• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, elsőre nem sikerült elérnem, de másodjára már igen ! Megbeszéltünk egy időpontot és már indultam is:)
  • Megközelítés:

    Béke tér közelében van, én kocsival mentem, de szerintem tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető! Aranyos volt, mert megmondta, hogy a drogéria parkolójában ingyenes a parkolás:)
  • Helyszín:

    A lakás minden igénynek megfelel, nappaliban egy nagy ágy ventilátor, légkondi egy nagy tv, amin keresztül szólt a zene! Fürdőben tusfürdők, több fajta is!
  • Lány külseje:

    Régóta szemeztem már Jázminnal, de féltem kicsit az arc kitakarás miatt! Most végre rávettem magam, hogy meglátogassam és nem csalódtam! Teste sportos izmos, arca bájos, szája szopós:), mellei szilikonosak! Mintha a pornó filmből lépett volna elő...
  • Action:

    Telefonon kértem, hogy vegyen fel egy nővérke szerkót, hogy ténylegesen olyan legyen, mintha a pornófilmekből lépett volna elő:) Amikor megtaláltam a bejárati ajtót kopogtam és ő is érkezett a kis kopogós cipellőben, nővérke szerkóban nyitott ajtót, már kész voltam előre is:)
    Beinvitált, vízzel kínált, majd megmutatta hol a fürdő. Igyekeztem gyorsan lefürdeni és a szobába érve az ágyon várt rám! Simogatott, majd a lényegre tért elkezdett vadul franciázni, mondtam neki hogy a csúnya beszéd indít be igazán, úgyhogy elkezdte kombinálni a kettőt:) Majd a " gyere és verd a gecd a mellemre" mondatra szépen engedelmeskedtem és beborítottam mindent:)
    Pihi következett kaptam masszírt, volt egy kis dumcsi, szószátyár a hölgy úgyhogy nem volt gond a kommunikációval! Elmentem kicsit letusolni és visszatérve nekiláttunk a második körnek! Itt már azért jobban kitudtam bontakozni, volt szopi, misszi, dogy, több pózban, mocskos beszéd is dögivel:) Majd a végén gondoltam, hogy térjünk vissza az orális gyönyörökre és ismét szájjal végeztettem ki magam, ami szintén a melleken csattant! Zuhany és távoztam
  • Elszámolás:

    Korrekt , először voltam nála, de a végén kellett letennem! Az új pesti átlag sajna megy felfelé:) Extrát nem kértem, bár igény lett volna rá:)
  • Összkép:

    Jázmin egy szexdög! Profi performance volt, tudja mi kell a férfinek! Volt mocskos beszéd, nyögés..
    Elhittem, hogy én vagyok élete numerája:) Ajánlom mindenkinek, bár nem én vagyok az első!
Happy Massage