• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Drága Tavroe!

    Bocsánat, hogy megkésve válaszolok, csak most lettem ismét aktív köztetek ;)

    Nagyon köszönöm a beszámolót és a csokit is :))))))) Nagyon finom volt, annak ellenére, hogy diétázom, nagyon jól esett, szuper jó fej voltál :)))

    Nagyon jól éreztem magam, és egy végtelen kedves embert ismertem meg, akivel remélem mihamarabb találkozunk ! ♥

    Hot million kisses,

    Gréti

  • Egyeztetés:

    Gréti egy jóideje már bekerült a Kedvenceim közé és egy (másik) jóideje már ő vezeti a listát. Azt hiszem ez nem csoda, csak végig kell nézni a fénykép-portfólióját.
    Nem volt egyszerű bejutnom hozzá: a VTR-en leegyeztetett időpontot kétszer is lemondta, pedig az egyiket még telefonon is egyeztettük előtte, de közbejöttek problémák... Én meg össze voltam törve, mert annyira készültem a randira, és mert Gréti már a VTR üzenetekben is annyira kedves volt.
    Nem adtam fel, és végül harmadjára összejött: ezt az alkalmat is VTR-en egyeztettük napokkal előre amire egy órával az érkezés előtt sms-ben ráerősítettem.
    Megérte a küzdelmet! Talán még sosem volt részem ennyire különleges élményben a hosszú évek "kalandozásai" alatt, és még most is meg kell csípnem magam, hogy tényleg ébren vagyok-e. (Máris leírom, miért.)
  • Megközelítés:

    Előttem már többen leírták: a tetthely a Keleti háta mögött egy modern társasházban található. A környéken nagy forgalmú főútvonalak metszik egymást, így a tömegközlekedés nem lehet gond. Autóval is könnyű odatalálni, a parkolás ingyenes (!), de ott jártamkor nem láttam üres helyet, az autóval érkezőknek erre nem árt számítaniuk.
  • Helyszín:

    A társasház egyik emeletére kellett feljutni, a kapukódot és az útbaigazítást Gréti megadta. A navigáció pontos volt, kíváncsi tekintettel nem találkoztam.
    A lakás tisztának, világosnak és modernnek találtam. A bővebb leírástól tartózkodnék: egyrészt talán ez nem is fontos most, másrészt Gréti miatt alig emlékeszem valamire. A lakásban ketten is fogadnak vendégeket - tudtam meg Grétitől -, és mintha valami diszkrét zajt észletem is volna, de ez minden.
    A fürdőszoba káddal és zuhanyfüggönnyel felszerelt, és minden kiegészítő - szájvíz, pohár, bontatlan fogkefék - rendelkezésre álltak a testi kapcsolat előtti "ideális helyzetbe kerüléshez", a tusfüdők pedig orgonasípszerűen sorakoztak a kád szélén. Ami a mind közül a leginkább említésre méltó, az a törülköző volt: hófehér, nagyméretű, puha, nedvszívó. Olyan benyomásom támadt mintha egy 4-5 csillagos wellness szálloda kényeztető részlegébe érkeztem volna meg.
    A konkrét tett konkrét helyszíne pár lépésre volt a fürdőtől: normál méretű szoba nagyméretű franciaággyal, masszázspasztallal, mindkettő mellett tükörrel, és az öltözködést segítő néhány figyelmesen elhelyezett kellékkel.
  • Lány külseje:

    A régi vicc jut az eszembe a többemeltes feleség-áruházról, ahol az elsőn a csinos nők találhatók, a másodikon a csinos nők, akik szeretik a szexet, a harmadikon még nem járt vásárló :-) A második emeleti lányokat valószínűleg Grétiről mintázhatták!
    A kollégák írták, hogy Gréti egy szexbomba. Naná: atomtöltettel! Kis-közepes testmagasságához vékony alak és tökéletes formájú, buján telt intim idomok tartoznak. De ehhez még hozzáadódik a kedvessége, bujasága, a kisugárzása, ami megtölti a szobát.
    Olyan testi és lelki adottságokkal rendelkezik, amikért a középkorban ölték egymást a férfiak... talán még most is... Nem tehetek róla, ez van, én is beálltam a Grétit dicsőítő kankórusba :-)))

    Egy fehér blúzszerű felsőből és egy piros kockás szoknyából álló diáklányos szettben (egyik képén látható ebben) és magassarkúban fogadott, némi nyálcsorgást eredményezve nálam. De ami a gyengém, hogy a kis huncut a nagyon rövid szoknya alá nem vett bugyit. Ha előrehajolt minden csinos és buja alkatrésze kilátszott...
  • Action:

