• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Köszönöm, a beszit, nagyon örültem, hogy szavakba öntötted.
    Jól éreztem magam veled, és nagyokat nevettünk.
    Puszillak:-))

  • Egyeztetés:

    Jázmin nyalókás képeit nézegetve édességre vágytam.A telefonhívás után érdeklődésemre a felejánlott időpont nem volt ideális.Ám legnagyobb örömömre pár perc múlva megcsörgetett és jelezte az eredetileg megbeszélt időpont szabaddá vált.
    Hurrá! Indulhat Lukko a nyalóka partira!:))
  • Megközelítés:

    Pont egy órám volt a randiig. Kávé,tarisznyarendezés és elindultam a kocsimhoz.Egy tankolás is belefért még az időbe és tűz a partra:))A helyszínen volt szabad és ingyenes parking ,amit gyorsan igénybe vettem.
    Duna pláza.Közlekedési infók szerintem sok ragozást nem igényel.Ha valakinek igen ,annak sorry.
  • Helyszín:

    Marina- part.Kultikus mekkája az erotikus masszázs és szexpartner vágyrajáróinak.A szalon a parton megszokott tiszta és igényes.Van minden ami kellemessé és élvezhetővé teszi az erre járó kalandorokat.A teremben masszpad és kanapé.
    Fantáziám máris beindult.A fürdő teljesen normál és az elvárásoknak maximálisan megfelel.Nekem biztos!
  • Lány külseje:

    Észbontó szépség!Arca egyenesen elbűvőlő és őrülten erotikus.Alakja csodás.A rózsaszín miniszoknya és mellcsi kettősel párosulva ,Jázmin erotikus kisugárzásával máris olyan magasságokba repítette vágyaim,hogy éreztem mennyei manna vár rám.
    Ehhez párosult még kedvessége és laza eleganciája.
  • Erotikus masszázs:

    Volt ez is! Bár légyottunk lényegét nem ez dominálta.A masszpadra felfeküdtem háttal,mert látni szeretem a szépségét massz közben is.A lábmasszázst kértem és kaptam.Jól esett ahogy eme gyönyörű nő kezeivel olajosan ápolta eme testrészeimet.
    Kellemesen cseverésztünk közben.Szerintem Jázmin rendelkezik ama adottságokkal,hogy ha valaki normál masszázsra vágyik általa ,simán abszolválja azt is.Én bőven beértem eme Lukkos maszkalanddal,mert momentán erre vágytam.
    Befejezésként én is megmasszíroztam csodás testét.Nagy dícséretet kaptam eme cselekedetemért is:))))
  • Levezetés:

    Az érkezésem után megbeszéltük a lehetőségeket.A fürdőben higiéniai hadrendbe vágtam magam és már csak egy szál tőrölköző választott el minket.Állva öleltük meg egymást és finom száját csókolva kibontottam habkönnyű melltartóját.Ajkammal kedveskedtem az ikreknek ,akik bimbóhasadással jelezték tetszésüket:))
    Faltuk egymás száját.Ó mily csodás egy ilyen gyönyörű szájjal nyelvesleg parolázni.Megfordult és farkamhoz tolta csodás popsiját és mozgatta.Woow.A miniszoknya és a falatka tanga követte a melltartót.Tök meztelenül álltunk egymással szemben és néhány nyelves kompozíció után felfektettem a masszpadra.Lábai közé nyúltam.Legnagyobb örömömre egy csodás és igencsak nedves:) puncival találkoztam.Nem sokat teketóriáztam.Fejemmel lábai közé bújtam és megkóstoltam Jázmin punciját.Nem sok hiányzott,hogy meg ne zabáljam.:)Élvezettel nyalakodtam és a hangok és testjelek arra engedtek következtetni ,jó úton járok.Egy hangos sóhaj után mosolyogva ajkátcsókoltam.
    Ő feküdt a padon amikor nyalókámat megízlelte.A látvány lenyűgözött .Hagytam hagy falja farkam,majd a detonáció előtt ( mivel nincs sajnos NFVSZ ) kézimunkával vetettem véget a cseppmentes állapotnak.Ezután öbli ,majd a fent említett masszkaland .A masszázsom befejeztével hanyatt feküdt és lágyan közeledtem kezemmel ..... oda:))
    Érintésem után tudtam itt még lesz nyalinta palinta.Így is történt. A gyönyörkapu ismét feltárult előttem és vehemensen nyelvesleg kedveskedtem neki.Felhuzta térdét és talpa jelezte vállamnak,közel járunk a puncizmus:)) csúcsához.
    Ez sem volt piskóta sóhajjal köszönte meg.Ami ezután történt nehéz szavakba önteni.Szopiparádé,fekve,állva majd epilógusként
    a kanapéra rogyva elémtérdelt és ekkor tudtam nincs visszaút.Magamhoz öleltem,miközben ő alsólingam fogással kényeztetett.
    Illatos haját arcomba érezvén,begerjedtem teljesen.Popsiját símogatva éreztem Máté Péter világslágerét(elmegyek).
    Gyönyörű hajzuhatagát és meseszép arcát nézve ért el a kéjmámor.Önkezüleg vetettem véget kínjaimnak.:))
    Mindketőnk arcára mosoly ült.Sajnos a time most is csak annyit engedett még,hogy pár perc alélós dumcsi,pancsi,öltözés és bye!
    Ajándékomat a kanapéra helyezve köszöntem meg a hozzám való kedvességét és jóságát.
    Az ajtóban búcsúpuszik és indulandusz elfele.
  • Elszámolás:

    Az elején rákérdeztem.Lehet utólag is mondta.A kf és a csók extra. Botorság lett volna kihagyni.Bár rákérdeztem a NFVSZ sajnos nem játszott.A lebonyolódott események igazolták,nem olyan nagy probléma ez számomra.Maximálisan megérte.
    Az így kijött mérték a kapott élmények után nem tétel.Kerekítve a félóra perceinek száma.:))Másfél óra tömény gyönyör.
  • Összkép:

    Imádom,amikor a vágyaim és elképzeléseim tért nyernek.Jázmin esetében ez maximálisan fenn áll.
    Amit reméltem és a megbeszélt keretek közt volt totálisan megvalósult.Élmény vele az együttlét minden formája.
    Megmondom a frankót.Ha lenne NFVSZ és szexpartner lenne simán istennő lehetne számomra.
    A felejthetetlen titulus azt is jelenti nem felejtem el ,ha ismét "nyalókázni" támad kedvem tuti,hogy felhívom!:)))
Happy Massage