• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, könnyen. Előtte való nap hívtam, foglalt volt. Kis idő múlva újra próbáltam, kolléga nője vette fel és kedvesen tájékoztatott, hogy fél óra múlva beszélhetek Noyával. Így is lett. Fél óra múlva hívta, a második csengésre felvette. Nagyon hamar megtaláltuk a mindkettőnk számára alkalmas időpontot. Tájékoztatott a lehetőségekről, mindezt nagyon nagyon szimpatikusan, kedvesen tette.
  • Megközelítés:

    Motorral mentem, ráadásúl vidékről, így a tömegközlekedésről nem sokat tudok. Nagyon egyszerüen megközelíthető egy jól ismert Plázával szemben. Parkoló hely sima ügy, bár fizetős, az épület mögötti parkoló is. Motorral nekem nem volt probléma.
  • Helyszín:

    Egy felújított panel sokadik emeletén. A történet helyszinéül szolgáló szoba nagyon ízlésesen berendezett. Ágy óriási és nagyon kényelmes. Ruhának két szék is a rendelkezésre áll. Fürdő kicsi de tiszta, éppen egy szines program ment a mosógépen. Tusfűrdő, szájvíz stb. mind rendelkezésre áll. Törcsi pont jó méretű és szívja a vizet!
  • Lány külseje:

    Mint a képeken, sőtt attól egy két fokkal jobb. Azt kaptam amit vártam, semmi retus. Nagyon csinos, jó alakú, nincs egy felesleges gramm sem a testén. Cicik szerintem frenetikusak a csodás bimbókkal. Popsi kerek, imádni való. Egy hálós szerkezetű együttesben fogadott. Talán az egyetlen dolog ami nem nagyon tetszett. Egy egyszerű fehérnemű sokkal hatásosabb és izgalmasabb lett volna. Nekem legalábbis. Tetkói nekem tetszettek, ízlésesek.
  • Action:

    Az első hölgy volt akihez ellátogattam. Borzasztó lámpalázas voltam, izgúltam nagyon. A liftből kiszálva résnyire nyitott ajtó jezte merre navigáljak, Ő az ajtó mögött várt. Az első pillanatban tudtam nem fogom megbánni a látogatást. Igazából azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány. Na jó, ez azért ment, azonnal éreztem, hogy már nem csak a torkomban dobog a szivem. Kedvesen fogadott, átadtam az ajándékom és már a szobában is voltunk. Fürdő után frissítővel kínált és az ágyra invitált. Tud beszélni az biztos, de engem nem zavart. Beszélgettünk illetve inkább Ő beszélt én közben nagy szemekkel bámultam. Nagyon jó NŐ gyerekek!!
    Beszélgetés közben nagyon finoman elkezdett simogatni, kérdezte mit, és hogy szeretném. Aztán csak azt vettem észre a szájában vagyok. Igaz, nincs nagy tapasztalatom, de amit művelt a szájával az eszméletlen volt. Kértem is vegyen vissza mert azonnal kivégez, de csak annyira hagyta abba hogy nyugi többszöri a lehetőség és már szopott is tovább. Ha akartam sem tudtam volna ellenálni, annyira jó volt amit csinált és hát a szájába is élveztem. Még a szájában megvárta míg lenyugszom és megpróbálok újra kapcsolatot teremteni a külvilággal. Az utódok papirtörcsiben végezték, nagyon gondosan megtisztogatott. Úgy éreztem, hogy mindent megtenne, hogy a kedvemben járjon.
    Mondanom sem kell, tovább folyt köztünk a beszélgetés a regenerálódási folyamatom alatt. Itt hozzá tenném, hogy ha nem lettem volna olyan idiótán zavarban, azonnal rávetettem volna magam mert nagyon kívántam Noyát.
    Hála Istennek Noya megkegyelmezett és javasolt egy 69-s felállást, amit én azonnal elfogadtam. Emberek!!! Az a punci ami a szemem és szám elé kerűlt.......abban hiba nem volt. Markoltam a popsiját, közben nyaltam azt a nagyon finom illatú sima puncit. Néha az ujjammal is besegítettem. Ő közben nagyon intenzíven és frenetikusan csak szopott és szopott. Természetesen Ő vetette fel hogy húzzunk gumit, amit azonnal véghez is vitt a beleegyezésemmel. Naná hogy rábólintottam és szintén a javaslatára hátúlról való betámadáshoz helyezkedtünk be, először a punciba majd a popsiba. Punci nem csak finom de szűk is. A látvány így hátúlról is valami csoda, nagyon jó volt a popsiba, derekába kapaszkodva tólni. Néha előre nyúlva markolásztam a melleit, lassan kifogyok a jelzőkből, leírhatatlan volt na!!! És ez után jött a popsi, a bejutás sima ügy volt, segített. Nem volt semmi kényeskedés. Ha az előbbi leírhatatlan számomra akkor erről még beszélni sem lehet.
    Még mielőtt bevégeztem volna lekerült a gumi én pedig bekerültem Noya szájába. A lehető legjobb helyre. Nem árulok el nagy titkot itt lett végem, szintén olyan agyam eldobós módon.
    Még egy jó félórám volt, legszívesebben még megmásztam volna egyszer, de mondom nagyon béna voltam. Viszont elbeszélgettük a végét, kényelmesen kapkodás nélkül felöltözetem és időm lejárta előtt egy-két percel, nehéz szívvel távoztam.
    Nagyon jól érezetm magam Noyánál, hogy maradtak hiány érzeteim, azt csak magamnak köszönhetem, nem tudtam elengedni magam, köszönhetően minden szempontból első alkalomnak. De majd legközelebb Kedves NOYA, állva is szexszelünk remélem!! Köszönök mindent!!!
  • Elszámolás:

    Érkezésem után magamtól a szekrényre tettem a telefonban megbeszéltek szerint, egyébként szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Elsőr nem is válszthattam volna jobban, fantasztikus volt együtt lenni egy ilyen gyönyörű, csinos okos értelmes Nővel. Nem feltétlenűl ez a megfelelő sorrend. Már a lépcsőházban távozáskor azt tervezgettem legközelebb miket fogok csinálni Vele. Uraim, csak ajánlani tudom Noyát, a legtisztább lelkiismerettel!!
Happy Massage