• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap telefonon sikerült elérnem, minden rendben ment, másnapra szerettem volna időpontot meg is állapodtunk az időtartamban is. Kérte, hogy másnap még erősítsem meg csörögjek rá. Ez is megtörtént, sms-t is írtam ill. hívtam is.
  • Megközelítés:

    A XIII. ker szerintem elég ismert része, paneles kertvárosias rész, parkoló dögivel, 18-ig fizetős mint itt mindenhol. Tömegközlekedés a frekventáltság miatt jobb nem is lehetne. Na meg egy kis séta nem ártott meg még senkinek. :)
  • Helyszín:

    Egy magas, szigetelt és elég normális kinézetű panel sokadik emelete. A bejutás a már említett folyosós záras rendszerben, Alice úgy libbent ki mint valami kis táncos, hogy beengedjen. A lakásban csend, félhomály a napsütésről közvetlenül bejövet szinte sötét. Hangulatos mécsesek mindenfelé, elsőre kicsit zegzugos elrendezés.
    A helyszín kicsi a célnak tökéletesen megfelelő nagy ággyal székkel vagy szobainassal...nem emlékszem mert már rég Alice vonta magára a figyelmem. :)
  • Lány külseje:

    Ahogy már mindenki megénekelte előttem.... tökéletes! Legalábbis az én ízlésemnek. A legjobb szó talán az rá, hogy kecses.
    Filigrán, karcsú, szinte légiesen könnyű léptű.... apró cicikkel, gyönyörű formás fenékkel, szép és finom bőrrel....és tényleg szégyenlősen lehajtotta a fejét kicsit pedig nincs mit takargatnia. De neki ilyen a stílusa úgy látszik.
  • Action:

    Na hát itt jön az igazi Csoda!
    Végigolvasgattam Alice beszámolóit a számos "istennő" minősítést.... és én se mondhatok kevesebbet!!! Ez a lány maga a szexuális tornádó... én szőke ciklonnak neveztem. :)
    Egyszerűen felkap, magával ragad, megpörget és felemel a magasba.... és a randi végén lepottyansz a valóság mocsarába. :P
    Úgy ölel, csókol simogat és Élvezi amit csinálsz vele, úgy hogy el se hinném még magamnak se, csak így, hogy átéltem. :) Egyszerre volt pornós és barátnős, vad és gyengéd... minden skálát bejártunk.... pedig először látott és én is először láttam őt. De neki nem lehet ellenállni. Ha így viselkednének a barátnők a párjaikkal bizony az ősi mesterség a sűlyesztőbe kerülne viszont csupa boldog ffi emberrel lenne tele a Föld. :D Meg talán nővel is.
    Volt minden amit már leírtak.... mélytorok, 69, doggy...nincs mit ragozni. Fergeteges óra volt. A végén egymás karjaiban pihegtünk (főleg én) ekkor vettem csak észre, hogy a bejárati ajtó felett van egy analóg óra ... és döbbentem rá, hogy elment az 1 óra, sőt el is múlt. Így még elheverésztünk egy kicsit, igazi barátnő feeling ahogy mondani szokták... majd öltözés csók az ajtóban és.....vissza a valóságba. Sajna.
  • Elszámolás:

    Valahogy elfelejtettem megkérdezni a telóban pedig legalább 2x beszéltünk...így a végén kicsit kínos volt rákérdezni ... de nagy marha vagyok!
    Pesti átlag - mostani legjobb tudásom szerint - és bőven de bőven megéri. Mivel én 1,5 órát voltam arányosan nőtt.
    A kis szekrénykére tettem.....meg akartam toldani de elég hülye címletek voltak nálam.... nem készültem rá eléggé de ami történt arra nem is lehet felkészülni. :)
  • Összkép:

    Írjak ezek után még valamit?
    Engem meggyőzött! :) Olyan tömény szenvedélyt kap itt az ember ami valósággal fejbe vágja.
    Már újra hívtam Alice-t a következő randink miatt.....ennyi.
Happy Massage