• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága Majomcsapda!

    Köszönök szépen mindent!
    Szeretem az ilyen jó humorú vidám pasikat, mint Te!
    Szép napot!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, mikor online volt. Felvett, és kaptam időpontot 30 perccel későbbre. Kedves, aranyos hangja van, a telefonban minden lényegeset elmondott.
  • Megközelítés:

    Vigyázat, a térkép kicsit csalóka! Patrícia jelenleg az ismert kondorosi úti házban rendel. Az uszoda előtt mindig van hely, onnan két percet kell sétálni. Villamos a ház előtt megy.
  • Helyszín:

    Szokásos lakás két baszobával. Mi a folyosó felé néző szobában voltunk, itt ablak csukva és redőny lehúzva. Nyáron gondolom kínosabb, most kellemes hőmérséklet volt. A szobában ágy, és egy nagy fotel, ami elé kiválóan oda lehet térdelni... A fürdőben kád és zuhanyfüggöny, többféle tusfürdő, valamint szájvíz. A törölköző nagy és puha.
  • Lány külseje:

    A képek retusáltak, a tetoválások és a pocak eltüntetésre kerültek, de kinél nem... A mellek stimmelnek, az adatokban sincs nagy stikli, Patrícia egy csinos, bögyös cicababa.
    Sokat mosolyog, kedves és aranyos. És azok a cicik.... Egy bikiniben fogadott, a bugyi oldalról kibontható masnis megoldás volt, tetszett...
  • Action:

    Patrícia repertoárja meglehetősen széles, de ma csak a franciájára került sor... Fürdés után elhelyezkedtem a fotelben. Azonnal elém térdelt, és kis kitérőkkel meg is érkezett a megfelelő helyre. A haja ugyan kicsit belógott, de így is izgalmas látvány volt. Ügyesen kényeztette a farkamat, hol a szájában voltam, hol nyalogatta, a kezét csak minimálisan használta. Egy idő után áttértünk az ágyra, ahol is hanyattfekvésben gyönyörködtem tovább a látványban. Hamarosan gumit húztunk, de a gumifóbiám ismét győzött, így visszatértünk a kezdetekhez. Patrícia kitartóan szaxizott, így is értem véget a szájába. Az utódok szilviában landoltak, majd egy gyors fürdőszobai kitérő után már érkezett is vissza. A hátralevő időt elbeszélgettük, egyikünk sem erőltette a második menetet.
  • Elszámolás:

    Borítékban tettem ki a kisszekrényre, végig ott maradt. Olyan, hogy mindenképpen megérje egy órát maradni (alig valamivel több, mint a félóra), a budapesti átlag környéke a mértéke.
  • Összkép:

    Gyakorlatilag nettó 30 percet Patrícia szájában voltam, a többi időben meg beszélgettünk. Most erre vágytam, és ezt kaptam, talán nem véletlenül. Patrícia rutinos versenyző, szerintem mindenkihez képes alkalmazkodni :D. Jól éreztem magam, ezért kap a beszámoló jó besorolást. Mostanában mindenki szórja a magasabbnál magasabb értékeléseket, de én szigorú vagyok :D :D :P
Happy Massage