó mikor csinálja :)
  • Action:

    A helyszinre érve Kirukii az ajtó mögött várt. Majd bemutatkoztunk egymásnak és felkisért s szobába. Tisztáztuk a dolgokat majd elmentem tusolni, majd vissza hozzá, aztán ő is rendbe tette magát 1-2 perc volt az egész. Én addig az ágyon fekve vártam, hogy visszajöjön hozzám. Mikor visszaért rögtön hasra fekvést parancsolt :D mondtam ugy nehéz lesz franciázni :) de ragaszkodot a maszáshoz, mert nem szeret rögtön a közepébe vágni. Nem volt gond hasamra feküdtem és kaptam egy hátmaszást ami nekem inkáb simogatásnak jött le, de nem volt rossz. Közbe beszélgetünk kicsit, ami oldota a hangulatott.

    Majd megfordultam és kényelembe helyeztem magam. Kirukii rám mászot és csókoloztunk kicsit, amit jól élvezhetöen csinál. Aztán lassan elkezdet franciázni ezt is nagyon élveztem. Változatos technikával csinálja, ami nagyon beinditó nem gépiesen csinálja, mintha húst darálnának. Majd én is kényeztetem kicsit őt, amit halk sóhajokal kisebb testi reakciokal díjazott :) olyan volt mintha visszafogná magát, de szerintem élvezte a dolgot ;)Ezután gumit hozzot a farkamra és misszibe keztünk sexelni. Jó szük puncija van egy kis sikositás is volt. Finoman szoritóta farkam a puncija, miközbe kisebb csókokat váltotunk. Majd fordultunk és lovaglásba kezdet na ebbe nagyon profi, majdnem el is mentem mikor csókolgata a szám és a nyakam, de nem igy akartam elmenni hanem a franciájától. Gumi le és franciázni kezdet, de mondta, hogy szájába ne élvezek mert nem rég evet és be fog hányni. Szóljak majd ha jön, majd ő megoldja. Gondoltam nem baj mert franciája kárpotól mindenért. Tovább folytata a franciát, de mondtam, hogy állva folytasuk ugy, hogy ő az ágy szélén ül igy is lett. Valahogy nem jöttek össze a dolgok, ezért kértem fejezük be ugy, hogy benne vagyok. Mikor gumit huzot éreztem, hogy lankadok ezért mondtam fejezük be ugy, hogy a gumiba élvezek miközbe franciázik. Ez igy már jó volt és el is élveztem!

    Pihentünk, közbe rámásztam és csókolgatam :) aztán mondta, hogy jó lenne ha én is masziroznám. Nem elenkeztem megmasziroztam közbe beszélgetünk, majd az idő múlt és elküldöt zuhanyozni. A zuhanyzoba elejtetem a zuhanyrózsát ami a lábamra esett. Kirukii be is jött megnézni jól vagyok e azt hitte elcsuztam :D jól eset a törödés meg kis viccelödés, hogy kidobot volna meztelenül a ruháimal együt nem peddig mentőt hivot volna, ja és csinált volna pár szelfi képet is :D Majd lekisért és puszival elbucsuztunk!
  • Elszámolás:

    Elöre adtam pesti átlag. Teljesen korrekt, meg voltam elégedve. Extráról nem tudok!
  • Összkép:

    Kirukii egy szép vonzó lány örülök, hogy megismertem. Bár kicsit parancsolgatos :) meg visszahuzodó, de nekem bejött. Kicsot csipkelödös beszolofatos, de ezt csak poénak szánja :) ja és mosolyogjon többet mert nagyon szép a mosolya kár megfosztani az embert töle :)
Happy Massage