• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már rég óta a kedvenceim között van, és most alkalmam (időm) engedte, hogy találkozzunk. Telefonon hívtam, rögtön fel is tudta venni, majd le egyeztettük az időpontot, és rá másfél órára már a köszönő puszin is túl voltunk :)
  • Megközelítés:

    M3 bevezető környéke... nem ismerem ki magam erre felé, de navival elég könnyen ment.. telefonon megadta a ház számot, és szinte a ház elé navigál az okos kütyü.
    Egy családi ház garázsába kellett beállni, ajtó lecsuk, és már az ember a cél egyenesben is érezheti magát.
  • Helyszín:

    Karen egy családi házban praktizál, amely kellően kulturált, jő elrendezésű, szép, és tiszta.
    Érkezésemkor itallal kínált, majd felvezetett az emeletre, a szobába. Ahol egy kis szóváltást követően rögtön megmutatta a fürdőt, amely szintén szép és tiszta. Sajnos tusfürdőből nem volt igazán választék.
  • Lány külseje:

    Mikor először megláttam, utcai ruhában találkoztunk. Nagyon csinos, és apró alacsony lány. Meg is jegyeztem neki, hogy milyen kis pinduri, és mint tudjuk, a jóból keveset adnak :)
    A szobában már láthattam ruha nélkül is, igazából a külső tekintetében abszolút a képeknek megfelelő.
    Jó alakja, szép feneke van. Sajnos a ciciket nem mutatta meg, mondta, hogy kicsi, és szégyenli őket...
    Arcra, hogy a nagy szlenggel éljek..: szomszédlányos :D
  • Action:

    Tusolásból visszatérve már meztelenül várt, kicsit megnéztem magamnak, majd hozzám lépett átölelt és csókolgatni kezdett. Simogattuk egymást, megfordult nekem háttal, és a fenekét odanyomva, csúszkálva kezdett el felizgatni.. mondanom se kell, pillanatokon belül érezhető volt a hatása. Ezt észrevéve, úgy álló helyzetünkben letérdelt elém, és franciázni kezdett. Nagyon élveztem a helyzetet, de kényelmi okokból inkább az ágyon folytattuk. Kellemesen, bő nyálasan, kellő kézi rásegítéssel szopott. Nem engedtem a csábításnak, a fotó alapján mondtam, hogy szeretném magamévá tenni...
    Először én is kicsit szájjal kényeztettem a már alapból nedves punciját, majd ezt követően hátulról kértem, hogy magamévá tehessem. Kérésemnek rögtön eleget téve fordult, pucsított. A nedves punciba minden ellenállás nélkül csúszott be a farkam, láttam rajta is hogy tetszik neki, felvettük egymás ritmusát, egyre gyorsabban, és már éreztem is, hogy benne lüktettem, és csak szorítottam az oldalát.
    Ezt követően egy kis pihenés, kölcsönös masszírozás, egy kis eszme csere... és láttuk, hogy elrohant az idő.. monda, hogy még próbáljuk meg egyszer, de én már sejtettem, hogy az előző nagy lövés után nem sok esélye lesz... és láss csodát, lassan szájjal kezdett kényeztetni, nagyon nagyon kellemesen, ütemesen szívta, és mintha az ember alól kirántották volna a talajt, már éreztem, hogy Karen bizony megkóstolja az ambróziát.. :) Az időt bár nem nézve, ahogy lehiggadtam, el is mentem letusolni, és ezzel el is köszöntünk egymástól. Az autóban rápillantva az órára láttam, hogy az órás kis randinkat percre pontosan kiszámoltuk :)
  • Elszámolás:

    Bővebb infó mindent elmond, természetesen telefonon is lefixáltunk mindent. A helyszínen szó sem esett róla, utólag került rendezésre a "pesti átlag".
  • Összkép:

    Jól éreztem magam Karennel. Igazi barátnő feeling volt, még a végén is a látszólag reménytelen helyzetből kihozta a lehető legtöbbet :)
Happy Massage