• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap és a mai nap több lányt kerestem, de sajnos nem sikerült egyiküket sem elérnem. Ekkor vettem észre, hogy Bia újra aktiválta a hirdetését. Mivel jó ideje a kedvencek között van, de még nem volt lehetőségem eljutni hozzá, így felhívtam. Arra számítottam, hogy nehéz lesz egyeztetni, de nem volt az. Azonnal sikerült elérnem, és egy órával később már ott is voltam. Mondhatni, szerencsém volt.
  • Megközelítés:

    Parkolásról nem tudok semmit mondani, de BKVvel a hely könnyen megközelíthető. A házszámra többször rákérdeztem, mert nem hallottam rendesen a telefonban, de utána már könnyen odataláltam. A ház előtt újabb telefonra kaptam meg a kaputelefon számát. A lakást lifttel közelítettem meg.
  • Helyszín:

    Új építésű házban, rendesen bebútorozott, jó állapotú lakás. A szokásos, jól felszerelt tusfürdő készlet mellett egy egyéb szépészeti kellékekkel is rendesen el van látva. Nem számoltam sem a tusfürdőket, sem a szájvizeket, de mindből volt több, mint elég. A szoba a célnak megfelelő, ágy, kisszekrény, tükrösszekrény van benne. Ez célszerűen, a foglalkozásra kialakított helységnek tűnt.
  • Lány külseje:

    Bia gyönyörű lány. A képeknek mindenben megfelel, széparcú, formás idomokkal. Keblei természetesnek tűnnek, csak halvány hegek utalnak a beavatkozásra. Fekete fehérneműben, és a kért combfix+magassarkú szettben fogadott. Értelmes, készséges hozzáállással, jó kommunikációs készségekkel rendelkezik. Szerintem túl sok parfümöt használ, ami nem kellemetlen, de a találkozás titkos jellege miatt lehet problémás.
  • Action:

    Az elején, még ruhában leültünk a nappaliban a kanapéra beszélgetni. Kicsit talán mindketten zavarban voltunk, de ez hamar oldódott. Kaptam egy puszit, majd elküldött fürödni.
    Fürdés után a szobában az ágyon várt. Csókolózni kezdtünk, ami igen kellemes volt, bár nem a mindent felfaló változat, hanem inkább a kellemes szopogatás, nyelv nélkül. Előtte rákérdezett, hogy mehet-e a csók, majd később, a francia előtt ismét, hogy mehet-e gumi nélkül a francia, de több kérdés nem nagyon esett. Csókolózás után (és vetkőztetés után, csak a combfix maradt) lejjebb vándoroltam, és a ciciket kezdtem el kényeztetni. Óvatosan, mert megbeszéltük, de a beszik alapján is tudtam, hogy érzékenyek. Jelezte, hogy megfelelően csinálom, mert nem lett túl érzékeny, így a másik cicit is megkóstoltam, majd lejjebb vettem az irányt. Kicsit puszilgatni kellett a combját, és a környéket, hogy végre bejussak a gyönyör szentélyébe. Óvatosan nyalogattam, ami igen hamar kellemes véget ért a számára, a további izgatás elkerülésére eltakarta az érzékennyé vált csiklót.
    Fordultunk, és ő kezdett franciázni. Jól csinálta, megfelelő odaadással, megfelelő ingerléssel, kevés kézi segítséggel. Néha a zacsikhoz is elkalandozott. Én közben ott simogattam, ahol elértem, mivel a két lában között helyezkedett el, ez elég minimális érintkezés volt. Majd azt mondtam: "Akarlak".
    Gumit húztunk. A márkát nem tudom, de édeskés, enyhén kellemetlen szaga volt. Lovagolva kezdtük, majd kipróbáltuk a hagyományos pozitúrákat (misszi, doggy, fordított lovagló, lovagló). Kellemes volt a szűk puncijában mozogni, de nem mertem nagyon elengedni magam, talán a méhszája volt túlérzékeny, mert mintha a túl mély mozgások kellemetlenek lettek volna neki. Ami külön kellemes volt, és kevés lánynál tapasztalom, az egyfajta full-kontakt simulás volt. Ezt nagyon szeretem, de sok lány inkább elhúzódik, hogy minél kevesebb legyen az érintkező felület. Biánál viszont élvezhettem az egyik kedvenc pózomat is, ami lovagló póz, ahol a lány rám fekszik, és én mozgok alulról (egyszerűbb, mint amilyen bonyolultan hangzik), vagy amikor missziben átölelt a combfixes lábaival (egyúttal az enyhe combfix-fétisem is jóllakott).
    Hosszú szex után ő pihenőt kért, én javasoltam, hogy további testmozgás helyett fejezzük be franciázva, vagy ahogy sikerül (többnyire csak ön-izgatással). Újabb kellemes francia, és erősödő kézimunka következett, amivel egészen orgazmusközeli állapotba kerültem, de a kielégülés váratott magára. Átvettem az izgatást, és megkértem, hogy vegye vissza a cipőjét, és feküdjön mellém. Ennek a kérésnek eleget tett, bár nem mellém, hanem inkább rajtam keresztbe feküdt, amennyire emlékszem (kissé már szaggat a videó a fejemben). A látvány és ingerek hatására hamarosan jött a spricc a hasamra, majd gondosan letörölgetett. Szó nélkül vett ki egy palack márkás vizet nekem a hűtőből. Röviden beszélgettünk, ki milyen combfixet szeret, mivel töltötte a nyarat, ilyesmi. Én kezdeményeztem, hogy mennyi az idő (semmi TP, tőle szerintem még maradhattam volna, legalábbis az érzésem az volt), mentem fürödni, és búcsúztam. Kaptam még pár búcsúcsókot, ölelést (és illatot a ruhámra), ilyesmit, majd távoztam.
  • Elszámolás:

    Még az elején, kérés nélkül elhelyeztem az asztalon a telefonban megbeszélt számú virágot. A régi pesti átlag dupláját kell érteni ezalatt, ami számomra már határeset.
  • Összkép:

    Kellemes együttlétet töltöttem egy csinos lánnyal. Ha más tapasztalataimhoz hasonlítom, akkor mindenképp a jobbak közé sorolom az élményt, a virágcsokor mérete viszont túl magas elvárásokat támaszt bennem az együttlét iránt, amihez nehéz felérni, ehhez mérten értékelem az élményt.
Happy Massage