• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre nem vette fel a telefont, de később visszahívott, bár voltak gondjai az új telefonnal :) Mivel egy páciens lemondta, sikerült helyet találni nekem korrekt módon.
  • Megközelítés:

    Gyalog mentem, de frekventált hely, egy bevásárló központtal szemben, felújított panelház. Parkolás fizetős, BKK is van.
  • Helyszín:

    Egy felújított panellakás, kis fürdővel, cserébe tengernyi tusfürdővel, szájvízzel. A szoba felét elfoglalja a nagy franciaágy, de vannak fotelok is, aki azokat venné inkább igénybe.A mellettünk lévő szobában voltak, de nem zavaró, alig észrevehető.
  • Lány külseje:

    Meg nem mondaná az ember,hogy ennyi idős, simán letagadhatna pár évet, azt a feszes hasat meg megirigyelhetné jó pár huszonéves :) Az arca is helyes, a szemei meg vadítóak, ahogy néz. :)
  • Action:

    Gyors tusival kezdtem, utána megkínált egy üdítővel, majd eltűnt pár percre. Én addig kényelembe helyeztem magam az ágyon. Visszatérve mellém ült, beszélgettünk, abban is jó, nagy szövege van :) Majd elkezdtük azt,amiért jöttem, a mélytorkozást. Meg kell mondjam, profi benne, még a hajlásirányra is figyel. Tövig benyeli, lenntartja, pedig én is rásegítettem a feje nyomásával, meg sem kottyan neki :) A golyókat is vígan nyeli, sőt lejjebb is serényen tevékenykedik, nyelvvel és ujjal is, nagyon vadító..Amikor éreztem,hogy jön a vég, gyorsan felálltam az ágyon, és az arcára, nyelvére engedtem a srácokat. Nem húzza el a fejét, sőt, még utána vissza is veszi a szájába. Kis pihi, beszélgetés, majd indul a második felvonás, a popsi. A szokásos mélytorkossal indítva megkeményít, jön egy francia, ahol kinyalom a finom,kerek popsiját is,majd jön a gumi. Ő kéri, hogy először punciba, óhaja parancs, mehet is hátulról. Pár perc után már ő kéri,hogy tegyük át. Könnyen becsusszan, de tágnak nem mondanám, sőt.Állítása szerint jobban szereti popsiba, mint punciba, és ezt meg is erősíti a nyögdécselése, miközben keményen dugom hátulról. Imádja, nincs rá jobb szó :) Fordulunk misszibe, onnan is mehet a popsi, de így az arcát is látni, miközben keményen rakja az ember. A vége előtt gumi le, jön a nem kis spricc, ellőve egész a pofijáig, cicire, hasra, mindenhova. A végén tisztálkodás, kicsit beszélgetünk, majd el. Kifacsart , meg kell mondjam, de ezt is ígérte :D
  • Elszámolás:

    Mivel ő volt az első, nem tudom megmondani, de szerintem ajándék egy óráért, főleg ennyi alappal. A végén rendeztük, pedig először voltam nála, nagyon korrekt lány.
  • Összkép:

    Egy dögös milf, szuper testtel, az átlagnál jóval nagyobb élet- és szextapasztalattal. Elsőnek kívánni sem kívánhattam volna jobbat :)
Happy Massage