• Bögyös Bestia Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bögyös Bestia Ramóna reagálása

    Szia!

    Köszönöm szépen,hogy itt jártál és ,hogy időt szántál a beszámolód megírására.

    Tudod egy idős nénitől bérelem a lakást és ragszkodik a bútoraihoz és a saját bútoraimmal együtt valóban zsúfolt a lakás és kissé szocreál. Ez van ,igyekszem jobbat találni de ez sem könnyű mert igen sok szempontot kell figyelembe venni.
    A fürdőszoba ,,lepukkant címkézése az eléggé szíven talált mert alig 2 hónapja lett kifeste,mindig tiszta és rendezett,a csempe szép a fürdő tágas,igyekszem figyelni mindenre,aki már volt nálam az jól tudja. A lepukkant fogalom az nálam teljesen más..Szóval azért ezt nagyon erősnek érzem és igen jogtalannak.
    Persze mindenki a saját szemüvegén át közeliti meg az élményeit. Biztosan jártál már újszerű és gyönyörű sarokkádas lakásokban is és ehhez képest az én fürdőszobám a Te részedre kevébé szimpatikus.
    Elfogadom a te véleményedet de nagyon nem értek vele egyet.

    Elképzelhető,hogy hamarosan találok egy igazán jó lakást ami a te igényedinek is megfelelő lesz és akkor újra fokozhatjuk az élményeket ha netán kedved lenne egy kis hancúrra.

    Addig is minden jót kívánok neked!

    Ramóna.

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, telefonon hívtam nem sokkal a randink előtt, egyből felvette és egy óra múlva már nála is voltam :)
  • Megközelítés:

    Egyértelműen elmondja a címet és, hogy hogyan lehet eljutni hozzá, itt a térkép is egész jól jelöli. Bkv-val mentem, kis séta és a ház elől hívtam, könnyen be lehet jutni. Parkolni a környező utcákban egész jól lehet, de fizetős minden.
  • Helyszín:

    Magánlakás egy régebbi házban, érdekes design, kicsit zsúfolt, öreges berendezés, fürdő is kicsit lepukkant, de azért egy gyors zuhanyzásra pont okés. Ágy viszont jó széles és ez a lényeg :)
  • Lány külseje:

    Hát...molett. De ez nem titok, én is tisztában voltam vele, bár a léptékjelentős, de ez van :) arc már szokásos módon felejthetőbb, de nem azért mentem, hogy egy gyönyörűséggel töltsem el a délutánomat, hanem a szolgáltatás miatt, amit nem sokan vállalnak itt. valami hálós szettben fogadott és egy bugyiban.
  • Action:

    Gyorsan lefürödtem, vízzel kínált, amit a nagy melegben elfogadtam, majd utána tisztáztuk, hogy miért is jöttünk össze és belekezdtünk. Lefektetett az ágyba, finoman elkezdte szopogatni a farkam, játszott a melleivel, volt egy kis mellszex, közben néha elkalandozott a fenekemhez is, nyalogatta, simogatta és miközben szopott lazan elkezdte a prosztata masszázst is egy kis játékszerrel. Miután kellőképpen ellazultam és ráhangolódtunk jött a felcsatolható és dogyban finoman, óvatosan de a felcsatolhatóval szexeltünk, de kb 10 perc után mondtam, hogy váltsunk hagyományos verzióra.

    Nyalással indítottam, hangosan élvezte és biztatott, majd óvszert húztam és először misziben majd hátulról dugtam, kellemes volt és hát van bőven hova kapaszkodni :) A végén szopást kértem és egy kis rásegítés után a szájában, arcán végeztem. Gyors öltözés és tipli.
  • Elszámolás:

    Végén történt, teljesen korrekt módon, amiben telefonon maradtunk, vissza is tudott adni
  • Összkép:

    A fenék játékokért, felcsatolható miatt mentem leginkább, ki akartam egyszer próbálni és igazán profin kezeli, óvatosan, türelmesen, jól felépítve megkaptam amit akartam.
Happy Massage