• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Csak most vettem észre.....
    Köszönöm, puszillak

  • Egyeztetés:

    Bájos hangja van.Készségesen elsőre sikerült megegyezni-még őt is meglepve egész jól elbeszélgettünk ismeretlenül.Jókedvűen és kíváncsian vártam a találkozást.
  • Megközelítés:

    Marina part.Sok szép emlék köt hozzá.Bár az őrbódét középen már pár éve elbontották így a parkolás kissé nehézkes.De nehogy ,ne találjak helyet ha már kíváncsisággal és vággyal telve jöttem. :)
  • Helyszín:

    Gyönyörűen kialakított,exkluzív benyomást keltő lakás.Látszik az igényesség mindenen még az utolsó mécsesen is ami minden a vendég kényelmét hivatott szolgálni!A 2 tükör külön huncut látványfokozó elemként tökéletesen működik.
  • Lány külseje:

    A fotók nem tudják visszaadni a szem csillogását,a mozgás kecsességét és az érintés bensőségességet.
    Hangsúlyozom először voltam nála,de olyan volt már az első pillanattól mintha....
    A képeken ő van,de életben ott az a plusz ami kisugárzás,empátia,kedvesség.Ezt nem tudja a fotó vissza adni.Csillagos 5! :)
  • Erotikus masszázs:

    2 órára mentem mivel elég kötöttek az izmaim és tisztába vagyok vele hogy ez nem kis munka.Persze a lehetőségként meglévő erotikus kényeztetést is maximálisan ki akartam használni.A fehérnemű gyorsan lekerült róla és így még jobban megcsodálhattam arányosan szép ,igényesen karbantartott alakját!
    Zuhanyzás után hanyatt fekvés és talpmasszázzsal kezdte majd úgy haladt egyre feljebb..na és itt kértem az első kényeztetést megszakítva a bevált programot.Jó néven vette,vagy tettszett a hiúságának vagy többnyire ezt váltja ki a látvány a vendégekből,tök mindegy-nekem csodálatos 15 perc következett. :)
    Az azt követő masszázs szakszerű volt és kellően erős ahhoz hogy ellazítson.Személyisége alkalmas akár komolyabb témákra is beszélni közben ugyanúgy ahogy ha kértem most kicsit bolonduljunk meg,2 másodperc alatt izzó szemű vad,érzéki úrnővé vált.Egész lényével az utolsó másodpercig kényeztettet,az utolsó cseppig elélveztetett.Túl a mámorító perceken még sikerült a vállamat is úgy átgyúrnia ,hogy azóta nem fáj és rendesen tudok edzeni.
  • Levezetés:

    A 2 órában többszöri levezetésre van lehetőség,amit én maximálisan ki is használtam.A látvány és közvetlensége annyira lenyűgözött,hogy már a talpmasszázs közben rákéredzkedtem a kényeztetésre. Ő nevetett,hogy máris de mivel látta,hogy készen állok így kezelésbe vett.(Ilyenkor kéne szaftosan ecsetelni,hogy mit tett kézzel és szájjal-csodát,az biztos! :) De bocs srácok,most nincs kedvem ingyen forgatókönyvet írni Kovinak. Ha feldob egy csekket,kiszínezem a sztorit. :) Egyszerűen ritkán találkozni olyan lánnyal akinél a kéz,száj és szemkontaktus ennyire összhangban van. Ráadásul a szobában elhelyezett 2 tükör is rafináltan van elhelyezve,beállítva. A hosszú hajával közben számtalanszor végig simította a melleim.Mint egy kígyó Istennő le-fel csúszott rajtam és gyönyörű plasztikázott melleit is mindig a kellő pillanatban tette a számba,közben a dögös szemkontaktus persze végig kéjesen maradt!
    Amit szabad és enged azt maximálisan kihasználtam és köszönöm!
  • Elszámolás:

    A telefonon egyeztettet már az elején az asztalra tettem.Bár szerinte a végén is ráért volna,én így szoktam meg.Árérték arányban teljesen rendben volt.
  • Összkép:

    Mindig 2 órára megyek,vagy többre. Egyszerűen ha jól érzed magad gyorsan mennek a percek. Kis kitérő:- korábban egy kolléga a pontozáshoz azt írta:" Megtudtuk, hogy jól érezted magad, egészségedre. Az írásodnak egyéb értelme???"Mi kellene,hogy legyen?És itt?Giulina mindet elkövet,hogy a vendég jól érezze magát,és szerencsére és neki köszönhetően itt is csodálatosan éreztem magam! :) A hölgy maximálisan a vendégre figyel és kedves,minden letett forintot megért!Hogy elmenj-e?Mindenképp! Hogy mindenkinek ajánlom-e?Igen,mert amit telefonon vállal azt maximálisan teljesíti,amúgy van annyira intelligens és talpraesett ,hogy kezelje azt aki nem odavaló.
    Biztos még találkozunk mert úgy tud búcsúzni,hogy közben már hív. Általában vannak néhányan akiknél az első találkozás csak felpiszkál és vágysz vissza.Ő is ilyen.Csillagos 5!! :)
Happy Massage