• Kittana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ritkàn vagyok Budapesten, de ôt mindig meglàtogatom, màr törzsvendégnek szàmítok. A hangomat felismerte, nem tudtam neki ellenàllni az elsô javasolt idôpontra igent mondtam.
  • Megközelítés:

    A Hôsök tere megàllótol nem messze rendel. Kocsival, tömegközlekedéssel egyarànt megközelíthetô könnyedén. Néha a Nyugatitól sételok el hozzà, de most metróval mentem.
  • Helyszín:

    Kapucsengô bal oldalt, csigalépcsôn fel balra, nyugodt környék. A bejàrati ajtóval szemben lévô szoba a tett színhelye. A szoba hangulatos gyertyafényes, szépen bebutorozott, franciaàgy az ablakok mellett, a masszàzspad a szoba közepén a tükör a falon praktikusan felszerelve. Szekrények, és csodaszép szobrok vàzàk díszitik. Egyedül a fürdôt tudom kritizàlni, de csak azért mert a kàd csúszós, amúgy minden rendben vele, tusfürdô vàlaszték, és a tûzpiros törölközôk serege vàr ràtok.
  • Lány külseje:

    Nagyon sok gyönyörû làny van Budapesten, de szàmomra ô a legszebb, gyönyörû arc hibàtlan test, ajànlom mindenkinek, mert ô van a képen 100 % valódi képek. Nekem nem csak külseje tetszik, hanem a vagànysàga, talpraesettsége is. Igazi vadmacsek, és jó beszélgetô partner is. Fehér csipkebugyi és melltartó volt rajta. fekete magassarkú.
  • Erotikus masszázs:

    A tatamin maszíroz, alulról felfelé kezdi, olajjal bekeni a testem, és szép lassan halad a popsim felé, ha kell erôssen, ha kéred làgyan érzékien. A hàtam nem fàj amióta hozzà jàrok...elsô alkalmakkor fàjt, de most màr élvezem minden màsodpercét a masszàzsnak. Habàr az igazat megvallva akkor is élveztem amikor fàjt. Közben beszélgettünk, és a tükörben gyönyörködtem bombàzó testében.
    Ezek utàn egy új dolgot csinàltam, bekentem ôt testàpolóval a làbfejétôl a nyakàig, elôlrôl, és hàtulról is. Élvezte minden percét, még a nyàla is kicsordult, nekem meg a nyelvem lógott. A dàkom kemény lett, pedig az utóbbi idôben nem jól mûködött a szerkentyûm, szégyen, nem szégyen...talàn a meleg, vagy pszihés hatàs vàltja ki belôlem, de most beindultam, mint az ezeréves sólyom. Amikor befejeztem a munkàm, ô megkínàlt itallal, és az àgyhoz kisért.
  • Levezetés:

    Az àgyon a hàtamon feküdtem, ô pedig bekente a testem, és a sajàtjàt olajjal, majd szép finoman csúszkàlt rajtam, mint egy kis fóka. Amikor kezdett keményedni a harci lompos akkor kezelésbe vette. Én stresszeltem, de ô megnyugtatott, szépen lassan kezdte, kézzel is ràsegített, de volt amikor csak szàjjal kényeztetett, mélyen làgyan, majd csak a makkot is nyalogadta, szopta szívta, nem hàtràlt meg a kemény munkàtól. Közelebb jött, és megadta a lehetôséget, hogy simizzem bàjos testét. A finàléban csak hozzàért az ikrekhez, és az organikus orgazmus következett, de elôtte szóltam neki, hogy vigyàzzon, és kézzel fojtatta. Remegve mentem el, Kittana segítségével.
  • Elszámolás:

    A végén.
  • Összkép:

    Megkaptam amiért jöttem, jó volt újra làtni a gyönyörû Kittanàt, melegen ajànlom mindenkinek. Ami vàltozott, hogy egy picit fogyott.
Happy Massage