• Dórika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Drága Valverde !

    Nagyon örülök, hogy ilyen jó benyomást tettem Rád! Ennek függvényében szeretettel várlak bármikor vissza!

    Köszönöm a kedves szavakat, jól esnek nagyon:))

    Milliónyi csók,

    Gréti

  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül ment, másnap tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    BKV-val könnyen megközelíthető több buszjárat is gyakorlatilag az épület mellett áll meg. A Keletitől pár perc séta.
  • Helyszín:

    Egy modern építésű, liftes társasházban található a lakás. A fürdőben többféle tusfürdő és szájvíz is található, itt is van hely bőven, nem akad bele az ember álló farka mindenbe. A tetthelynek kialakított szobában található masszázságy is az akcióra szánt fekvőhely mellett. Kellemes és higiénikus az egész helyszín, minden tökéletesen ki van alakítva, hogy a célnak megfeleljen.
  • Lány külseje:

    A képek megmutatnak mindent, habár engem kevesebb sminkben várt, ami szerintem kifejezetten jól állt neki. Gyönyörű szemek, cuki mosoly és az a száj... Szerintem erre mondják, hogy csókolásra termett, az időm jó részét itt csüngve töltöttem el. A cicik fantasztikusak, amikor kibontottam őket, akkor döbbentem rá, hogy nincs rajta melltartó, olyan feszesen álltak a helyükön. Ez a fiatalos tökéletesség minden porcikáján érezhető, nem lehetett egyszerűen betelni vele.
  • Action:

    Gréti kérésemnek megfelelően egy barátnős, hétköznapi ruhában fogadott, ami hangsúlyozta a fiatalos báját. Mind telefonon, mind élőben is végig nagyon kedves, türelmes és empatikus, ami számomra a legfontosabb egy ilyen találkozónál, hogy el tudjak lazulni. A kötelező fürdés után visszaérve rögtön egy hosszas csókcsatába bonyolódtunk. Ezeket a vastag, puha ajkakat csókolni mennyei, ráadásul ő jól megtalálta az egyensúlyt abban, hogy mennyire legyen aktív miközben hagyja, hogy irányítsak. Órákon át el tudnék lenni vele anélkül, hogy mást csinálnánk :) No de nem csak ezért jöttem, szóval mindeközben kicsomagoltuk egymást és a csodálatos cickókon is elidőztem egy kicsit, majd elkezdtem szájjal kényeztetni odalent, amit hálás sóhajokkal viszonzott miközben finoman irányított is. Annyira nem tudtam betelni a testével, hogy kb. az első negyed órában nem is vette kezelésbe az én műszerem, ennek a végére pedig úgy fel voltam már pörögve, hogy a kellemes franciájának méltatlanul kevés időt hagytam csak és megkértem, hogy húzzunk gumit. Missziben és kutyusban is toltuk egy jó ideig, ami mindkettő fantasztikus érzés, de a csúcspont az mindenképp az volt, amikor ő került felülre. A látvány is gyönyörű, ahogy a cicik ringanak az ember arcába, plusz van egy-két trükkje, amiktől keresztbe álltak a szemeim az élvezettől. Szerintem számára is ez jött be legjobban, a végére már mindketten lihegtünk egymás nyakába, meg is dícsért, hogy így megizzasztottam őt is :) Közben kiagyaltuk, hogy a végén a szájába szeretnék elmenni, úgyhogy gyorsan lekaptam a gumit és némi franciás rásegítés után kiadtam magamból mindent, amiből egy cseppet sem láttam viszont. Egyáltalán nem figyelt az órára, de láttam, hogy elröppent az idő, úgyhogy még beszélgettünk egy jót, miközben összeszedtem magam és fájó búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem az asztalra, később nem került szóba. Nagyobbik pesti átlag, a bővebb infóban megtalálható minden részlet.
  • Összkép:

    Gréti egy fantasztikus lány, aki túlteljesítette minden elvárásomat, nagyon jól átérezte, hogy mire van szükségem mind fizikailag, mind emberileg. Végig őszintén volt kedves és azt éreztem rajta, hogy szívesen ad, nem csak kötelességtudatból. Tényleg olyan volt, mintha a barátnőmmel lettem volna együtt, csak szebb és ügyesebb :) Maximálisan ajánlom mindenkinek, csak vigyázzunk rá, hogy ilyen tüneményes tudjon maradni még sokáig:)
Happy Massage