• Ingrid

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Maci:)
    Köszönöm hogy engem választottál,és meglátogattál!Ennek örömére regisztráltál :-)Üdv a klubban ;-)
    Jól estek kedves szavaid,és barátságos személyiséged.:)
    Örülök hogy jól érezted magad, kellemes élményekkel gazdagíthattalak a programom alatt.:)
    Várlak vissza szeretettel,ha teheted legközelebb is.;)

    Sok puszi
    vigyázz magadra!

  • Egyeztetés:

    Minden beszámolóját elolvastam, ami után már égő vágy volt bennem, hogy elmenjek Hozzá! Annak ellenére, hogy arra számítottam, hogy nehezen fogom elérni nekem sikerült felhívnom. Talán egy kocsit túl határozott is voltam, amit később be is vallott, de nagyon kedves és segítőkész volt. Elmondta a telefonba, hogy mivel vár. Megbeszéltük az időpontot és a helyszínt is. Minden egyértelmű és világos volt számomra.
  • Megközelítés:

    Tökéletes volt minden. A ház nagyon könnyen megközelíthető és ráadásul ingyenes a parkolás a környéken. Ismertem ezt a részt, így nagyon hamar oda találtam. Előbb érkeztem pár perccel. Felhívtam Kedveskét és Ő nagyon bájosan elmondta, hogy mit nyomjak meg. Utána már a házon belül pillanatok alatt fent voltam.
  • Helyszín:

    Egy nagyon kedves és hangulatos lakás fogadott. A lakás és a fürdő is nagyon tiszta és takaros. Nagyon pozitív, hogy nincs besötétítve a lakás ellentétben a többi masszázs hellyel! Természetes világos volt, ami így még jobban kiemelte a házigazdát. Viszont a lakás ennek ellenére maradt diszkrét!
  • Lány külseje:

    Abszolút pozitív volt. Látszott rajta, hogy egy kicsit tart tőlem, de ezt a kis félreértést tisztáztuk rövid időn belül. Tetszett a természetessége és a nyíltsága. Egyetlen dolog nem volt szimpatikus az a magas sarkú óriás cipő, de attól hamar megszabadult. Hiteles volt mindenben, ez megerősítette számomra, hogy jó helyen vagyok.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején mindjárt az ágyon találtam magam a fürdés után. Egy kisebb elkülönített részen volt az ágy. Már itt megcsodálhattam testét, amiről eddig csak olvashattam. Talán egy kicsit túlfűtött voltam a sok beszámoló elolvasása miatt, mert nem túl sokáig bírtam , hogy hozzám érjen. Fantasztikus érzés a meleg olajos testet érezni, ahogy csúszott rajtam.
    Itt már én is megérintettem csodaszép bőrét is...
    Ahogy azt már írtam a termesztés fény hatása nagyon szimpatikus volt, mert így folyamatosan láthattam minden egyes testrészét. Ami nagyon feltűnt, hogy a puncikája milyen csodálatos színű és milyen szépen kidomborodik. Miután az ágyon végeztünk letörölte rólam a felesleges nedűt, majd kedvesen átinvitált a masszázságyra. Egy kicsit keskeny volt, de ez nem zavart engem. Kiderült, hogy kölcsönbe kapta, mert a sajátja megadta magát.
    Rendkívül szakszerű és erős masszázst kaptam. Azt sajnáltam, amikor le kellett a fejemet tennem, mert akkor éppen nem láthattam.
    Aztán kaptam kárpótlást, hiszen a megfordulás után direktben láthattam macska testét.
    Erről nagyon nehéz írni , mert ezt át kell élni. Nagyon hajlékony és rendkívül sportos testével mindent kihasznál, amit csak lehet.
    Maximálisan elérte a célt, ráadásul utána még közösen is zuhanyoztunk, ami az i-re feltette a pontot.
  • Levezetés:

    Itt már részben írtam a masszázs résznél is, de nehány dolgot kiemelnék még. Nagyon jó minden egyes porcikája, amivel kényeztetést csinálja. Felfokozottá teszi az érzést a meleg olaj. Első alkalommal voltam még csak, ezért valószínűleg tartom, hogy tartalékolta magát,. Ennek ellenére rendkívül odafigyelt minden részletre. Legközelebb a masszázs után vissza szeretnék menni majd az ágyra, mert a padon korlátozottan baj
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam csak 1,5 órát maradtam, mivel csak a régebbi vendégek kaphatnak 2 órát. Ez mindkettőnknek jó volt, mert így megismerhettük egy kicsit a másikat. Az előre megbeszéltet letettem neki az asztalra és nagyon korrektül meg is köszönte.
  • Összkép:

    Óriási hiányérzettel távoztam, de ezt jó értelemben értem, mert legszívesebben még maradtam volna.
    Az ideális nőt testesíti meg számomra, hiszen szép, sportos, okos és hasonló gondolkodású, mint én.
    Nagyon jó masszázst kaptam kellemes beszélgető partnertől egy eléggé túlfűtött hangulatban.
    Azt hiszem, hogy már most egyeztetem a következő találkozót, hogy ismét átélhessem ezt még nagyobb kifejlettel.
Happy Massage