• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kiírta, hogy telefonon hívható, akkor hívtam párszor, eleinte nem vette fel, aztán rámcsörgött diszkréten (csak egy pillanatra), visszahívtam, és a kedvezményéről érdeklődtem, na meg hogy mennyi ideje van, de sajnos csak fél órára volt ideje, de ismerkedésnek az is elég lesz, -mondtam
  • Megközelítés:

    Mivel ott lakom a közelben, ismertem a környéket, na meg eltéveszteni sem nagyon lehet, nagy betűkkel ki van írva minden. Buszok járnak arra, hév is a közelben van, és a villamoshoz is csak egy egészséges séta kell. Parkoló van bőven, bár fizetős, de az olcsóbbik fajtából.
  • Helyszín:

    Panellakás magaslati része, olyan panelos elrendezéssel, néhány kisebb szoba, kicsi fürdő (de bőven elég arra amire kell), könnyen kezelhető zuhany (értsd nem a forrázás, és a jégkockává fagyás között változik a csap 2 milliméter mozdításától),. Tiszta, egész jól berendezett, az akciószobában széles ágy, mellette ugyan olyan hosszban tükör, amit Amira is igénybe vesz, amikor háttal lovagolva szemmel tart.
  • Lány külseje:

    Testét elég hűen bemutatják a képei, nagyon jól néz ki, nőies alakja van, ott kerek ahol kell, csinos tenyérbeillő mellek, hetyke bimbókkal. A vékony alkatú lányok táborát erősíti, de a nőiesen vékonyat, tehát nem deszkás, hanem olyan férfiszemet gyönyörködtető alakú.
    Arca mint már megírták nem olyan amire a képeiből számítani lehet, DE ne ijedjen meg senki, nem rosszabb, csak más. Nekem pl külön tetszett rajta, hogy nem az az átlag tucat cicababás arca van, hanem olyan különlegesen kedves, és szép, és nőies, és erre még rátesz a mosolyával, na meg a hosszú fekete hajával.
  • Action:

    Mikor beléptem vidáman, mosolyogva puszikkal fogadott, valami köntös szerűségben (bár nem igazán emlékszem mi volt rajta), majd a cipőm levétele után a szobába vezetett, kis beszélgetés közepette mondta, hogy vetkőzhetek, miközben viccelődik, kacérkodik.
    Aztán bekísért a fürdőszobába, ahol megtettem amit kő, és visszatértem az akciószobába, ahol Amira már meztelenül várt, így a csodálattól le is blokkoltam pár másodpercre. Megsimiztem, megcsodáltam a testét, majd javasolta, hogy helyezzem magam kényelembe az ágyon, és ő hozzálátott a kényeztetésnek.
    Lágy puszikkal borította be a testem, miközben a cickói hozzá-hozzá értek a már kezdetektől ágaskodó szervemhez, ami nagyon jó érzés volt, és ez csak fokozódott amikor a puszikkal odaért, és lágyan elkezdte az idegennyelvi oktatást, miközben én símogattam fantasztikus testét, fejét, és élvezkedtem, amit egyébként ő is szemmel tartott folyamatosan.
    Aztán felvetettem, hogy kölcsönösítsük a dolgot, és mondjuk pattanjon nyeregbe. Megkaptam a védelmi felszerelést, majd ráült, háttal (reverse cowgirl), és elkezdett mozogni rajtam, közben én a fenekét hátát, és lábait simogattam, nagy vidámság közepette. Aztán cseréltünk egy kicsit misszionáriusba, aminél lenyúlt a zacsihoz, és azt símogatta, birizgálta, miközben én puszilgattam a testét. Majd visszatért Amira a lovagláshoz, ami az utolsó pozició volt, mert bizony kimozogta belőlem a tudjuk mit, de nem kezdett el rögtön menekülni, hanem még mozgott rajta egy kicsit, majd lesegítette, és eltüntette a felemás utódokkal feltöltött védőfelszerelést.
    Ez után még beszélgettünk pár percet, majd öltözni kezdtem, puszik, köszönés, és tovább álltam.
  • Elszámolás:

    Öltözködés közben utólag tettem ki egy kis szekrényre a telefonban említett akciósan picit a normál átlag (nem az emelt, kamu "átlag") alatti félórás csokrot. Nem kérte, pedig először voltam nála.
  • Összkép:

    Nagyon csinos lány, aki figyel a partnerére, és olyan vidám, pozitív kisugárzása van, hogy már az is elég, hogy jobbá tegye a napot (ő az akivel való lógást a pszichológusok ajánlják a depressziós embereknek, mert pozitív légkört teremt), és akkor még hátra van az, hogy bevesse a fent ecsetelt bájait, és tudását :)
    Bártnő feeling nem igazán volt (de ilyen rövid ismeretség kevés is ahhoz), de szolgáltatói feelingje sem volt, hanem inkább olyan amikor egy vidám lány kényezteti az ellenkező nemű barátját, csak úgy szórakozásból :)
    Én nyitott vagyok arra, hogy máskor is folytassuk ezt az ismerkedést.
Happy Massage