• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, köszöntünk és már kérdezte is, h "Hányra akarsz jönni?". Imádom. Hamarosan indulhattam is.
  • Megközelítés:

    Kocsival közelítettem szokás szerint, parkolás a ház körül nem okozhat gondot, hely dögivel van. Fizetős, de nem tétel. "Tömeg" is van a közelben de lehet az pár perces sétát jelent a kedves MT-nak...de megéri.
  • Helyszín:

    Panelház emelete, a lakás hangulatosan berendezve, fürdőszoba káddal, zuhanyfüggönnyel, kilépővel, pár tusfürdővel, hangulatvilágítással. A szobában, keskenyebb franciaágy a cselekménynek, szék a ruháknak, polc az ajándéknak.
  • Lány külseje:

    Nem egy playmate alkat, vékony, nagyon vékony, a képek visszaadják, h mire lehet számítani. Amit viszont nem adnak vissza...van valami légies könnyedség a mozdulataiban, és olyan erős szexuális kisugárzás árad belőle, h csak na...bár ez szubjektív...rám mindig olyan hatással van, mint a féreghajtó...kihozza belőlem az állatot.
  • Action:

    Gyors zuhi után szobába vissza, fehér fehérneműben várt, kis puszik ide oda, utána már ült is le az ágy szélére, szájába vette amit kell és onnantól elszabadult a pokol, meg az indulatok...kb háromnegyed órán keresztül dugtam a száját...de inkább a torkát. Volt ott minden, amilyen póz csak eszembe jutott, bőnyál is akadt rendesen amit néha letörölt, néha kis kezezés de csak, h pihenjen, bár addig is a szájában voltam. Cuppogás, ipari porszívó hatású vákuum az nem volt, meg ráköpködés..tehát nem nevezném pornós szopatásnak...de nem is kellett...így is fantasztikus volt. Közben én is nyalakodtam kicsit, szemmel látható, füllel hallható kitörő eredményt nem sikerült elérnem, de néha pár halk nyögdécselés, kis remegés arra utalt, h talán egy kicsit sikerült neki örömet szereznem...bár nincsenek illúzióim. Vége a szájába ment, torokra azt hiszem nem szabad, bár nem lenne rossz, de nem bántam. Utána összerogytam, elvarázsolt...piszok mély a nyúl ürege... Pohár víz, zuhany, öltözködés, könnyes zsebkendőlengetős búcsú, főhős eltámolygott rogyadozó térdekkel széles nagy mosollyal a naplementébe, függöny...
  • Elszámolás:

    Letettem a polcra a pesti átlagot, eljövetelemkor még ott volt. Nem került szóba.
  • Összkép:

    Kicsit lehet "megkínoztam" szegényt, de mint mondtam, teljesen elvarázsolja az embert. Szívem szerint már most visszamennék. Ismét nagyon jól éreztem magam. Nem tudok mit hozzáfűzni. Biztos, h megyek még, ha nem bánja. Köszönöm Alice, fantasztikus vagy!
Happy Massage