• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Threewishes!

    Mikor megláttam a beszámolódat gondoltam, hogy nem fogod kritikai észrevételek nélkül megúszni a kollégák részéről.
    Pedig szerintem nem maradt már olyan porcikám amiről ne írt volna valaki. Egyszer volt olyan vendégem aki a címemet sem kérte el, mivel a sok írás alapján teljesen be tudta azonosítani a házat.
    Volt már aki a kézfejemről is írt, hogy megfelelő vagy sem...ilyenkor kicsit piaci árunak érzem magam.
    Megnyugtatásul közlöm, hogy pont olyan vagyok mint az előző 38 beszámolóban megírták. Megvan mindkét lábam és karom, a hajam és szemem színe sem változott, arcom is van (nem is kicsi) ...szóval minden a régi.
    Idézlek: egy csoda vagyok. Ez több mint elégséges bók. Nekem tetszik e rövidke írásod, én tetszem neked...kell ennél több?
    A kis pocakod (ugyanúgy mint régen) még most is pontosan beleillik a derekam és a fenekem közti ívbe. Most is olyanok voltunk mint két Lego.
    Ha máskor is kedved támadna játszani, csak érezd magad bátorítva.

    Üdvözlettel:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Telefonon, gyorsan egyszerűen történt. Amikorra kértem, szerencsére rám ért.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. A házszámra nem emlékeztem már, de a környékre érve eszembe jutott, a régebbi jól sikerült kirándulásaim. Odaérve a házra is emlékeztem már. Könnyű megtalálni. Ingyen parkolás.
  • Helyszín:

    Egy pár szintes ház alsó részén található, nagyon praktikusan megoldott, kellemes lakás. Úgy tudom akkor éppen csak ketten voltunk, de régebben is jól megoldott minden logisztikázást a drága. Fürdő, törölköző, minden volt,
  • Lány külseje:

    Ismét csak egy csoda. Mindig elvarázsolt. Most egy évig nem láttam és ismét ugyanúgy tetszett mint régen. Kék szem, szép arc, hosszú combok. Popsi és minden nagyon formás.
  • Erotikus masszázs:

    Nehéz lesz itt különválasztani a masszázst és a kényeztetést, mert egy merő kényeztetés volt a randevúnk. Én pl. úgy kényeztettem magam, hogy mindenhol megcsókoltam. Ő meg úgy kényeztetett, hogy először hagyta, majd ő is mindenhol hozzámért és mindenével uhhh
    A masszázsa valóban kényeztető andalító és vágyfokozó. Én csak abban reménykedtem, hogy legalább fele olyan jól esett neki amit adtam mint amit kaptam.
    Az egész testemet átlazította kézzel, testtel, cicivel, puncival.. Közben végig működött a beépített felvevőm, hogy meglegyen az élmény sokáig.
  • Levezetés:

    Szóval volt mindenkinek adok, kapok. Ahogy a puncijával csúszkált a vesszőmön, hát az érzés és a látvány... az igen maradandó élmény volt. Szépen felépített nagy ívű programja végén a puncira rásegített még a kis kacsójával is, és így jutottam egy szebb, új világba :)
    Köszönöm néki :)
  • Elszámolás:

    Ahogy régen is volt, ugyanannyi. A végén diszkréten lehelyeztem a polcra.
    Nagyon megérte nekem.
  • Összkép:

    Egy bájos boszorka. Igazi Nő, akit szerintem igen jól elszórakoztat, hogy a lábai előtt heverek, és néha még közötte is.
    Az idő lejárta előtt elkezdtem összeszedni magam és kedvesen szólt, hogy még ne siessek, de sajnos ennyire volt lehetőségem mind fizikailag, mind pedig időben.
    Köszi te drága.
Happy Massage