• Zaya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kizárólag sms-ben simán ment. Ilyet sem csináltam még, ezt is ki kellett próbálni :)
  • Megközelítés:

    Mester utca - Soroksári út környéke. Autóval pofonegyszerű és nincs tömeg, bkv-val a főútról be kell sétálni. Körbe van sámozva a háztömb, de erről is pontos tájékoztatást kaptam, a kaputelefon gombjait jól meg kell nyomni :)
  • Helyszín:

    Lift, folyosó sarka és nagyon szép lakás. Nappali, amerikai konyha, nagy ágy, szép fürdő, mindenféle vegyszer és kegyszer :) Modern dizájnos, minimál berendezés, simán ellaknék ott. Még volt ajtó valami felé.
  • Lány külseje:

    Megmondom őszintén én kimondottan vártam is tetkókat, van nem kevés, de nekem tetszett. Talán a képeken is látható kék szerelésben fogadott, világos bőréhez, szeméhez, hajához nagyon jól ment. A képeken látható vékony, jó alakú csajszi, műmellekkel és dús ajkakkal nekem ez tetszik. Igazi ápolt, dizájnos csajszi :)
  • Action:

    Kicsit félénk csókokkal indítottunk, de inkább teste felfedezésére koncentráltam. Mindig megkérdezte mit szeretnék. A ruháiból is úgy pattant ki egy szavamra, mintha ráripakodtam volna. Inkább érzékien kényeztet, de jól csinálja, kicsit nagyobb kézbe való mellbimbói vannak. Aztán rátértünk a lényegre, orálisan kezdett kényeztetni ami nagyon jól esett, majd kértem 69-be forduljunk. Ebben a pozícióban akár az egész órát el tudtam volna képzelni. De úgy éreztem nem érek célba (bár később megdicsérte a technikámat), így lovacskát kértem, több figurát is kipróbáltunk. Kicsit feszült voltam, meg a telefonom is folyton csörgött, és néhány perc után folyamatosan új ingerekre volt szükségem. Majd jöhettem hátulról, először punciba, majd jöhetett az egyik fő célom a popó. Nagyon jól meg lehet markolni Zaya fenekét :) Majd szemból is megkaptam a popóját, a lábait is a nyakamba tehettem. De éreztem ez így nem lesz jó egyikőnknek sem. Kezdeményező volt, újra orálisan kezelésbe vett, ekkor jött az egyik kedvencem. Bár nem ezzel az elhatározással jöttem, de annyira megtetszett, hogy kezelésbe vettem közben az egyik lábacskáját. Lábfétisem van, de egyben nagyon válogatós is vagyok, kevés az a női láb ami ápolt és tetszik is. Zayáé pont ilyen. A tetkó, a körmök és legfeljebb a testápoló illatát érzed.
    Sokáig csináltuk így, de nem lett jó, ezért mondtam inkább pihenjünk egy kicsit.
    Aranyos lány, nincs jó barátságban a tejjel ezért szereti a paleo édességet. Nem biztos, hogy mindig értettük egymást, de nagyon kedves volt. A végén még megpróbált megviccelni is :)
  • Elszámolás:

    Nem tudom mi a pesti átlag, de mondjuk hogy ez, plusz a popót nem hagyhattam ki.
    Minden úgy volt ahogy tajékoztatott, nem kérte előre, de letettem.
  • Összkép:

    Csinos lány, izgató tetkókkal, inkább érzéki partner. Talán jobban kedveli a két rövidebb menetet, mint a szenvedélyesebb egy hosszút, személy szerint az utóbbit pártolom. De teljes odaadással odafigyelt rám, egy rossz szavam nem lehet.
Happy Massage