• Wanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez a beszámoló egy páros masszázsról szól, ami Wanda és Tessza társaságában valósult meg, kisebb eltérésektől eltérve mindkettejük oldalán ugyanaz a történet fog megjelenni.
    Az egyeztetés Wandával előző nap telefonon történt. Mivel már elég jól ismerjük egymást, ezért elég rövid, technikai jellegű megbeszélés zajlott, illetve kértem, hogy mondja el, kolléganői közül kivel tud legkönnyebben összehangolódni, így esett Tesszára a választás.
  • Megközelítés:

    Nyugati pályaudvar környéke, dupla vezetéknevű pasasról elnevezett utca. Mindenféle tömegközlekedéssel, még vonattal is megközelíthető, autóval kissé necces a parkolás, de nem lehetetlen helyet találni – a felüljáró alatt pl kedves hajléktalan bácsi sugárzó mosollyal invitál : )
  • Helyszín:

    Régi polgári bérház egyik emeleti lakása, az ajtóra a szám szép nagy betűkkel kiírva, nem kell két-három kört futni, míg az ember rátalál álmai hölgyére (vagy ez esetben hölgyeire). A lakásba belépve egy konyhával kombinált előszobába jutunk, ahol rögtön el is veszünk a hatalmas térben. Két szoba lett masszcélokra kialakítva, mindkettőhöz saját fürdő tartozik. A szobák tatamival felszerelve, szokásos hangulati elemek (lámpácska, mécsesek, kis zenegép, stb). Mindkét szobához saját fürdő tartozik, méretes/kényelmes zuhanyfülkével, többféle tusfürdő sorakozik egymás mellett, mindenki megtalálhatja a kedvencét saját igényeinek megfelelően. A mosdókagyló szélén kétféle szájvízből lehet választani, a jó lehelet mindenekfelett : ) A lakás és a fürdő is minőségileg kialakított, szinte mindenhol a luxus jellemzi, minden tényező adott a kellemes relaxációhoz.
  • Lány külseje:

    Wanda arccal hirdet, így az embert nem érheti nagy meglepetés. Hátközépig érő sötétszőke és/vagy világosbarna haj, hatalmas zöldeskék szemek, ízlésesen ízletes ajkak (Figyelem: tabu – sajnos nincs csók). Gyönyörű természetes mellei vannak, jól el lehet velük játszadozni, és szereti is ha kényeztetik. Mindene formás és a helyén van, és mindenből pont annyi van mint kell. Büszke rá, hogy alig mozog, de ettől még tökéletesen arányos. mivel végig bugyi van rajta, ezért az „izgalmas” részekről nem tudok nyilatkozni Ami a fotókon nem látszik, az az egyénisége. Gyorsan rá tud hangolódni a vendégére, és igazán a férfin múlik, mit hoz ki belőle. Tud kedves bújós kiscica lenni, és undok kisdög is, ha éppen olyan a partnere. Elég sokszor jártam már nála., és szinte mindig tudott újat nyújtani.
  • Erotikus masszázs:

    Ajtó mögé bújva Wanda várt, széles mosollyal és hatalmas puszival fogadott. Helyes kis nővérkés ruha volt rajta, később realizáltam, hogy ez amolyan munkaruha rajtuk, mondjuk nem is kellett sokat vesződni a kibontogatással. A szobába kísért, üdítővel kínált (többféle lehetőségből lehetett választani), oszt én fürdőbe el. Mire a fürdőből visszatértem a társaság Tesszával bővült, aki kis pillantással végigmért. Valszeg megugorhattam a lécet, mert sugárzó mosollyal lépett közelebb. Ő is a kis nővérkés cuccban volt, most már avatott mozdulatokkal szabadítottam meg tőle.
    Az az igazság, hogy az én masszírozásomra fordítottuk a legkevesebb időt. Tesszát kezdtem el még állva puszilgatni és kézzel felfedezni, míg Wanda itt – ott engem simogatott. Aztán javaslatomra Wanda elheveredett a tatamin, és Tesszával elkezdtük masszírozni. Szavatott mozdulatokkal indítottunk a hátán, aztán eszembe jutott az imádnivaló popója, és gyorsan felelevenítettük, hogy milyen jó is mindkettőnknek ez a szituáció, bár most épp hárman voltunk. Egy időre hanyatt feküdt, én a cickókat vettem kezelésbe, míg Tessza a has és combok környékén tett-vett.
    Nem akartuk, hogy Tessza unatkozzon, így ő feküdt hasra, maradtunk az előző felállásnál, Wanda hát és váll masszázst vállalt, én popsi környékén munkálkodtam, itt picivel könnyebb dolgom volt, bugyi híján néha be-becsúszott a kezem, a fizikai tünetek arra utaltak, hogy nem fogadta rosszul a közeledésünket.
  • Levezetés:

    Wanda pajzán mosollyal közölte, hogy én következem, nem sokat teketóriáztam, gyorsan hanyatt vetettem magam. Olajos kézzel végigsiklottak rajtam az ujjaik, aztán Wanda elég gyorsan a kormánybotot kezdte irányítani. Mivel Tessza teljesen meztelen volt, az ő punciját simogattam tovább. A könnyebb hozzáférés miatta puncija mellmagasság köré jutott. Szívesen megkóstoltam volna, de sajnos arra nem volt lehetőség. Miközben én a puncit simogattam és a fenekét harapdáltam, Wanda nyakszirttől apró puszikkal végigsiklott Tessza hátán, igazi gyönyör volt nézni a lányok kényezetését. Aztán Wanda cickói kötöttek ki a számban, miközben ő Tesszát simogatta elölről. Az az igazság, hogy nem is bírtam sokáig a jót, úgy hogy hangos csatakiáltással egyenletesen beterítettem a lányokat némi fehérjetartalommal.
    Zuhanyzást követően együtt elfogyasztottuk a hozott sütit, utána meg kellemesen felfrissülve, peckesen léptem a távozás hímes mezejére.
  • Elszámolás:

    Hát nem a legolcsóbb szalon a városban, de a lakás színvonala is kimagasló, és a kapott élmény sem mindennapi, így örömmel szabadultam meg nemzetünk nagyjaitól.
  • Összkép:

    Wandaval jó pár hónappal korábban találkoztam első alkalommal. Teljesen elvarázsolt a személyisége, a hangulat, amit teremteni tud. Mindig mosolyogva távozom tőle, és alig várom, hogy ismét újra láthassam őt. Érdekes, mert olyan határokat szab (nincs csók, francia és kölcsönösség), amelyek nálam külön-külön is kizáró okként szerepelnek, de a személyisége, az a varázs amit teremteni tud engem mégis kárpótol.
    Ennél már csak lehet jobb, amikor két gyönyörű lány kényeztet… Csak magam tudom idézni a gejzírt követően: ..aszki, ez …rva jó volt : )
Happy Massage