• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Jaj Istenem, most vettem észre, hogy nem is reagáltam... most komolyan szégyenlem magam, hogy Te vetted a fáradtságot és megírtál nekem egy felejthetetlen beszit, én meg csak most jutok a reagálásra. Bocsánat...

    Ahogy megláttalak, ahogy egymásra hangolódtunk, és ahogy előkerült kedvenc könyvünk, ami elég úgymond "perverz", nagyon nagyon jól éreztem magam veled!

    Szerettem a szerepben lenni, annyira átadtam már-már magam neki, hogy a könyvbeli férfi nevén is szólítottalak.

    Imádtam, véleményem szerint és minden reklámfogás nélkül, hogy mindenképp hozzám gyere vissza, nem fejeztük be a könyvet, de ahhoz pedig kellenek eszközök... én benne lennék a befejezésbe ;)

    Még egyszer köszönöm a beszámolót!

    Millió csók,

    Gré

  • Egyeztetés:

    Kivételt tettem, és a szokásaimnak megfelelően nem aznapra egyeztettem időpontot, hanem VTR rendszeren keresztül ráböktem a másnap reggeli első időpontjára, amit nagy szerencsémre el is fogadott. Szintén VTR-en jeleztem egy két kívánságomat előre, amivel kapcsolatban vissza is jelzett.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyedén megközelíthető a helyszín a Dózsa György út Tököly út kereszteződéséhez közel, új építésű lakónegyed, ingyenes parkolási-, pénzfelvételi-, ajándékvásárlási lehetőség a szomszédos Récsei Centerben.
  • Helyszín:

    Számomra jól ismert helyszín, egy nagy kedvencem rendelt itt nem is olyan régen. Gréti egy barátnőjével rendel itt, aki érkezésemkor még nem, távozásomkor már ott volt. Egyébként új építésű ingatlan, tip-top lakás, szuper fürdőszoba, ügyesen körbetükrözött tetthely. Kellemes félhomály, laptopról zene, szobainas a ruháknak, masszázspad és franciaágy a főszereplőknek.
  • Lány külseje:

    Gréti pont úgy néz ki a képeken, és közben mégsem. Nem tudom ki hogy van vele, de a képeken Gréti egy nőstényördög benyomását kelti, ami élőben is átjön, de ami csak személyesen tapasztalható meg az a bűbáj, a kislányosan kedves kisugárzás, amit a képek nem tudnak átadni. Szóval a fülledten magas szexuális kisugárzás nekem egy kis lolita érzéssel keveredett, ami elég ütős mixet eredményezett. Egyébként Gréti arca szép, az ajkakat azt hiszem kell külön ecsetelnem, a melleket meg mindenki látja a képeken, világbajnok külalak. Szexi kombidessszben várt, ami azért elég hamar elkerült róla.
  • Action:

    Ha jól emlékszem elég hamar, már érkezésemkor csókolózásra váltottunk az ismerkedő beszélgetésről, ami veszélyes, mert az ember így elég nehezen tudja rávenni magát, hogy elhúzzon a fürdőszobába. Ez ebben az esetben is így történt, de erőt vettem magamon. Visszatértemkor éppen a lepedőt rendezgette, szuper látvány volt, úgyhogy a kezembe is vettem az irányítást. Elég hamar egy könyvre és annak tartalmára terelődött a szó, és mikor kiderült hogy nem csak hogy olvastam hanem kedvelem is, Gréti rutinosan bújt bele egy számomra igen szimpatikus szerepbe, ami végig is kísérte az együttlétünket. Nyilván most kígyót békát fognak kiabálni rám, de részletekbe ebben az esetben azért nem mennék a szerepjátékot illetően, mert a sok marhát is vonz ez a témakör, ezt pedig Grétinek szeretném megspórolni. De hogy a fanyalgók se maradjanak muníció nélkül, Gréti bemutatta rajtam franciatudását, ami szuper élmény volt, nem kímélt sem engem sem magát. A koppanós mélytorkot még gyakorolni kell, de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nálam franciánál is gumi van, annak a teteje meg nem segíti elő a dolgot, mert sok lánynak ingerli a torkát. Ezután misszionáriusban folytattuk, ami bár a legunalmasabb póz, mégis a legjobb látvány nyújtja, mert kiváló rálátást biztosít a bejáratra és az ütemesen ringó mellekre is, ami ilyen melleknél nem akármilyen látvány. Sok figura ezután már nem volt, hanem a Frozen let it go betétdalára hajazva szépen kiengedtem minden feszültséget magamból. Ezután még beszélgettünk egy keveset, majd szépen visszahúztam az irodába.
  • Elszámolás:

    A bővebb információ alatt mindenről előzetesen tudomást lehet szerezni, az átadásának módjáról pedig az adatlapon lehet információt találni. Minden ennek megfelelően történt.
  • Összkép:

    Gréti szuper lány, már most egy nagyon profi szolgáltató, akiben viszont még mindig óriási potenciál is van. Visszajáró vendége leszek, ha a kedvessége és a hozzáállása változatlan marad, akkor sokak első számú kedvencévé válik.
Happy Massage