• Jázmin00

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ritkán fordul elő velem ilyen, de kb 2ik csörgésre felvette, nagyon kedves volt a hangja, igazából ez fogott meg, mert előtte már beszéltem lányokkal, de ahogy a lányok is már a telefonból kiszűrik kit fogadjanak, rám is hatással van kivel hogyan beszélek. Később smsben kért még kis csúsztatást, nem volt most gond.
  • Megközelítés:

    Kosztolányihoz közeli mellékutca, érdekes módon eddig mindig volt parkoló hely fizetős de ez kit érdekel őszintén, voltám már itt másnál, új ház, diszkrét bejutás.
  • Helyszín:

    Új lakás, két szoba, eddig mindig a nappalikonyhásban voltam, előnye hogy van is étkező asztal székekkel, rengeteg hely, meg a konyha, és Jázmin így kávéval is meg tudott kínálni a végén, de ne szaladjunk előre, fürdőben minden ami kell, ágy nem nyekereg, minden szuper.
  • Lány külseje:

    Lényeg, a képeknek tökéletesen megfelel. Arca nem látszik, de senkinek nem okozhat ez sem csalódást, szép arcú, nem plázacicás hanem bnős kedves arc. Nekem nagyon bejött, főleg a személyiségével együtt, mert egy tünemény, tényleg magas, formás popsi, szép cicik, minden ok.
  • Action:

    Az a típus, aki olyan hangulatot teremt, mintha ismernénk egymást, én rögtön felismertem és alkalmazkodtam, tehát nem durr bele, hanem kis csevej, leülök, dumálunk, aztán finoman átsiklunk a témára amiért jöttem, csak olyanoknak ajánlom, akik maximálisan tisztelik a csajokat és nem éreztetik a szolgáltatás jelleget.
    Na fürcsi után, amikor is szobából kilépve a fürdőben készülődő másik hölggyel taliztam (először, mert később, mikor végeztünk is beugrott vmiért, de félreértés ne essék, egyáltalán nem volt kellemetlen, engem meg kicsit sem zavart, és hát ő is egy szemrevaló teremtés, miért is zavarna egy ilyen meztelen hölgy????), szóval az is szép látvány volt, köszönet érte, tényleg, tehát a szobában meztelenül várt Jázmin, aki mellé leheveredtem az ágyra, és elkezdett simogatni, majd a főnököt vette kezelésbe, de mundez úgy történt mintha tényleg régóta ismernénk egymást, és bár a főnökkel sem találkozott még mégis nagyon otthonosan foglalkozott vele, pont úgy ahogy jó nekem, de lehetett irányítani is, főleg akkor amikor már majdnem elsültem, ekkor kajánul mosolyogva rámnézett, simogatta a golyókat, meg persze a szájával is kényeztette, aztán a második ilyenkor már elég volt jeleznem és szépen ment is a golyókhoz, fantasztikus volt, a technika egyébként változatos, csak száj kézi golyósimivel, kézzelszájjal bólogatós gyors lassú minden ami kell, természetesen oldalról, hogy közben simogathassam a fenekét punciját, ami nedvesedett is, ami külön emeli az élményt ilyenkor, később sem kellett síkosító. Bármeddig elviseltem volna kényeztetését, sokáig is csinálta, de mindenképpen szexet is akartam ezzel a gyönyörű és kívánatos csajjal, vvt kértem és hát ahogyan minden lánynak kellene, szájjal rakta fel, én térdeltem. Doggyval indítottam, a látvány leírhatatlan, markolta a párnát, fejét belefúrta, és adta a hangokat rendesen , szerintem élvezte és nem megjátszotta, mert az egész csaj olyan természetes jelenség, Néha komoly tempót diktáltam néha egészen lassan csúsztam kibe élvezve a látványt, de ő is tolta rendesen magát, néha meg kellett fognom a csípőjét hogy meg ne mozduljon mert elsülök és még terveim voltak vele. Misszi következett, lapos izmos has, felhúzott lábak, szépen ringó cickók, hol rádöltem hol felegyenesedve a csípőjét fogva adtam a ritmust, majd oldalra fordítottam lábait, majd egyiket a nyakamba raktam. Felülre kértem, becsusszant, és olyan vehemenciával bekezdett, hogy alig győztem leállítani, kicsit én mozogtam, majd megint engedtem, de olyan jól csinálta és olyan szexi volt, hogy ki kellett szó szerint menekülnöm alóla, mert egy perc alatt kivégzett volna. Kértem a nfvsz, amit olyan jól csinált, hogy majd el szálltam, hagyott szépen lenyugodni, sokáig egyre lassabban szopizott, és csak amikor már teljesen lenyugodtam, csak akkor állt fel, de zárt (teli) szájjal mosolyogva rámnézett és mutatott a fürdő felé, hogy kimegy. Hát nem édes?
    Még jó sokat dumáltunk utána, meg megkínált kávéval, hogy amíg fürdök megcsinálja. Tényleg mintha a bőmnél lennék.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt. ahogyan a telefonban mondta minden úgy volt, előre kérte de ez így van rendjén. Esetében virágszálak számáról nem érdemes beszélni szerintem.
  • Összkép:

    Képeknek tökéletesen megfelel, szép arcú, tökéletes bnő feeling, és igazi beleélős szerető feeling, szuper szexkultúra, viszont csak olyanoknak ajánlom akik tisztelik és igazi nőként kezelik a lányokat, mert Jázmin minden tiszteletet megérdemel, nagyon közvetlen nagyon baráti légkört teremt. Köszönöm Jázmin.
Happy Massage