• Dalia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megtetszett a kék beszije és képei alapján,ezért telefont ragadtam és elsőre elértem.Aranyos hangon tájékoztatott a lehetőségeimről ami egyből megtetszett és 45 perc múlva már a ház előtt voltam.
  • Megközelítés:

    Ismerős volt a cím,mint később kiderült voltam már a kecóban pár hónapja egy másik fiatal tündérrel.Autóval érkeztem és annyi hely volt,hogy még pár makker simán megállhatott volna a környéken.Mammut sincs messze gyalog.Várnegyed,Széll Kálmántól pár perc séta.Parkolás nekem grátisz volt,de munkanapokon dobálhatod bele a zsetont.Szinte a ház előtt meg tudtam állni.Sok az egyirányú utca,vigyázgassál nehogy gond legyen.Az utca elején van a sárga benzinkút,navi koppra vitt,tömegközlekedés csillagos ötös.
  • Helyszín:

    Régebbi pár emeletes ház,mint a környéken általában.Két számkódos kapun kell bejutni az objektumba,figyelgessél majd. Nem túl nagy csajos lakás,franciaágyon játszottam vele.Fürdőben öt tusfürdő,szájvíz volt,de a kilépőt hiányoltam.Nem luxuskecó,de egy röpke órára alkalmas.Baszobában kellemes félhomály,alapzajt music.fm szolgáltatta.Textilt a székre raktam.Volt egy fehér tükrös szekrény,de a tükör mérete és helyzete miatt vizuális élményre nem alkalmas.
  • Lány külseje:

    Szexi fiatal szomszédlány,őt láthatod a képein.Fekete középhosszú haja van,csinos pofival szép zöld szemekkel.Írták már a MT-k,hogy hasonlít picit a fiatal Angelina Jolikára :)) ,tényleg van benne valami.Nem nádszál kisasszony van mit fogni rajta,de jó alakú hamvas lány.Puncija rózsaszínű finom kehely,nyalintottam volna reggelig,cicije tinisen álló kisebb méretű,de nyelvcsapásaimra hálásan reagált.
  • Action:

    Percre pontosan a tetthelyen voltam és hívtam.Mondta,hogy 3 perc és ott lesz ő is,no problemo. Meg is érkezett világos ruciban.Puszival üdvözölt és követtem a lakásba.Mondtam neki,hogy már jártam itt,mosolygott.Kaptam egy fehér törcsit és gyorsan lezuhanyoztam.

    Az ágyra ültünk és kihámoztam a fehér fehérneműből.Játszottam a hetyke cicikkel és mikor éreztem,hogy készen állok franciát kértem jobb oldali megközelítéssel.Így szeretem,mert így markolhatom a formás popót,cickókat és a mézes bödönt.Nemsokára 69-be fordultunk,mert nyalakodni akartam picit.Kár lett volna kihagyni a folyamatot,mert szép,fiatal,rózsaszínű puncija van.Ez a mutatvány legalább fél óráig tartott.Élvezettel szopott,nagyon érzékien csinálta kéz nélkül,bő nyállal,cuppogósan.Zacsival és a környékkel nem foglalkozott.Érezni is akartam belülről,ezért felgumizta edzett farkamat.Bepucsított elém és már benne is voltam a szűk barlangba.Ezt a verziót nem is bírtam csak pár percig,mert a szűk forró punci hozta a várt eredményt.Éreztem,hogy jönnek a srácok,lerántottam a gumát és a szájához ugrottam belelőni a fehér nedűt.Ááá,de jó volt dús ajkai közé élvezni,pedig majdnem lekéstem ezt a természetes folyamatot.Megvárta még lenyugszom és a fürdő felé vette az irányt a termékkel.

    Második karikára már nem volt idő,ezért hasra feküdtem és beszélgetős hátmasszal zártuk a programot.Jól csinálta,de inkább csak simogatás volt ez,mert hosszú műkörmeivel máshogy nem is lehetne előadni a műveletet.Jól esett,a végén leverettem magam és léptem.
  • Elszámolás:

    Először találkoztunk,előre kérte az új pesti átlag mértékűt.Nekem mindegy volt,nem okozott fejfájást legyen ahogy szeretné.
  • Összkép:

    Szexi fiatal,céltudatos lányt ismertem meg személyében.Szép tervei vannak,jól látja a szisztémát.Végig a kedvemben járt,jól éreztem nála magam ezért jóra értékelem ezt a kiruccanást.Barátnő feelinget nem igazán érzékeltem,olyan volt mint ha átszaladtam volna megcumiztatni a szomszéd lányt,ami persze jó móka.
Happy Massage