• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen szakadt a nyakamba egy szabad délután, nem volt lehetőségem előre tervezni. Szisztematikusan végigcsörgettem a kedvenceim, Ashley volt aki rá is ért a megcélzott időpontban. A randi vége volt idő szempontjából korlátos, a kezdetet az én érkezésem adta. Ezt a pontos cím megkapása után a Waze által megsaccolt időpont alapján mondtam be.
    A hangja és stílusa azonnal szimpatikus volt a telefonban.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem az M1/M7 irányából. A már említett Waze tudott egy 4 perccel rövidebb utat ami a végén 15-el lett hosszabb, így majd 10 perc késéssel érkeztem...
    Egyirányú utca a Köröndtől nem messze a VI. kerületben. A parkolás fizetős, de volt hely bőven. Gyakorlatilag a cím előtt parkoltam.
    A címmel volt egy kis gond, mert félrehallottam. Így a feltelefonálás és a kapukód megkapása után egy másik kapualj klaviatúráján klimpíroztam lelkesen. A második sikertelen próba után Ashley rákérdezett, hogy hol is állok pontosan, majd javasolta, hogy talán próbáljam meg kicsit odébb...
    A helyes címnél már ment minden simán.
  • Helyszín:

    Gangos ház emeleti lakása. A ház rendezett és tiszta. Ugyanez mondható el a lakásról: közepesen le van lakva, a fürdő sem ma épült, de a rend és tisztaság OK.
    A fürdőben minden szükséges segédanyagból kellő választék. Baba tusfürdő ugyan nem volt, de könnyen találtam megfelelőt.
    A kád fölött van egy kiszögellés, ahova többször sikerült bevernem a fejem, de a többi berendezési tárgyat már megkíméltem, így a burleszk elmaradt :-)
  • Lány külseje:

    Sok képe van fönt. Jórészt profi fotók, de nem csalósak. Az ajtóban az fogadott akire számítottam.
    Ashley egy egybe ruhácskában várt, felköltött hajjal. Nehéz a szemébe nézni. Nem mintha ott bármi gond lenne, de az óriási mellei nem engednek máshova zoomolni. A hatalmas, formás cicikhez tartozik egy arányosan nem vékony test, helyes arc és fürkésző szempár, de a színét, tényleg ne kérdezzétek! :-)
  • Action:

    Mire visszatértem az éppen csak megúszott burleszk előadásból már az ágyon várt elnyúlva. A melléheveredés után tétováztam kicsit, rákérdezett az elképzeléseimre. Mivel nekem ilyen ritkán van az első alkalommal, rutinosan magához ragadta az irányítást és délnek vette az irányt. A technikájában és tempójában eltalálta a nekem tetszőt. Mohón kényeztette a tasakot és a környéket is. A legkisebb rezdülésemre azonnal úgy fordult, hogy simogatni tudjam a fenekét. Innen már nem úszta meg, hogy 69-be szólítsam. A külső leírásánál elfelejtettem kitérni a kemény popsira. Bőszen kapaszkodtam bele és próbáltam viszonozni a kedvességét, de ő állt nyerésre, ezért kértem, hogy egy kicsit csak én kényeztessem. Itt bajban voltam, mert egyszerre akartam koncentrálni a lefetyelésre és a cici gyurmázásra is. Végül az ujjamat bevetve sikerült egy ellazultabb állapotba segíteni némi izgalom után. [kivéve a cicigombok, mert azok kemények voltak és az udvar is összébb ment egy fél méretet :-)]
    Visszatértem a lusta férfi pózba, Ő meg a családi ékszerekhez. Fel voltam húzva és nagyon jól esett, így hamar le kellett állítanom. Gumi húzás után meglovagolt. Az én szerepem itt kimerült a cicik markolászásában :-) Akartam még egyet fordulni, így kihasználtam mikor elfáradt és szemből támadást javasoltam.
    A gumi nem a barátom így volt egy kis állékonysági problémám. Ahogy ezt leküzdöttem, azonnal ráfókuszáltam a cicikre. Az ott tapasztaltaktól, no meg az előzményektől viszont másodperek alatt mentem el a gumiba. Azért mégy gyurmáztam egy kicsit ha már ott voltam és csak utána tolattam ki. Ashley egyébként rendesen igényli az ésszerű keretek között bemutatott cici dömöckölést. Azt mondta, hogy gyakran magának is szokta csinálni. Erre csak azt tudtam mondani, hogy nyilván én is így tennék, ha nekem ilyen lenne...
    Pihiztünk, beszélgettünk kicsit, közben folyamatosan érdeklődően matatott valamimmel és dorgált ha túl komoly képet vágtam.
    Volt még idő, javasoltam, hogy tegyünk egy próbát a második körre az előzőleg bevált "lustaférfi" illetve 69-es felállásban. A második kör sikere nálam még a napszél aktivitásától is függ, ennek ellenére csak kicsin múlott (és nem Ashleyn), hogy nem jött össze. Mindent bevetett a siker érdekében, végül én szóltam, hogy adjuk fel mára.
  • Elszámolás:

    Minden alap, a csokor pedig a két átlag számtani közepe, lefelé kerekítve.
    A késés és elnavigálás izgalmában elfelejtettem előre. Nem került szóba, öltözéskor raktam le az asztalra.
  • Összkép:

    Az érzéseimmel tisztában vagyok, a megfogalmazás nehezebben megy. Ashley a hirdetésében is kiemeli az óriási természetes ciciket, de hiba lenne csak ezzel jellemezni Őt. Hiszen úgy tud természetesen és lazán viselkedni, hogy közben profin kezeli a helyzetet. Szerintem ez legalább olyan fontos.
Happy Massage