• Lily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Nagyon kedves volt és mivel a bővebb infót már olvastam, így csak a mindkettőnknek megfelelő időpontot kellett megbeszéljük. A pontos címet is már az egyeztetéskor megkaptam.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető helyszín, a környéken ingyenes parkolással. A közelben nagyon sok tömegközlekedési eszköz is található. A reggeli órákra való tekintettel a környező utcában találtam helyet, de pár perc séta után már a ház előtt is álltam.
  • Helyszín:

    Új építésű ház egyik emelete, a lakás szép, tiszta, a szobában nagy franciaágy egy hatalmas tükörrel a falon, hogy mozizhass is a találkozó alatt. A fürdő igényesen kialakítva nagy tusfürdő választékkal. Nem egyedül rendel a helyszínen, de nem futottam össze senkivel.
  • Lány külseje:

    A képek teljesen tükrözik a valóságot. Egy arányos testű, feszes, markolászni való popójú, kis tenyérbe illő mellű, selymes bőrű leányzó fogadott az ajtóban. Mosolyával hamar elvarázsolt és már a belépés után arra vártam, hogy a karjaimba tarthassam.
  • Action:

    Érkezésem után bekísért a szobába, majd rövid ismerkedés után gyorsan elmentem tisztálkodni. A fürdés végén visszakísért a szobába majd egy igen rövid időre még kiment: mikor megérkezett, egyből az ágyra kerültünk. Végre karjaimba tarthattam, felfedezhettem testének minden részletét. A nyakát csókoltam, melleit kényeztettem. Az együttlét alatt többször is próbálkoztam a csókkal de csak puszikig jutottunk.
    Miután bejártam testének igen sok pontját Ő vette kezelésbe az addigra már meredező szerszámom. Finoman, lágyan franciázott, pont ahogyan szeretem. A makkot nyalogatva és puszilgatva ingerelte férfiasságomat. Sokáig el tudtam volna viselni ezt a kényeztetést, de már vágytam arra, hogy megkóstolhassam kelyhét, így váltást kezdeményeztem. Teste csókolgatásával jutottam el a várt helyre és mikor feltárult előttem a gyönyörök kapuja, rögtön birtokba is vettem. hosszak részesítettem orális örömökben, melynek végén egy nagyot élvezett. Beteljesülése igazi volt, mivel utána egy-egy puszi után is beleremegett az egész teste.
    Ismét váltottuk és rövid orális kényeztetés után kértem, hogy vegyük fel a védőfelszerelést. Miután nyeregbe pattant, hol lassabban, hol gyorsabban mozgott rajtam, miközben én is adtam az ütemet. Közben formás melleit, fenekét és derekát fogtam, hogy minél jobban egy ütemben repülhessünk a beteljesülés felé. Magamhoz képest igen sokáig bírtam ezt a pózt, melynek végén egy nagyot sikerült élvezni.
    A szünetben beszélgettünk. Mivel igen hamar sikerült feloldódni a beszélgetés közben is és nem voltam egy kuka, aki semmit sem szól.
    A beszélgetés végét én hoztam el, azzal, hogy nyakát, melleit kezdem el csókolni, miközben Ő férfiasságomba próbált életet lehelni, ami hosszas orális kényeztetés és egy kis kézimunka után sikerült is. A második menetben én kerültem felülre. Ütemesen merültem el benne. Számomra külön élmény volt látni, hogy ebben a törékeny teremtésbe teljesen eltűnik férfiasságom, majd újra előbukkan. Feltérdeltem és lábait széttárva folytattuk, majd nyakamba vettem őket és így szeretkeztünk. Fordulást kértem és formás popsiját is láthattam, miközben benne lehettem. Derekát markolva egyre gyorsabb tempót diktálva ért a második gyönyör. Hagyott lenyugodni, majd megtisztított. Gyors fürdés után búcsúpuszival váltunk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Nem is esett szó róla az egyeztetésen sem. A bővebb infóban olvasható átlagos csokrot helyeztem el a szekrényke tetejére, még az együttlét elején, ami a végéig ott is maradt.
  • Összkép:

    Egy kedves, a vendégre maximálisan figyelő lányt ismertem meg Lily személyében, akitől igen jó élménnyel távoztam és még most is jó visszaidézni együttlétünket.
Happy Massage