• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Köszönöm a beszámolód!
    Megígérem,hogy legközelebb megpróbállak tényleg csak masszírozni! :P Azért várom a folytatást... :)
    Csók

  • Egyeztetés:

    Nem először látogattam meg Alicet, a bejelentkezést a szokásos módon VTR-en keresztül intéztem, hallom itt ott hogy vannak gyerekbetegségei a rendszernek, de nekem nagyon bejön. Főleg azoknál a hirdetőknél, akik használják is, ha már egyszer fel van tüntetve lehetőségként. :) Nos Alice ilyen, használja, így hamar létrejött a közös nevező a dátumot és az időpontot illetően.
  • Megközelítés:

    Továbbra is egyszerű, Béke tértől nem messze található panelrengeteg, parkoló is rengeteg, de fizetős mint mindenhol a 13. kerületben.
  • Helyszín:

    A helyszínt illetően továbbra is az egyetlen kellemetlen dolog az a beengedés, sajnos Alicenak ki kell jönni a folyosóajtót kinyitni, ami azért nem a legdiszkrétebb módja a bejutásnak. Egyébként a helyszín rendben van, nem új építésű pecó, de rend van, tisztaság van. A tetthely iciripiciri, de a célnak tulajdonképpen megfelel.
  • Lány külseje:

    Alice egy nagyon szép arcú hipervékony gazellalány. Kis cicik, csodás popsi, a szemek és ahogy nézni tud velük, nos azok nagyon komoly hatást tudnak elérni.
  • Action:

    Akármilyen hihetetlen is, de ezúttal masszázsra érkeztem Alicehoz. Olyan komolyan profi módon masszírozott meg csak úgy mellékesen legutóbb, hogy a gyógymasszőrömet kirúgtam a fenébe, és úgy voltam vele hogy a szokásos ténylegesen egészségügyi célú gyúrásra Alicehoz megyek. És igazság szerint kiéhezve sem voltam, mert az előző estém igencsak jól sikerült. Így közölttem is vele, hogy itt most kéremszépen csak gyúrás lesz. Aha, ez a szándékom kb addig tartott amíg fürdés után be nem léptünk a szobájába és rám nem nézett. Na itt szépen elszakadt valami az agyamban, és a falnál úgy ahogy volt felfaltam. Csókolóztunk, símogattuk egymást, úgy ahogy volt ott kinyaltam, majd szépen letérdeltettem és Alice nem mindennapi mélytorkos technikáját kihasználva magamévá tettem a száját. Az egész elég hevesen zajlott, és ezúttal nem is került sor aktusra, különböző pozitúrákban élveztem Alice technikáját, majd szépen a szájában is lett végem. Na ezt követően úgy vágódtam el az ágyon mint akit hátulról ütöttek le, és szépen jöhetett a masszázs, amiért eredetileg is érkeztem. Meg is kaptam, ugyanolyan magas minőségben, közben pedig beszélgettünk igencsak magasröptű témákról.
  • Elszámolás:

    Továbbra is nagyon jó érték arány, hogy előtte vagy utána rendeztem, fogalmam nincs.
  • Összkép:

    Szuper élmény volt ismét, Alice nagyon jó szerető, hamar ráhangolódik a vendég igényeire. Legalább is az én igényeimre mindenképpen. Nem először voltam nála és nem is utoljára.
Happy Massage