• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Drágám!
    Köszönöm szépen a csodálatos jelzőket, a legjobban eső minősítést és a sokat sejtető, ám cseppet sem hétköznapi írásod! Örülök, hogy Te is hasonlóképp élted meg! (bár ez az audioeffektekből feltételezhető volt:)
    Szívesen viszontlátlak bármikor ;)
    Csók

  • Egyeztetés:

    Kolléganője vette fel, de minden lényeges infót megkaptam tőle, sőt be is írt első aznapi vendégnek. Így utólag azt mondom, hogy inkább utolsónak kellett volna maradni, hogy a végén egymás karjaiban aludhassunk el, de ez mit sem von le az együttlét értékéből.
  • Megközelítés:

    A Béke tértől két utcányira vár a békétlenség fővárosa. Lassan sétálj, mert utána nem lesz időd pihenni! Az emeletre még lift röpít fel, de onnantól folyamatos a trip. Ha lenne a szenvedélyességnek mértékegysége, azon nemcsak maximumot érne el Alice, de róla kellene elnevezni is.
  • Helyszín:

    A mítosz szerint Zeusz két sast röpített fel a világ két végéről és Delphoiban találkoztak, amelyet így a mindenség közepének hittek. Akit vonzanak a jósdák, az itt is az univerzum legjobb helyén érezheti magát: a füstölőillattal terhes levegő már megelőlegezi az elkövetkezendő földöntúli élményeket.
  • Lány külseje:

    A szárnyas képek nem hazudnak: igazi angyalra számíthatsz, aki megmutatja neked a szeretet útját. Bár a katekizmus szerint az istenek küldöttei tiszta szellemi lények, akiknek szabad akaratuk van, de testük nincsen, ez a kitétel itt nem állja meg a helyét: Alice-nak nemcsak hogy van teste, de olyan teste van, amit egy életre nem felejtesz el. S amihez ráadásul gyönyörű arc társul.
  • Action:

    Alice magával röpített Csodaországba. Olyan vehemenciával vetette rám magát, mint egy kiéhezett vadmacska: bekapott, karmolt, harapott, és mindezt úgy, hogy elhitette, én vagyok meséjének főhőse, álmai netovábbja és nem utolsó sorban élete legjobb numerája, vagyis minden egy személyben. Minden létező szögből és irányból támadtuk egymást, de a leglehetetlenebbnek tűnő pozitúra is valódi élvezet volt vele és - koránt sem mellékesen - neki is velem. Már ha igaz volt mindaz a képi és hanghatás, ami nagyon is annak tűnt. Az érzéki simulóstól a durva vadulósig a teljes skálát végigzongoráztuk, és ami a fő, hogy ez az intenzitás az utolsó pillanatokig (az extázis artikulálatlan hangjaiig) kitartott. Mindez folyamatos csókcsatával tarkítva. Még amikor a háta mögött voltam, akkor is hátracsavarta a fejét, hogy hihetetlen franciatudása mellett más nyelvi képességeiről se maradjak le. A többit ti is kiolvashatjátok a csillagokból, még jósda se kell hozzá.
  • Elszámolás:

    Egy óra tömény élvezetért igazán semmiség, amit ott kellett hagynom. Már ha a szívemet nem számítjuk bele.
  • Összkép:

    Ha már a franciánál tartunk, akkor Jean Renoval szólva: jöttem, láttam, visszamennék. Ha tehetném, akár már most!
Happy Massage