• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefont pár csengés után felvette, és kedves, kislányos hangján megadta a számomra (és mindenki másnak is) kedvező infókat. Megkaptam a rózsaszálakat is, visszagondolva, nagyon kedvező! A kapuhoz érve ismételt hívás után megkaptam a további infókat is a bejutáshoz.
  • Megközelítés:

    Az Árpád-híd metrómegállóhoz nagyon közel, kényelmes pár perces séta után. Autóval kissé nehézkes, de van közelben utólag fizetős parkoló is, a környező kis utcákban is van hely, fizetősek.
  • Helyszín:

    Váci úti épület egyik kapuján áthaladva szemben a lift, felvisz a mennyországba (mindkét értelmében, bár a magasság még nem egészen ott van). Jobbra nyíló ajtó mögött várt a meglepi! Kissé előbbre ugorva, a szoba nem túl nagy, de kellemesen bútorozva, nagyméretű franciaággyal, puffal a ruháknak, tv megy, óra is ott van, de geyszer sem láttam, hogy nézte volna. Fürdőszoba kádas, függönnyel, tusfürdők, még sampon is, az egy csillag is csak azért, mert... Törülköző kellemesen dörzsölős, friss, természetesen tiszta.
  • Lány külseje:

    Kb két hónapja figyelgettem, mert közel van hozzám, és nagyon megérte végre elmenni hozzá-érte! Korábbi beszikben olvastam, nincs teljesen megelégedve magától, határozottan állítom (személyes tapasztalatra építve), ezeket a gondolatokat egyszer és mindenkorra tessék elfelejteni, kedves Timi!!!
    Valóban utcai ruhában fogadott, testhez símuló kis rövid ruhában, kissé meglepődve rajtam (korom miatt, pedig nem vagyok kéményseprő). A lehető legtökéletesebb hegedű-alak, finom és kemény, pont tenyérbe illő (nagy kezem van) cicikkel, pici, selymes poci, tökéletes, kőkemény popsi, és nem utolsósorban kedves, szép arc. Hiába kértem, haját nem engedte le, pedig szépségét ez koronázza meg igazán...
  • Action:

    Gyors fürdés után visszatérve a szobába, Ő is elment két percre. Nem tudta a kedves, én meg nem kértem, hogy én "csomagolhassam" ki Őt, ezért ruha nélkül jött vissza.
    Nagyon finom ölelkezések és puszik után sem tértünk azonnal jövetelem céljára, ágyra dőlve, egymáshoz érve beszélgettünk pár percet, majd egy kérdés után elkezdett kényeztetni. Nagyon kellemes meglepetést szerzett nekem, mert ugyan nincs Nála mélytorok, viszont az alkamazott technikája feleslegessé teszi azt. Próbáltam Neki én is egy kis örömöt szerezni, de olyan szinten kényeztetett, hogy a koncentációs képességeim elvesztek...
    Más okok miatt stresszes voltam, így nem jutottunk el a végkifejletig, ettől függetlenül maradandó élményt kaptam.
    Időm végéhez közeledve nagyon jót beszélgettünk, nyaralásról, mint kiderült, közös kedvtelésekről. Nem csak szép, de kedves, okos is!
  • Elszámolás:

    Ahogy már említettem, a lehetőségekhez képest a rózsák mennyisége nagyon kedvező!
    Kicsivel a pesti átlag felett, de ismét: bőven megéri!
    Érkezéskor kisasztalra helyezve borítékban, távozásomig láthatóan érintetlen maradt.
  • Összkép:

    Nagyon meghálája az odafigyelést-törődést-kedvességet, de nem ajánlom senkinek, magamnak szeretném megtartani...
Happy Massage