• NIKI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kolléganő vette fel 3. csörgésre (korrektül elmondta, hogy NIki épp nem tudja felvenni, de ő is tud segíteni). Elmondta a programot, a részleteket, beírt időpontra aznap estére. Telefonban pontos cím, kapukóddal.
  • Megközelítés:

    Hév, villamos, busz a közelben. Parkolást nem tudom, elég kis utca, építkezéssel szemben, lehet hétköznap érdemes kis időt szánni rá.
  • Helyszín:

    Elég érdekes a ház, az utcáról a garázsba jutsz, azon keresztül a lépcsőházba. Természetesen egy család akkor pakolt a kocsiból amikor érkezetem. Néhány lakásos társasház, kb 10-15 éve épülhetett, szóval elég egyértelmű volt hova megyek... Szépen berendezett szalon, ígényes tapéta, fürdőben zuhanyfüggőny és pont olyan tusfürdő amit én is használok, szóval a többit nem ellenőriztem. Fontos kiemelni, hogy elején/végén friss törülközöt kaptam, és a kilépőt is cserélték. Ígényes, tisztán tartott hely (vagy csak ilyennek kéne mindenhol lennie?). A masszázs szoba tapétázott, hangulatvilágítással, a pad két oldalán két óriási tükör a kilátás javítására. Fotel, ruhainas, van pakolni.
  • Lány külseje:

    Én megverném a fotóst, Niki elégedett vele. Alacsony cukiságbomba, kirobbanó energiával. A képek alapján fel lehet ismerni, hogy ő az, de a természete, kedvessége nem jön át. Fiatal, kb 30 körüli lány, selymes bőr, kedves mosoly, elvarázsoló hang és személyiség. Mint minden nő, ő is elégedetlen bizonyos testrészével, ezt tessék hangosan és sokat dícsérni. (meg amúgy is). Valami ruhában fogadott ez egészen biztos, de gyorsan lekerült, szóval nincs sok emlékem róla.
  • Erotikus masszázs:

    Gyúrásra nem ilyen helyekre járok, így nem is ez az elvárás. Az elején megbeszéltük, hogy egy hedonista disznó vagyok, aki csak elnyúlik és élvezi, hogy kényeztetik. 1,5 órára mentem, ebben 2x kényeztetés és sok-sok masszázs volt benne. Alap fogásokkal dolgozik, nem ment rá csomó/beállt részekre külön, egy általános simogatásos masszázst kaptam, ami akkor és ott nagyon jó volt. Másnap éreztem, hogy határozottan könnyebben mozgok, szóval volt hatása. Amúgy meg 162 cm és kb 45 kg, fizikailag ne várjon tőle senki csontropogtatást. Maga a masszázs rész el van választva a többitől, nincsen félreértés, hogy most éppen hol tartunk, de nekem ez így volt jó. AKi szereti masszázs közben az eltévedő kezeket, szóljon előre Nikinek .-). Kellemes beszélgetőpartner, érdeklődik, kérdez, mesél, mindezt igazi "mesemondó" hanggal amit csak hallgatnál egész este.
  • Levezetés:

    1,5 órában kétszeri lehetőség van. Mivel lusta disznó vagyok, nem éltem a kölcsönösséggel, pofátlanul kihasználtam csak a lehetőségeket. Lelkes, irányítható, mindent megtesz, hogy jól érezd magad. Figyel, kedves, és azt szeretné, hogy jó legyen neked.
  • Elszámolás:

    Amennyit a barátnő mondott a telefonban. A végén letettem az asztalra, kiszámolva pontosan.
  • Összkép:

    Kedves fiatal nő, akivel simán elmennél kávézni, beszélgetni, hallgatnád a meséit :-). Korrektül kell hozzáállni, hallgatni rá és akkor kinyílik és csodában lesz részed. (Niki könyörgöm tegyél fel egy szelfit tükörből, hogy lássák ki vagy valójában :-)). Aki a 20 éves nagymellű "látványcsajokra" megy ne menjen, aki szeretne egy tényleg jó masszázst barátnős kényeztetéssel, itt a helye!
Happy Massage