    ...márpedig előrehajolt, naná!, hiszen fel kellett teríteni a hófehér tisztaságú lepedőt a franciaágyra, és annak precíz eligazgatásához négykézláb fogott hozzá. Először kicsit lefagytam a gyönyörtől, aztán Gréti mögé lépve meggyőződtem arról, mindent jól látok-e és végül nem álltam meg, hogy ne nyomjak egy-egy puszit a popsija két oldalára, majd egy harmadikat pár centivel lejjebb, középre a kopaszbarackra.
    Aztán fürdeni mentem - megjegyzem, fürdés előtt semmilyen "kontakt" nem volt, az ajtón belépve is csak kézfogás - és ez így rendjén is volt. A fürdőajtón kilépve ott várt engem Gréti immár ruha nélkül a maga teljes pucér gyönyörű valóságában. Le is állt a légzésem egy pillanatra.
    A szobában én az ágy szélére ültem, ő elém állt és azt beszéltük meg, rábízom magam, lepjen meg, mint egy szülinapi ajándék. Ebből aztán fergeteges szex lett (most gyorsítok kicsit):
    ölelkeztünk és csókolóztunk, simogattam őt, ahol értem, aztán keresztben az ölembe ült és úgy folytattuk. Aztán elém térdelt és hosszan és mélyen kényeztette a bőcerkát, majd ezt folytatta úgy, hogy talpra álltam és moziztam a tükörben. Nem hagyta ki az alsóbb tartozékokat sem. Utána én következtem, tetől talpig végigcsókoltam, végül hosszan és kitartóan nyalakodtam a kopaszbaracknál. Ezzel nem tudtam betelni és ezért abbahagyni sem, amire Gréti buja csipőmozgásokkal reagált, majd rám szólt, hogy leállhatok, mert időközben elérte a végállomást.
    Gumit fel! Azt kértem, legalább öt pózban legyen az enyém, mire azt mondta, lehet az nyolc is. Háromig jutottunk... Először lovacskázott, mert be akarta mutatni nekem a férfiszem előtt hibálódzó mellek látványát. Aztán feltessékeltem a masszázspadra - elülső oldali döngetésre, harmadjára pedig a pad elé állt, rákönyökölt és én hátulról "uralkodtam" rajta, de tényleg, mert a hosszú copfját a csuklóm köré tekerve belekapaszkodtam a hajába kefélés közben. Ennek aztán meglett a hatása, nem bírtam tovább: éreztem a vég közeledtét és kértem, hogy szájjal végezzen ki. Megtette: gumi le, farkinca be (egy másik csodálatos helyre), a töltet ki, végtermék papírba be.
    Igen ám, de közben elment az idő! Nem szóltatok előre, Kollégák, hogy Grétinél az egy óra jószeivel csak az előjátékra elég :-), mert az emberfia minden percet ki szeretne élvezni, és legszívesebben beköltözne hozzá!!! Én még így sosem jártam, simán bírni szoktam a duplázást, sőt igénylem is. Most is bírtam volna, de eldumáltuk és elnyalakodtuk :-) az időt... Nahát...

    A lényeg azonban nem vagy csak részben derül ki a fentiekből. Mert a lényeg Gréti lénye.
    Belül bájos és kedves, küvül szuperszexi, a csókja igazi csók, az ölelése igazi ölelés, igazán átadja magát az élménynek. Nem mesélhetők el jól azok a nagyon fontos és buja mozdulatai, ahogyan a símogató (taperáló, bocs!) kezemet az intim testrészei felé terelte, és ehhez finoman szétnyitotta a comjait is. Tud egyszerre barátnős és pornós lenni (utóbbi kapcsán hacsak az ajkáról lecsorgó arasznyi nyálcsík képére gondolok, huuuhhh...)
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt és - finoman szólva is - optimális. Amúgy benne van a bővebb infójában: az új pesti átlagnak szokás nevezni. Én mindjárt az elején átadtam neki egy kedvekedő pici csokiba rejtve, amit nagy örömömre meg is majszolt amíg fürödtem (ha jól tudom).
  • Összkép:

    Azt szokták mondani, akkor jó egy beszámoló, ha egy vagy néhány negatívumot is megemlít. Hát itt nincs negatívum. Egyetlen kritkám, hogy nem lehet Grétivel betelni:-)
    Nagyon kérem a kollégákat, hogy vigyázzanak erre tündérre, és Grétit arra, hogy csak azokat engedje közel magához, aki erre érdemesek. Remélem, én köztük vagyok! :-))
Happy Massage